Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest jakaś bezpieczny limit ilości kont na tym bocie żeby nie wyłapać bana ? Ip zmienne by pomogło w tej sprawie ? Aktualnie tak w ramach testu zrobiłem 16x10 lvl w ciągu ~4 dni.

Opublikowano

Botek działa ale aktualnie nie mam jak odebrac nagród za ip i za 10lv ;p

Nie tylko tobie ta strona gownianie dziala  ^_^

Czy jest jakaś bezpieczny limit ilości kont na tym bocie żeby nie wyłapać bana ? Ip zmienne by pomogło w tej sprawie ? Aktualnie tak w ramach testu zrobiłem 16x10 lvl w ciągu ~4 dni.

Przeczytaj temat to sie dowiesz 

Opublikowano

Temat przeczytałem cały i nie widziałem żadnej informacji, czy może chodzi o ten obrazek z zaletami bota - "Niewykrywalny - zaawansowana technologia" i mogę śmiało robić konta w tym tygodniu ?

Opublikowano

Witam, otóż miałem włączonego bota wszystko śmigało elegancko, ale dzisiaj po włączeniu bota, uruchomił się kilkadziesiąt razy, więc wyłączyłem kompa. Od tamtej pory bot zatrzymuje mi się na wchodzeniu do pokoju. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Dziwnie dziala, prosze o pomoc.

Dziala czasem czasem nie, ale to jest tak:

wlacza sie gra, a potem ze np. 6 z 10 gier gra jest ended a  reszta caly czas probuje sie wlaczyc mimo ze nie ma tej gry ^^ any solution?

Opublikowano

Dziwnie dziala, prosze o pomoc.

Dziala czasem czasem nie, ale to jest tak:

wlacza sie gra, a potem ze np. 6 z 10 gier gra jest ended a  reszta caly czas probuje sie wlaczyc mimo ze nie ma tej gry ^^ any solution?

Dołaczam sie do pytnia, czy miałeś może czarne okienka i napis Leuage Of Legends tak jak przy odpalaniu normalnie gry ? 

Opublikowano

no i dupa

4509114101920781248064.png

Co robie źle ?

potem wyświetla sie komunikat że mam uruchomić w/w program i to samo info w konsoli tak w kółko

wersja srackowana od finn.lu

Opublikowano

Dołaczam sie do pytnia, czy miałeś może czarne okienka i napis Leuage Of Legends tak jak przy odpalaniu normalnie gry ? 

nie bo zmienilem game.cfg i dalem tylko do odczytu ;X

ale tu chodzi o to, ze jedna gre gra mi normalnie a potem sie buguje ;/

Opublikowano

Mam pytanie, jak ustawić ten dxtory bym nie miał cały czas te 100% procka  bo te ustawienia na ich stronie mi nic nie pomagają cały czas mam 100% a mam 6 rdzeniowy procek i 16 gb ramu.

junior.jpg

Opublikowano

W 1 poście :

Q : Czy mogę zostać zbanowany?

A : Istnieje bardzo mała szansa. Zaleca się by nie robić więcej niż 150-200 RAF na konto. Nawet jeśli dojdzie do bana, zablokowany zostanie tylko system RAF - nie konto gry.

Btw. nie riot nikogo nie banuje. Ostatni banwave był prawie 2 lata temu. To gimbusiarska tempa masa z tego forum rozpowiada, że bany się sypią za zrobienie 20-50 refek, bo przecież kolega mi tak powiedział/inny gimbus napisał na tym forum - to pewnie jest to prawdą i zacznę spamować to samo żeby wcisnąć ten sam kit innym.

Zagadajcie czasem grzecznie do autora tematu, poprawnie się wysławiając to powie wam bardzo dużo na ten temat. Trochę z nim pogadałem. Koleś siedzi w tym od bardzo dawna i wie dosyć sporo o handlu w lolu.

Czemu dostałem stronę na runy na PZ w ogóle nic

Zgaduję, że miało być "Czemu dostałem stornę na runy, a PZ w ogóle nic."

Jeśli rozdałeś PZ klikając w guzik tyle razy ile masz kont na 5+ lvl (tak długo aż guzik zniknie na stałe nawet po odświerzeniu strony) to PZ zostaje automatycznie przydzielone. Wystarczy wejść do klepu żeby status RP i IP się odświerzył w profilu.

Opublikowano

Ja za to mam taki błąd, jakieś rozwiązania?

GhGrtT0.png

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

klikam uruchom i całe cmd odpala się od nowa i tak w kółko. odpalam jako admin, próbowałem zgodność z win 7, win xp. ścieżka dobra. help?

765361410198198979615.jpg

Odznacz ptaszka i uruchom kliknij

@C1nek pobierz od nowa bota wylacz antywira i firewalal

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

@Potępiony

Niestety nic nie dało :(

Spróbuję przenieść lola na c, wątpie by to coś zmieniło, chociaż może :D

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...