Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prosze o w miare szybką pomoc 

Zrobiłem tak :

1. wyzuciłem z etc plik hosts na pulpit

2. wlaczylem pobrany xenosuite

3.wylaczyłem xenosuite

4.wrzuciłem znowu plik hosts do etc

5. wlaczylem xenosuite

6.odpalilem patcher kreski doszly do konca i sie zalogowałem i wyskoczylo ze bledne passy ;/ pomocy :D

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam prosze o w miare szybką pomoc 

Zrobiłem tak :

1. wyzuciłem z etc plik hosts na pulpit

2. wlaczylem pobrany xenosuite

3.wylaczyłem xenosuite

4.wrzuciłem znowu plik hosts do etc

5. wlaczylem xenosuite

6.odpalilem patcher kreski doszly do konca i sie zalogowałem i wyskoczylo ze bledne passy ;/ pomocy :D

Czytać nie umiesz?

Zobacz posty wyżej...

Opublikowano

Czytać nie umiesz?

Zobacz posty wyżej...

nie rozumiem czegos robilem tak jak w instrukcji moze teraz cos zle dodalem ale robilem tak samo i chciał bym aby ktos mi udzielil odpowiedzi w podpunktach jesli ktos miły :)

Opublikowano

Czyli rozumiem, że era Xenobota dla osób crakujących go, dobiegła końca i należy szukać sobie nowego bota, czy może zostaną podjęte jakieś inne prace nad nowym crackiem? Nie ukrywam xenobot to jeden z najciekwszych botów, który dobrze śmiga, a może śmigał?! :)

Opublikowano

U mnie już działa. Pomogło mi usunięcie z tego folderu z paczki patchera. Poza tym w komunikacie jest napisane żeby się upewnić czy nie ma jakichś dodatkowych plików ^^

ostrywariat.png

Nowicjusz
Opublikowano

Od wczoraj próbuję bezskutecznie zainstalować XenoBota wg instrukcji z tematu. Niestety wpisane dane użytkownika i hasło są niepoprawne (punkt 7 instrukcji).

Nie instalowałem XenoBota z oficjalnej strony, rozpakowałem jedynie zawartość pobranej paczki z tematu na pulpit do folderu XenoBot.

Próbowałem z wersją z pierwszego posta oraz z Xenobot 10.58 + Patcher.rar znalezioną później w temacie - czy jest jakaś różnica?

System Windows8 64-bit, Tibia jest zainstaowana na dysku D.

Lista wykonanych przeze mnie czynności:
1. rozpakowałem zawartość paczki na pulpit do pustego folderu XenoBot
2. przeniosłem plik HOSTS z C:\windows\system32\drivers\etc na pulpit i skopiowałem HOSTS.ICS z paczki do etc (aktualnie w etc jest tylko HOSTS.ics)
3. uruchomiłem XenoBota z folderu na pulpicie (jako administrator) - XenoBot zaktualizował się
4. wyłączyłem XenoBota
5. wrzuciłem z powrotem plik HOSTS do C:\windows\system32\drivers\etc (aktualnie w etc mam pliki: HOSTS i HOSTS.ics)
6. uruchomiłem ponownie XenoBota z folderu na pulpicie (jako administrator)
7. uruchomiłem Patcher.exe jako administrator i po spatchowaniu go zamknąłem (XenoBot nadal uruchomiony)
8. po wpisaniu fake passów otrzymuję komunikat - Invalid username or password!

Bardzo proszę o rozwianie moich wątpliwości i pomoc.

Opublikowano

Zrobiłem krok po kroku i wyskakuje mi taki sam komunikat jak kolegom wyżej, że ta wersja Xenobota jest nieobsługiwana.

Opublikowano

a jeśli znów będzie jakis drobny update to postępować tak samo jak z wcześniejszym hostem? że wyciągam updatuje bota i wrzucam spowrotem hosta do folderu ETC ?

Co za mozg za przeproszeniem. Chyba jak bedzie update to sobie to sprawdzisz? Skad my to mamy teraz wiedziec...

Opublikowano

jeżeli nie znasz odpowiedzi na pytanie to po co zawracasz mi dupe? zrobiłeś swojego jakiegoś niepewnego cracka wiec baw sie swoim zamiast pisać tu śmieci.

Pytam Pana który jest autorem cracka z tego właśnie tematu.

Opublikowano

a jeśli znów będzie jakis drobny update to postępować tak samo jak z wcześniejszym hostem? że wyciągam updatuje bota i wrzucam spowrotem hosta do folderu ETC ?

Teraz nie bedziesz musial tego robić, bede aktualizował cracka sam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobilem wszystko jak nalezy i nie dziala :(

Zastanawia mnie tylko czemu jak sciagam bota to on jest pod 10.76 a nie 10.77.

Jak go odpalam to pyta sie czy byl update.

Jak wyrzucam host updatuje i potem wrzucam to wywala komunikat z crackiem.

Please help..

ok już mam ktoś podał link w innym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...