Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam mój komputer, na 6 botach zużywało mi po 500 MB ramu no bota. Gdy włączyłem na 10 botów po 300 MB (y). Ogólnie chyba kupie sobie licencje :)

// Jest w tym coś typu zmiany IP na każdego bota czy coś?

Opcja taka nie istnieje gdyż jest zbędna. Jest to jedynie mit krążący na tym forum (I tylko wśród ludzi z Polski. Nikt z zagranicy nawet nie bawi się w zmienianie IP. Ba klienci nawet o taki syf nie pytają). Rób referrale bez obaw!

Na tym Fanpage rozdają kody na darmowe Referrale!

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opcja taka nie istnieje gdyż jest zbędna. Jest to jedynie mit krążący na tym forum (I tylko wśród ludzi z Polski. Nikt z zagranicy nawet nie bawi się w zmienianie IP. Ba klienci nawet o taki syf nie pytają). Rób referrale bez obaw!

Widzę troszkę się znasz, chociażby patrząc na hobby. Po ilu reffach Riot zaczyna się kontem interesować? Jedni mówią, to, drudzy tamto :/

Opublikowano

Widzę troszkę się znasz, chociażby patrząc na hobby. Po ilu reffach Riot zaczyna się kontem interesować? Jedni mówią, to, drudzy tamto :/

Mogą to wykryć jedynie jak konta robiłeś w programie, który nie zmieniał IP do tworzenia każdego konta. Są programy, które zmieniają IP do tworzenia kont ale są płatne lub z ograniczeniami.

Opublikowano

Mogą to wykryć jedynie jak konta robiłeś w programie, który nie zmieniał IP do tworzenia każdego konta. Są programy, które zmieniają IP do tworzenia kont ale są płatne lub z ograniczeniami.

To nie ma najmniejszego znaczenia. My korzystamy z DisgustingAccountCreator. Stworzone za jego pomocą ... nie wiem nie chcę kłamać ale spokojnie z 20,000 kont. 0 banów. Czasem tworzone po 600 kont w 1 dzień.

Mówię to z tym zmiennym IP to tylko głupi mit krążący o dziwo tylko w Polsce i o dziwko głównie na tym forum.

Opublikowano

Użyłem tego zjebanego bota, i teraz jak odpalam lola mam go zminimalizowanego - jak to naprawić? =.=

Opublikowano

Użyłem tego zjebanego bota, i teraz jak odpalam lola mam go zminimalizowanego - jak to naprawić? =.=

game.cfg zmien na standardowy -.-

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

gdzie go znajde?

W folderze gdzie masz LoL'a znajdujesz folder "Config" i w nim usuwasz te 2 pliki. Tak, żeby był tylko folder "Champions"

Ktoś może wie, co ile się odświeża stronka z reffami i o której godzinie? Wiem, że ktoś podawał, ale nie mogę tego znaleźć.

Z góry dziękuję. :D

Opublikowano

W folderze gdzie masz LoL'a znajdujesz folder "Config" i w nim usuwasz te 2 pliki. Tak, żeby był tylko folder "Champions"

Ktoś może wie, co ile się odświeża stronka z reffami i o której godzinie? Wiem, że ktoś podawał, ale nie mogę tego znaleźć.

Z góry dziękuję. :D

Kiedy strona nagród się odświeża?

• Godzina : Około 19-22 czasu Polskiego
  • Dni : Poniedziałek, Wtorek, Środa, Czwartek, Piątek. (Strona nie ulega odświeżeniu w Sobotę oraz Niedzielę. Nagrody zostaną dodane w Poniedziałek).

Ktoś wie o co chodzi ? http://scr.hu/35at/sjdm9

Albo brak plików angielskiej wersji clienta. Nie jestem pewna czy na 100% są potrzebne, ale bot był pisany pod angielską wersję.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngREF4U

Mi chodzi normalnie na polskiej wersji językowej. 

Zmieniłeś serwer z EUW na np. EUN? Ew. spróbuj założyć nowe konta jakimś programem i zobacz, czy nadal występuje błąd.

O to dobrze wiedzieć, że nie jest potrzebna angielska wersja :). Autor bota zawsze marudzi żeby instalować, może to się jakoś wiąże z jego stabilnością - szczerze nie wiem. A co do samego problemu xKrerjzolek to w sumie ciekawi mnie linia mówiąca o niewłaściwej wersji klienta? Może masz 2 kopie LoL'a jedna do grania jedna dla bota i zapomniałeś zpatchować tej drugiej?

Opublikowano

• Dni : Poniedziałek, Wtorek, Środa, Czwartek, Piątek. (Strona nie ulega odświeżeniu w Sobotę oraz Niedzielę. Nagrody zostaną dodane w Poniedziałek).

Albo brak plików angielskiej wersji clienta. Nie jestem pewna czy na 100% są potrzebne, ale bot był pisany

Skąd to info z odświeżaniem stron ? Pytam, bo wczoraj w nocy dostałem nagrody za 5 lvl.

Opublikowano

O to dobrze wiedzieć, że nie jest potrzebna angielska wersja :). Autor bota zawsze marudzi żeby instalować, może to się jakoś wiąże z jego stabilnością - szczerze nie wiem. A co do samego problemu xKrerjzolek to w sumie ciekawi mnie linia mówiąca o niewłaściwej wersji klienta? Może masz 2 kopie LoL'a jedna do grania jedna dla bota i zapomniałeś zpatchować tej drugiej?

Co do tej stabilnoście, to hmmmmm. . . Ustawiłem sobie na noc bota i zostawiłem kompa włączonego(wystarczyło wył./wł. bota i działa), lecz rano się budzę i pełno okiem pootwieranych, coś o firewall'ach itp. . . 

Dzisiaj ustawię sobię na ENG i zobaczę, czy będzie taki sam problem. 

A co do odświeżania reffów, to chyba losowo z godzinami przyjścia, bo czasami dostaję odbiór nagród o 13, czasami o 15, a parę razy się też o 20 zdarzyło. :)

Opublikowano

up@ bot po paru godzinach jak nic sie nie robi na kompie sie zamula. Trzeba jakis autorestart zalatwic sobie.( bota oczywiscie)

Poważnie? Nie wiedziałem:). To trzeba wstawać co parę godzin? :D

Opublikowano

Albo brak plików angielskiej wersji clienta. Nie jestem pewna czy na 100% są potrzebne, ale bot był pisany pod angielską wersję.

No to masz słabe info, bo wczoraj o 6 rano odpaliłem bota i o 13:30~ miałem już zaliczone na stronie z możliwością odbioru nagród. To jest w uj randomowe szczerze powiedziawszy, zazwyczaj trwa to 24-48h, ale jak widać są różne przypadki.

up@ bot po paru godzinach jak nic sie nie robi na kompie sie zamula. Trzeba jakis autorestart zalatwic sobie.( bota oczywiscie)

To raczej nie o to chodzi, bo raz zostawiłem na 10h kompa i zero błędów, a dzisiaj wywaliło mi po 1h nieaktywnośći, wczoraj zresztą siedziałem na kompie i był ten błąd. Myślę, że to wina Rito, bo nawet w normalnych grach bez bota raz na jakiś czas wywala ten błąd z firewallem, boty rozpoczynają nową sesję gry co 10min, więc duża szansa, że się trafi na to.
Opublikowano

Ja normalnie zostawiam na noc i kiedy wstaję bot nadal gra, może macie coś nie tak z planem zasilania w pc ? Ja aktualnie cały czas siedzę na 'Wysoka wydajność', zmieniłem uśpienie i wyłączenie monitora na nigdy, dysk również. Nie wiem czy wersja ma tu coś do znaczenia, ale gram na angielskiej.

Opublikowano

No to masz słabe info, bo wczoraj o 6 rano odpaliłem bota i o 13:30~ miałem już zaliczone na stronie z możliwością odbioru nagród. To jest w uj randomowe szczerze powiedziawszy, zazwyczaj trwa to 24-48h, ale jak widać są różne przypadki.

Nie wiem jak to jest na EU NE ale na West w większości przypadków jest to godzina 19-22 :). Info brane od klientów (sprzedaje prawie 2 lata głównie dla klientów z n-a i west, na west prawie zawsze odświeża im w godzinach 19-21). Nigdy nie powiedziałam, że jest to info 100% pewne.

Opublikowano

Mam pytanie czy ten bot kupuje XP boost czy muszę sam wejść na konta i kupić???

Sam kupuje. On wszystko robi sam. Wystarczy go z powodzeniem odpalić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...