Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam zmienne IP to jestem bezpieczny? Czy musze je zmieniać jakimś programem, bo trochę zaczynam się bać

Konta muszą być robione z innego IP. Każde konto - inne IP. 

Dis dostał bana TYLKO i wyłącznie dzięki temu, że go ludzie wsypali bo było widać historie gier, ze 0 buildu, 0 winów a 30 lvl jest :D

Na refach bana dostać nie dostaniesz i tak. Najwyżej zabiorą Ci nagrody i zablokują możliwość reflinków.

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konta muszą być robione z innego IP. Każde konto - inne IP. 

Dis dostał bana TYLKO i wyłącznie dzięki temu, że go ludzie wsypali bo było widać historie gier, ze 0 buildu, 0 winów a 30 lvl jest :D

Na refach bana dostać nie dostaniesz i tak. Najwyżej zabiorą Ci nagrody i zablokują możliwość reflinków.

A może tak się nie odzywaj jak gówno wiesz? Nic nie musi być robione z innego IP. Te wszystkie ściemy to jak głuchy telefon - tak słyszałem to podam tak samo dalej, albo jeszcze w gorszej postaci.

Te wszystkie "Używam super proxy , vpn, zmiennych IP" to ściema dzieciaków sprzedających na allegro chcących "zapewnić" bezpieczeństwo.

Jak mam zmienne IP to jestem bezpieczny? Czy musze je zmieniać jakimś programem, bo trochę zaczynam się bać

Rób na jednym IP. Riot ma bardziej wyjebane niż wam się wydaje. Ref serwisy nie używają czegoś takiego jak zmienne IP, VPN, Proxy. Chyba was powaliło, że spowalniali by swój zarobek przez coś tak głupiego. Robi się i 150 refów na 1 konto w 1 dzień i bana nie będzie. Weźcie przestańcie się niektórzy wypowiadać jak gówno wiecie xD.

@Edit

Nie dziwię się, że autor tematu przestał odpisywać jak tu takie głupoty lecą.

Opublikowano

Aktualnie na nowej paczce z finn.lu tworzy grę, ale zatrzymuje się 1 koncie tj. odpala niby i się wyłącza za chwilę i tak w kółko aż nie wyłącze bota.

Opublikowano

Jaki jest czas oczekiwwania na odświeżenie nagród z reffów? 2-3 dni, czy dłużej

Jest 72 godziny na dodanie nagród do konta, nawet jeśli masz zrobione refy +10 lvl i pokazuje Ci je w 'Completed invitations'.

Opublikowano

mi nadal bugsplatuje

<!-- Disable League of Legends.exe Graphics Rendering -->
        <add key="Disable Rendering" value="false"/>

Problem solved.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...