Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuje pomoc przy serwerze:

- instalacja plików serwerowych 2006 lub 2010

- edycja bazy danych za pomocą programu Navicat (dodawanie nowych przedmiotów, broni, zbroi, przedmiotów specjalnych itd.)

- edycja plików serwerowych na programnie Filezilla (zmiana dropu itp.)

- edycja oraz tworzenie nowych questów oraz wgrywanie ich na serwer

- modyfikacji klienta gry (dodawanie nowych zbroi, broni, przedmiotów, wierzchowców itd.)

Kontakt : PW

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opis:

Hej, Postawiłam nie dawno , serwer .

Szukam więc osoby rozgarniętej .Najlepiej by miała ukończone lub wzwyż 14 lat...

Znała dobrze komendy , i nie sprawiała problemów...

Prosiła bym o opisanie swojej kandydatury na pw....

Miejsc wolnych ! 4

Zapraszam... im lepsze podanie tym większa szansa...(dam wzór)

Kontakt:

GG: 35668440

PW na forum(Najlepiej!)

Wzór:)

Imię;

Wiek;

Doświadczenie w metinie:

Doświadczenie co do serwera:

Możliwość komunikacji głosowej( +):

Coś od siebie:

==========================================================

Poszukuję pomocy!

Opis:

Proszę o pomoc z takimi rzeczami :

-postawieniem reje( u mnie nie jest to możliwe)(tu już masz załatwionego gm...wystarczy że to będziesz umiał a reszty nie)

-zmianą klienta

-prowadzeniem eventów , ox

-szukaniem nowych plików ,skryptów i t d

Kontakt:

- GG:35668440

- Prywatna wiadomość na forum.(Najwygodniejsze )

TU bez wzoru!

w ten sposób może być nawet 6/7 GM

sygnaturkaj.jpg
Pasjonat
Opublikowano

Opis: Oferuję pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2. Mianowicie, chętnie przyłącze się do kogoś kto stawia serwer Metin2 Dedyk. Ze swojej strony oferuję STAŁE zajmowanie się forum, oraz będę dawał świetne pomysły dotyczące serwera. Na serwerze będę minimum 3h. dziennie, będę bardzo często organizował eventy i inne zabawy na serwerze. Oraz wiele innych. W zamian oczekuję GM, oraz część zysków z ItemShopu. Mam 16 lat. spędziłem ponad 3 lata na Metinie Polskim. Więc znam się na tym. Jestem miły, mam cierpliwość do graczy i do "noobków".

Kontakt:

- GG: 10047129

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Opublikowano

@Up

No chyba sobie żartujesz <lol2>

Za to że będziesz siedział na serwerze i dawał pomysły tak jak każdy gracz chcesz mieć GM i ZYSK Z IS? Nie no, śmiech na sali.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Proszę o pomoc.

Mam 16 lat i proszę o pomoc w postawieniu serwera hamachi(Po postawieniu sponsor obejrzy i wykupi dedyka)

Szukam osób:

-Osoby od Strony WWW(Rzetelniej i znającej w wysokim stopniu podstawy i w średnim stopniu zaawansowane skrypty)

-Grafika(Który zna PS lub Gimp jak własną kieszeń)

-Osoby od klienta(Tu ustalimy na GG)

-Osoby która pomoże przy serwerze(Wgrywanie map itp.)

-Osoby która umie robić modele 3d(Zrobić nową mapę i mooby,skille itp.)

Jeżeli ktoś jest chętny to proszę pisać na GG 225805.Oczywiście wynagrodzenie ustalimy przez GG.

Opublikowano

WITAM .Mam zamiar zalorzyc wlasny serwer dedykowany medium ,cos na podstawie pandory ,Cavalosa ,dlatego szukam osob , mianowicie,ktore znaja sie na edycji plikow , umieją edytowac pliki w fillezilli , dodawac zapytania ,nowe zbroje i bronie w navicacie, pisac questy,eliminowac bugi na serwerze itp.

Ja natomiast "jestem sponsorem" ,ktory wykupi maszyne , i bedzie ja sponsorowac. W zamian osoby te dostana stale posady adminow i GM'ow . Serwer bedzie posiadal takze staly IS ,wiec zobaczymy jak to bedzie.

Pytania kierowac na GG . 9511626

Opublikowano

ofertag.png

dobra skoro wiem już ze za dawanie linków do serwa Nie ma Bana Pisze 2 posta

Opis:

Witam, Szukamy GM, Moderatorów Na serwer Metin2 "AmbrozjaMt2" Dedyk Który Wystartuje za 3tyg Wystarczy zlozyć Podanie na Naszym Forum w Odpowiednim Dziale.

Potem Sprawdzymy Czy Taka osoba się nadaje...

Poszukujemy Osób Doświadczonych!

Kontakt:

jeśli chcesz wiedzieć więcej o Rekrutacji Pisać pw tu lub na forum Serwera

Wszystkie Podania Proszę Skłądać na forum:

ambrozja.png

Forum Wygląda Słabo, Ponieważ styl jest dopiero robiony...

Na GM - W Dziale Rekrutacja na Game Mastera

na Moderatora - Dzial Rekrutacja na Moderatora

Na GRafika - Aplikacja na Grafika..

Pozdrawiam.

sygna1.png

Opublikowano

Poszukuje pomocy przy stawieniu prywatnego serwera MT2 na hamachi

GG:5204083

Nagroda GM/3 dni limit + lub - jak kto woli

Nie odpowiadam na PW Forum!

oferta Aktualna!

Opublikowano

Zostanę GM

Kontakt:

- GG: 11298069

- Prywatna wiadomość na forum.

Potrafię niemal że wszystko od clienta po serwer i strone.

Opublikowano

1. Filip

2. 20 lat

3. Student. Ciągle doskonale swoje umiejętności związane z tematyką tej gry. Od ostatnich dwóch miesięcy udoskonalanie metina stało się moim hobby. Wiem co to praca,

jestem sumienny i odpowiedzialny. Język angielski na poziomie zaawansowanym, niemiecki w stopniu komunikatywnym, podstawy włoskiego i rosyjskiego. Komunikatywny.

4. Mam ogromne doświadczenie. W metinie siedzę od początku serwerów prywatnych (jako jeden z pierwszych Polaków miałem okazję logować się na prywatne serwery). Pracowałem przy wielu projektach, ciągle doskonaląc swoje umiejętności. Serwery znam od podszewki. Pracowałem, wiem co to sumienność i odpowiedzialność. Zawsze wywiązuje się z powierzonych mi zadań. Posiadam szerokie kontakty jeżeli chodzi o inne serwery (również zagraniczne). Kontakt z graczami sprawia mi przyjemność. Szukam pracy, więc możesz być pewien że zyskujesz pracownika a nie dzieciaka, który chce "szpanować statusem". Znam zasady ortografii. Moja ranga na forum powinna być potwierdzeniem tego co wcześniej napisałem.

5. Moja głowa aż kipi od pomysłów. Jest to rzecz którą mogę się poszczycić najbardziej. Kontakt z graczami i interpretowanie ich potrzeb sprawia mi ogromną przyjemność. Co mogę Ci zaoferować ? Zwiększę liczbę graczy na serwerze, sprawię że to właśnie Twój serwer będzie wyjątkowy! Niestety, nie mogę podawać "bezpośrednich" przykładów swoich działań, zachowam je właśnie dla Ciebie !

6. Potrzeby gracza są rzeczą nadrzędną. Nie interesuje mnie nawet prywatna postać w grze. Profesjonalizm to podstawa. Jak coś robić to robić to dobrze. Obowiązuje kultura, nawet w obliczu jej braku ze strony rozmówcy. Jeżeli nie potrafię rozwiązać problemu kieruje się z nim do kolegi. Dbam o dobry wizerunek serwera i reprezentuje go imieniem oraz nazwiskiem.

7. Pracowałem przy Evonis,oraz przy niemieckim serwerze z sieci serwerów MMO "Bloody Network". Byłem również administratorem domowych serwerów na których pogrywałem ze znajomymi. Obecnie jestem członkiem teamu iMetina, oraz mam kontakt z Avalonem. Opanowałem 3d max studio, potrafie edytować i teksturować modele broni ! Napisałem kilka fajnych questów z nową fabułą.

8. Kilka ciekawych questów, tekstury - posiadam, oraz potrafię.

9. Nie chce się przeceniać. Bardzo mocna 8

10. GG: 2302286 @:[email protected] S: fifol151 telefon: 792 235 799

Preferuje kontakt telefoniczny.

11. Wujek dobra rada ! Zdecydowanie innowacje to mój konik.

Czekam na poważne oferty.

Z poważaniem Filip Polewski

f.png

Opublikowano

Szukam Sponsora Pod Serwer Metin2 .

Serwer myślę ,że jest bardzo ciekawy strona i inne sprawy już mam gotowe .

Serwer Wystartuje Już niebawem . Nie chcę za bardzo ujawniać szczegółów serwera tutaj .

Coś o moim doświadczeniu mam ogromne nie będę pisał ile gram w metina bo to myślę ,że nie potrzebne..

Co do serwerów duża wiedza Chodzi o Skrypty Navicat itp...

Zainteresowane osoby kontakt pod e-mail : [email protected] .

Oczywiście Tam objaśnię Wszystkie Szczegóły ..

[Pozdrawiam Rahim.]

screenshotmetin2uk.jpg
Opublikowano

353e1ax.png

Witam. Mam w posiadaniu serwer dedykowany - 16 GB RAM (Jest możliwość podwyższenia) , łącze 1 GB itp.

Szukam osoby, teamu który zajmuje się tworzeniem prywatnych serwerów Metin2.

Jestem w stanie przeznaczyć serwer dedykowany dla potrzeb zespołu.

DEDYK jest stały, jest moją własnością i nie ma takiej możliwości, że się wycofam czy coś w tym stylu. Zależy mi na stałej, dobrej i solidnej współpracy.

Z mojej strony oferuję część dochodów z serwera Metin2 (60%)

Jestem w stanie pomagać przy tworzeniu Prywatnego serwera oraz wykonać stronę główną jak i forum.

2gx0ftl.png

14kur94.gif Postawienie profesjonalnego serwera Metin2

14kur94.gif Dobry kontakt

14kur94.gif Uczciwą, trwałą współpracę

sczv68.png

14kur94.gif Prywatna Wiadomość MPCforum

14kur94.gif Kontakt GG: 34837353

14kur94.gif Skype podam jeżeli uznam to za potrzebne

Z niecierpliwością czekam na zgłoszenia zespołów.

Jeżeli będzie taka konieczność jestem w stanie postawić jeszcze jakieś 3 serwery dedykowane również 16 GB RAMU , łacze 1 GB itp.

Pozdrawiam

Opublikowano

Proszę o pomoc.

Mam 16 lat i proszę o pomoc w postawieniu serwera hamachi(Po postawieniu sponsor obejrzy i wykupi dedyka)

Szukam osób:

-Osoby od Strony WWW(Rzetelniej i znającej w wysokim stopniu podstawy i w średnim stopniu zaawansowane skrypty)

-Grafika(Który zna PS lub Gimp jak własną kieszeń)

-Osoby od klienta(Tu ustalimy na GG)

-Osoby która pomoże przy serwerze(Wgrywanie map itp.)

-Osoby która umie robić modele 3d(Zrobić nową mapę i mooby,skille itp.)

Jeżeli ktoś jest chętny to proszę pisać na GG 225805.Oczywiście wynagrodzenie ustalimy przez GG.

Opublikowano

szukam posady na GMa na serverze Dedykowanym

Na serwie bym robił eventy pilnował porządku itp

kontakt gg 34040594

ps. potrafię też inne rzeczy np. zrobić server itp

x

Opublikowano

Witam potrzebna mi pomoc w stworzeniu serva dedykowanego metina bede miał wykupione miejsce w serverowni potrzebna mi osoba która sie na tym zna I kiedyś coś takiego robiła. Serv bedzie hard szczegóły na moim gg prosze pisać potrzebne osoby 18 + nr gg : 36536295

Bede szczery nie robilem w zyciu dedyka

Sry za błędy spieszyłem się. Za pomoc dostanie sie GM

Opublikowano

Witam Szukam Osoby Która Umie :

- Pisać Questy na Trybie Zaawansowanym !!!

Co w Zamian ?

- GM Na Dedyku.!!

Pozdrawiam.

Propozycję Proszę Mi pisać na GG :

33111607

Wnet :

Opublikowano

Witam. Chciałbym zostać GM.

Na pl-u gralem 5lat 89 lv 2 lata już gram na privach gm bylem juz 5 razy w metka gram max 13h a wekend 14h mam 16 16 lat i znab bardzo dobrze komendy

mój kontakt

Email [email protected]

prosze o odpowiec

Butt_teaser.gif?
Opublikowano

Witam chce zostac gm na privie hamachi

Podanie

imie patryk

Wiek 16 i Pół

zajmuję sie. Informatyką

Gralem na PL-u mialem 76lv woj body

G-G 8285061 PWWW ))

bylem GM 5 razy

bym pomagał graczm jestem miły dla ruwieśników pvv

Pisać na GG jestem cały czas

Pozdrawiam

Butt_teaser.gif?
Opublikowano

Hejo!

Szukam osoby, która jest obcykana w pisaniu questów, której zapłacę za pisanie.

Wymogi:

- dyspozycyjność

- perfekt znajomość pisania questów pod Metin2

- no i bardzo ważny warunek, dyskrecja czyli napisane questy trafiają wyłącznie do nas a autor formalnie zrzeka się praw do nich!

Info PW.

Opublikowano

ofertag.png

dobra skoro wiem już ze za dawanie linków do serwa Nie ma Bana Pisze 2 posta

Opis:

Witam, Szukamy GM, Moderatorów Na serwer Metin2 "AmbrozjaMt2" Dedyk Który Wystartuje za 3tyg Wystarczy zlozyć Podanie na Naszym Forum w Odpowiednim Dziale.

Potem Sprawdzymy Czy Taka osoba się nadaje...

Poszukujemy Osób Doświadczonych!

Kontakt:

jeśli chcesz wiedzieć więcej o Rekrutacji Pisać pw tu lub na forum Serwera

Wszystkie Podania Proszę Skłądać na forum:

ambrozja.png

Forum Wygląda Słabo, Ponieważ styl jest dopiero robiony...

Na GM - W Dziale Rekrutacja na Game Mastera

na Moderatora - Dzial Rekrutacja na Moderatora

Na GRafika - Aplikacja na Grafika..

Pozdrawiam.

sygna1.png

Opublikowano

Witam poszukuje osob do powstania serwera no hamachi ktory bedzie 24h/7 Szukam:Grafikow,Skyrpterow,Mapperzy,Webmasterzy,Testerzy(nie chodzi mi o ludzi ktorzy tlyko jak downy chcą gma tylko jaksi ogarow ktorzy umieja znalesc bugi...)

GG:3569605

Serwer bedzie bardzo dobry poniewaz mam wyjebany sprzet wiec potrzebuje tylko pomocy przy roznych dodatkach itd:)

Zapraszam

Opublikowano

Chciałbym zostać GM

Opis:Witam Nazywam się Damian mam 17 lat zajmuję się edycją klienta (mogę zrobić za GM) poszukuję posadki na GM Byłem gm'em na 2 privach obydwa padły ! znam połowę komend na pamięć Moim zajęciem jest gra w Metin2 podoba mi się ona ponieważ jest w niej bardzo rozbudowana fabuła w metinie jestem już 3 lata na privach skacze od 2 lat ! (GM'em mogę zostać na Dedyku jak i na Hamachi)

Moje Zalety : Ambitny,Pomocniczy,Będę Sumiennie Wykonywał Prace Jako GM,posłuszny Adminowi,Pracowity,a przede wszystkim zabawny ! : )

Kontakt :

GG: 34517839

MPCForum : możecie pisać na PW

DAJ - Albo GO KOCHASZ anty_bieber.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...