Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musisz mieć :D

sprawdź jeszcze raz

Otwórz plik HOSTS (C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts)

Opublikowano

Jak zablokować aktualizacje ? muszę mieć xeno na tibie 10.77

Dobra poradziłem sobie i ściągnełem werjse apophis breaker

jak to zablokowac mam ten sam problem

Opublikowano

Zróbcie ctrl+c pliku hosts i ctrl+v na pulpit, dodajcie te linijki a potem podmieńcie pliki

Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak należy Xenobota usuwam za każda kolejną próbą, ale wychodzi jedno wielkie DNO :( Aktualizacja nadal się sama włacza nawet gdy dodalem host i uruchamiam jako administator. Więc Twoje rozwiąznie nie jest 100% działające dla wszystkich .

Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Opublikowano

Musisz NAPEWNO coś źle robić, robiłem to na 8 komputerach i na każdym działało :/

--------------

Spróbujcie tak.

Włączcie xeno z niepodmienionym plikiem HOSTS i odrazu wyłączcie, potem najpierw podmieńcie plik HOSTS a potem uruchomcie xeno za pomocą administratora.

Opublikowano

Nie jestem przecież idiotą i nie takie rzeczy robiłem na komptuerze, żeby jakiś plik lub mod działał w grze... To jest pikuś do zrobienia tylko, że kwestia tego, że nie działa. Siedzę nad tym 3 dzień robie chyba 150 raz tak samo i k***a nic nie działa...

Opublikowano

Robię wszystko zgodnie z instrukcją i nie działa. Wyskakuje ta informacja i przy próbie załadowania klienta tibia się crashuje

@Edit

Rozwiązałem problem ;)

Otóż nie bawiłem się w żadne update'owanie tylko dopisałem do pliku hosts to co jest w pierwszym poście, a następnie ściągnąłem od nowa xenobot z linku, który znajduje się na pierwszej stronie. Włączyłem xenosuite jako administrator, zaznaczyłem auto inject i wuala ;)

Opublikowano

Robie wszystko tak jak jest napisane, a i tak wyskakuje mi bład, ze "Unsupported xenosuite version" itd.

Nie wiem o co chodzi, ale mimo robienia tego wszystkiego dokladnie z instrukcja, bot i tak mi sie automatycznie update'uje. Pozdro.

@Edit

Co zrobic, aby bot dzialał na 10.77, poniewaz mimo robienia wszystkiego co jest tu napisane, bot mi automatycznie sie update'uje do wersji 10.78 i nie moge go uzywac.

Opublikowano

Dobra panowie, też miałem przez chwilę problemy z tym. Napiszę jak wszystko rozwiązałem!

http://zapodaj.net/2f9f2bb9215d5.bmp.html

Tak to wyglada u mnie, ktoś jest w stanie pomoc?

Ten błąd jest spowodowany tym, że nie zapisało ci się w hosts te 2 linijki co podaje autor poradnika. Musisz kliknąć prawym przyciskiem myszy na HOSTS i kliknąć "wytnij", po czym wklejasz go na pulpit i dopiero zmieniasz wszystko za pomocą notatnika, czy tam notepad++, a następnie zmieniony plik wklejasz do folderu z powrotem tam gdzie był, czyli do etc. Następnie ściągasz ten plik od autora i odpalasz za pomocą administratora i wszystko działa świetnie i pięknie!

Jak będę miał chwilę wolnego czasu to nagram poradnik Video!

Opublikowano

Nic nie dziala, robie tak jak mowisz i dziala mi na lapku (bo działał jeszcze przed wprowadzeniem wersji na 10.78 i nic sie nie spieprzylo), a na PC'cie nie działa. Nie wiem czemu na PC'cie zrobilo sie cos, ze bot nie dziala, a na lapku wszystko ładnie smiga, nawet po wprowadzeniu update'u na 10.78.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...