Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ktoś również ma problem z odpaleniem bota za pomocą cmd? Wywnioskowałem, że pandoriumx padło dlatego też są problemy. Czy ktoś posiada jakieś dokładniejsze informację? Czy zdarzało się to już wcześniej, jak długo mogą trwać naprawy problemu a także czy trzeba będzie od nowa ściągać/konfigurować bota? Pozdrawiam

Opublikowano

Przeczytaj po prostu to, co jest napisane na stronie. Nic nie padło, robili update i przenosili stronę na nowy serwer, przy czym wystąpiły jakieś powikłania. Nikt nie zna realnego czasu naprawy problemu.

Opublikowano

@black Boss

Tak masz rację, od tego powinienem zacząć. Śledzę również ich profil na facebooku i żadnych konkretnych informacji nie podali. Cierpliwie czekać.

Rozumiem, że bez tego nie idzie odpalić Xeno (próbowałem obu sposobów podanych na 1 stronie przez Garpina i również wyskakuje komunikat failed~ ) ?

Opublikowano

Jeżeli komuś nie działa to scrackowałem xenobota scrackowanego przez pandoriumx różnica jest taka, że nie trzeba rejestrować się na ich stronie, żeby działało ściągacie wypakowujecie włączacie podajecie obojętnie jaki nick i hasło i działa: (to mój post przekopiowany z innego tematu)
Download:
http://speedy.sh/vsbWQ/xenobocik.rar
Skan:
https://www.virustot...sis/1440766947/

Jak pomogłem daj okejke 

Opublikowano

Może i działa, ale kto będzie następnym właścicielem takego konta nikt nie wie.. ;> 

od czego masz authenticator?;p

OQqSOv4.png

Opublikowano

Jestem kolejnym delikwentem, ktoremu bot nie dziala. W dodatku w pierwszym poście, podane sa passy: mpcxenobot/mpcXNobot. Probowalem obydwu opcji (2x mpcxenobot) i tej jak zakladam omyłkowej, ale po wpisaniu ktorych kolwiek w konsoli nic sie dalej nie dzieje. Bot sie nie odpala. Móglbym prosic kogos komu bot dziala o dokladniejsze opisanie wykonanych kroków w opcji 2giej (z crackiem). Mam wkleic caly sciagniety folder do folderu xeno z oficjalnej strony. Czy tylko xenosuite? Ma znaczenie lokalizacja oryginalnego albo crackowanego bota?

BUMP!

Bot po prostu dalej sie nie odapala, przy uzyciu 2giego sposobu.

Opublikowano

mi też niestety nie działa 2 sposób, pierwszy też, ale pewnie robie coś źle jak zwykle.

W pierwszym sposobie po wyswietleniu konsoli i wpisaniu passów nic sie nie dzieje. Kiedyś miałem coś takiego, wyłaczyłem antywira na chwile i pomogło, ale teraz nie pomaga nic. ;(

Opublikowano

Ja również mam ten problem , próbowałem róznych konfiguracji craców i albo jest napis invalid response albo po wpisaniu pasow napis znika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...