Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, nazywam się Kamil, mam 17 lat i poszukuję serwera na którym mógłbym zostać GM'em na serwerze Dedykowanym.

Swoja przygodę z tą grą rozpocząłem na początku Polskiej wersji metina, na serwerze Poland, aktualnie ten serwer jak wiadomo nosi nazwe "Monastyr".

Po około 3 latach stażu na Polskim serwerze (3 lata na Monastrzyże) przeniosłem się na serwery prywatne i grałem na co najmniej kilku serwerach.

W trakcie gry na Monastyrze stowrzyłem 2 mocne postacie, Wojownika Body oraz Surę WP(+75 lvl), które to były ważnym elementem znanej, jednej z pierwszych gildi "Phoenix".

Dlaczego chcę zostać GM'em? Powód jest prosty, znudziła mi się klasyczna rozgrywka, chcę służyć pomocą i doświadczeniem które nabyłem w trakcie gry, radzić i rozwiązywać problemy graczy związane z nieznajomością gry, organizować wszelakiego typu zabawy,eventy oraz umilać grę i atmosferę.

Jestem osobą opanowaną, stosunkowo spokojną i cierpliwą, więc kontakt z użytkownikami czy nachalny "spam" nie przeszkodzi mi w udzieleniu im pomocy.

Twoje doświadczenie w metin2: W sumie wychodzi ponad 3 lata.

Masz pytania? Lub jesteś zainteresowany? Oto Kontakt:

GG: 412127 (prosze pisać od razu o co chodzi, jestem najczęściej niewidoczny).

E-mail: [email protected]

PW NoNieWażne

m9vh2h.jpg
Opublikowano

Witam szukamy ostatniej osoby do tem ta osoba będzie miała za zadanie zrobienia strony pod serwer stronę podobna do dragonmt2 tiveria itd Co będziesz z tego miałe 5% zysków z is albo i więcej pisać na moje gg 11221862!!!

5jw512.jpg

Opublikowano

Witam.

Mam 18 lat i może to właśnie mnie szukasz .

Bardzo chętnie zaopiekuje się serwerem (instalacja dedyka - pliki 2010 lub 2006).

Co potrafię?

-Instalacja serwera na dedyku (FreeBSD 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1, 8.2)

-Edycja plików serwerowych

-Tworzenie i wgrywanie zapytań do navicat

ftp:100%

mysql:95%

quest:95%

Czego wymagam

-dostęp do serwera dedykowanego

-zaufania

-mikrofon

-ts3 lub vt

kontakt:

gg:11637888

pm na forum

AKTUALNE! (Tylko serwery dedykowane)

Opublikowano

Witam sukasz GM to moze ja . jeśli chodzi o metina styczność mam 3 Lata.Na imię mam Adrian a lat mam 16 .Chciałbym zostać GM dla dobrego serwera w którym panuje miła atmosfera, ludzie są otwarci na pomysły i z chęcią słuchają rad innych . Jeśli chodzi o konto GM potrafie dobrze posługiwać się navicat'em oraz umiem twożyć strony .Umiem tyle ile umiem ale takrze wiele sie moge nauczyć . jeśli chodzi o charakter jestem miły, szanuje innych oraz mam zaufanie do osub które mi ufają . JEŚLI WŁASNIE TAKIEJ OSOBY SZUKASZ TO PISZ NA PW LUB GG:2443251

34870.png
Opublikowano

WebMaster

; Duża znajomość w stronach www , musi wgrać szablon i wykonać forum - 1 MIEJSCE !!

Umie Podpiąć Strone Pod Serwer Dedykowany Planowany Start Serwera 20-25 Listopad. Szczegóły Pod Nr GG - 39157728

post-421219-0-65042900-1321016972_thumb.png

Opublikowano

WebMaster

; Duża znajomość w stronach www , musi wgrać szablon i wykonać forum - 1 MIEJSCE !!

Umie Podpiąć Strone Pod Serwer Dedykowany Planowany Start Serwera 20-25 Listopad. Szczegóły Pod Nr GG -

39157728

Opublikowano

Poszukuje WebMastera -2

tGM technicznego gamemastera-2

Grafika -2

Modernizatora forum-3!!

Oczekuje sporej wiedzy o tym co chciałby robić na serwie,,

Należy być zgranym znać chociaż 50% komend Nie rozdawać eq na serwie na innym miałem takie przypadki, za rozdawanie eq wydalenie z team serwera.

Kontakt sieci hamachi GOLDMT2/1 /2 /3 /4 /5 /6 lub e-mail Marcel139@interia.eu Lub przez forum craftyou.fora.pl

Opublikowano

Witam

Wiem że dla niektórych to śmieszne, ale chciałbym udostępnić komputer do zrobienia serwera(dedyka) kompa mam dobrego więcej info na gg 35721604 pisać nawet ja niedostępny.

Opublikowano

SIEMA LUDZE JESTEM SPONSOREM DEDYKOW .

DZISAJ DAJE DEDYK 8 GB RAM . WINDOWS SERWER.

SZUKAM TYLKO PRO LUDZI .

PROSZE DODAWAC NA SKYPE : kevin_ryfa

Opublikowano

Poszukiwany WebMaster

Szukam WebMastera pod stronę do serwera VPS.Wykupie domenę WM zadaniem jest zrobienie szablonu i dodaniu skryptów mn: na iS (najlepiej by było gdyby też trochę umial robić w cliencie : p. Kontakt GG:15772718

Oferuję:

GM na serwerze ,Przy nicku w grze/forum -WM

sygna.png

Opublikowano

Poszukiwany WebMaster

Szukam WebMastera pod stronę do serwera VPS.Wykupie domenę WM zadaniem jest zrobienie szablonu i dodaniu skryptów mn: na iS (najlepiej by było gdyby też trochę umial robić w cliencie : p. Kontakt GG:15772718

Oferuję:

GM na serwerze ,Przy nicku w grze/forum -WM

SZUKAM TECHNIKA O ŁĄCZU MIN:10MB/S KTÓRY WGRA PLIKI SERWEROWE NA SERWER VPS!!!

sygna.png

Opublikowano

Poszukuję członka teamu, którego zadaniem będzie poprawa i pisanie questów. Czyli inaczej mówiąc szukam questera. Kontakt poprzez forum lub przez GG : 34988827

Opublikowano

Poszukuję pomocy!

Wzór pisania prośby o pomoc.

Opis: Proszę o pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2. Kto Pomoże Postawic serwer hamachi daje GM pisac!!!!!

Kontakt:

- GG: 35974887

- Prywatna wiadomość na forum

Opublikowano

ELO

PROSZE POMOCY , JAK ZROBIC SERWER METIN2 NO-HAMACHI

PISAC PROSZE .

GG : 39169172

Opublikowano

Zostanę Grafikiem.

Hej. O mnie możecie dowiedzieć się w moim profilu ja tylko napiszę co oferuje

i czego oczekuje od was.

Co oferuje?:

- Layout do strony.

- Edycja forum ( ikonki, headery i inne.. )

- Odnośnie forum potrafię edytować phpbb by przemo oraz phpbb3.

- Inne prace graficzne typu logotypy, tapety, sygnatury promujące,

banery i tak dalej.

- Oczywiście takie rzeczy jak tła do logowania, do clienta nie muszę

mówić, że też nie są mi obce.

Cego oczekuje?:

- Nie oszukujmy się najlepsze byłoby dla mnie wynagrodzenie w

postaci pieniędzy, lecz jeśli serwer będzie sprzyjał moim wymaganiom

mogę się zadowolić posadą na serwerze.

Pracowałem już przy takich serwerach dedykowanych jak Evenye gdzie w

początkowych etapach tworzenia pojawiło się coś z mojej grafiki.

Kontakt:

Kontaktuje się jedynie po przez PW.

Napisz do mnie jaką masz oferte, a wtedy

jeśli uznam za stosowne podam Ci moje gadu.

Posiadam mikrofon, skype, teamspeak3.

Pozdrawiam, Ptk.

Edit. Poprawiłem literówke.

dsay1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...