Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja podobnie mam, tez mi nie działa.

+ Może mi Riot zabrać nagrody za tego bota? 

Ban.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Moze ciebei zbanowac na system reflinkow i odebrac nagrody.

(tez te rzeczy ktore kupiles za nagrody)

Jednak autor tematu w TuT'cie pisze, że na bana jest szansa dopiero pry 170 refkach. Czyli jak zrobię sobię 100-150 to jest mala szansa?

Opublikowano

Mam problem ponieważ gdy chce zagrac w lola juz normalny mecz to uruchamia mi sie w malym okienku i cala gre rujnuje bo muszze ustawienia 15 min robic i jeszcze wszystko jest czarne pozniej juz zrobie dobre ustawienia uruchamiam mecz i znow to samo .. jak zrobic zeby bot korzystal z lola ale nie zmienial ustawien gdy gram?

Opublikowano

Dlaczego uruchamia mi 10 reffów na raz, a w opcjach mam 30 ustawione?

FACEPALM

W normalnego lola gra na raz 30stu graczy po 15 w drużynach?

To bot wykorzystujący funkcje w grze, a nie dodający je go gry. Pomyśl trochę zanim napiszesz taki idiotyczny post.

Opublikowano

FACEPALM

W normalnego lola gra na raz 30stu graczy po 15 w drużynach?

To bot wykorzystujący funkcje w grze, a nie dodający je go gry. Pomyśl trochę zanim napiszesz taki idiotyczny post.

To ty pomyśl zanim napiszesz coś głupiego idioto. Ja masz ustawione 30, to powinno tworzyć 3 gry po 10 graczy. Głupota ludzka nie zna granicy

Opublikowano

Dlaczego uruchamia mi 10 reffów na raz, a w opcjach mam 30 ustawione?

wydaje mi sie ze musialbys zrobic 2 wirtualne maszyny i miec na kazdej maszynie inny plik account zeby to zrobic. W configu jest napisane ze 6/8/10 graczy wiec albo virtualne maszyny albo inny bot 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To ty pomyśl zanim napiszesz coś głupiego idioto. Ja masz ustawione 30, to powinno tworzyć 3 gry po 10 graczy. Głupota ludzka nie zna granicy

Po pierwsze, Ty chyba nie wiesz,  jak ten bot działa. Ile masz RAM? Musiałbyś mieć min. 16 gb żeby robiło 3 gry na raz.

Po drugie, nie nazywaj mnie idiotą. Nie przypominam sobie, żebym Cię obraził.

Opublikowano

wydaje mi sie ze musialbys zrobic 2 wirtualne maszyny i miec na kazdej maszynie inny plik account zeby to zrobic. W configu jest napisane ze 6/8/10 graczy wiec albo virtualne maszyny albo inny bot 

Mam na 1 kompie bez żadnych wirtualnych maszyn odpalone na raz 48 botów.

IEXDQEU.png?1

Nie wiesz to się nie wypowiadaj. Tam pisze jak wół WIELOKROTNOŚĆ liczb 6 8 10 nie konkretnie 6 8 lub 10 botów.

Opublikowano

Mam na 1 kompie bez żadnych wirtualnych maszyn odpalone na raz 48 botów.

IEXDQEU.png?1

Nie wiesz to się nie wypowiadaj. Tam pisze jak wół WIELOKROTNOŚĆ liczb 6 8 10 nie konkretnie 6 8 lub 10 botów.

48 botów? Jakiego Ty masz tego kompa?

Opublikowano

Prosze o więcej poropozycji, po paru minutach program się resetuje i występuje to samo i tak ciągle ;/ Confing mam skopionwany od paru osb którym dzaiało bota mam najnowszego lola tak samo i wszystko sprawdziłem, jak ktoś wie o co chodzi to będę wdzięczny.

2hnxutd.jpg
Opublikowano

Pozdrawiam mój komputer, na 6 botach zużywało mi po 500 MB ramu no bota. Gdy włączyłem na 10 botów po 300 MB (y). Ogólnie chyba kupie sobie licencje :)

// Jest w tym coś typu zmiany IP na każdego bota czy coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...