Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak... Zacznę od tego, co mnie zniechęca.

- Szansa na włożenie bonusów nie jest 100%. - Nie przesadzajmy, nie ma filozofii z włożeniem bonów.

- Ogromna dysproporcja cen broni 75lv do stalek (oraz innych przedmiotów) - Broń 75 ulepsza się z broni 30 za 300k.

- Biolog jak wszędzie, tylko czasówki pozmieniane. - No tak, ale są jeszcze misje u Seona.

- Dobry exp, ale mało mobów. - Tu się zgadzam.

- Ceny ros jak z kosmosu. - Tak, administracja dała dupy, bo miały być roski po 200kk, 200 szt i ZAWSZE max wartości, a wartości nie są max >.<

- Skille P na start, a kamień duchowy u NPC (f**k logic ??) - Jest również zwój cofania um, więc jakby ktoś przez przypadek cofnął skilla to chyba dobrze, że są duchowe?

- Na MPC od kilku lat jest fix na umieszczenie marmuru błogosławieństwa u NPC, dlaczego tego tu nie ma? (Jak i w większości serwerów) - przyłączam się do pytania :)

- Bezwartościowy ItemShop (kiepska oferta) - nie korzystam, więc mi to wisi

- Zbyt wysokie wartości bonusów. - Są dobre, exp to żaden problem, pvp nie trwa 5 sek.

- Zbyt jaskrawe połyski zbroi i broni - Oj tak, trafiłeś w czuły punkt. Niedługo ma być łatka bez połysków.

- Brak autopotów - a po co to komu?

Co prawda jest parę dobrych smaczków, ale tylko niewiele.

+ Ciekawa oprawa graficzna klienta

+ Kapitalna ścieżka dźwiękowa

+ Blisko rozlokowani NPC

+ Usunięte Lodowe podziemne golemy itp z Groty V1

+ Nie trzeba gonić po mikstury, ale w pewnym momencie i to może się znudzić.

+ Trochę żywsze miasta poprzez umieszczenie w nich owiec (ciekawy pomysł)

Reasumując, serwer sam w sobie jest dobry, jak ktoś nie ma innej alternatywy, dobrze exp leci, z kasą też dobrze, ale serwer traci na takich pierdołach, które

wymieniłem, osobiście więcej na serwerze nie zawitam, ze względów zawodowych/prywatnych, jak i przez fakt, że serwer ma potencjał, ale co z tego, skoro

mało prawdopodobne jest to, że GM Nico, lub inny członek administracji weźmie sobie do serca moje słowa.

Nie wymieniłem jeszcze faktu, że mało osób jest, może przez to, że gram w Chunjo, ale nie uznałbym tego za wadę, ponieważ bardziej cenie sobie ciszę i spokój na serwie

niż rozwydrzoną hołotę, która myśli, że mając lepsze EQ to patrzy na innych graczy z góry.

Suma sumarum, oceniam serwer (w szkolnej skali) na takie mocno naciągane +3 / 5.

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie polecam servera ze względu na administracje. Wygrałem konkurs, miałem dostać 1500SM i vipa na forum. Jak się okazało dostałem tylko vipa na forum, administrator nawet nie raczył odpisać gdy się upominałem o moje SM. Grę tam skończyłem tydzień temu, teraz specjalnie wszedłem zobaczyć a sm dalej nie ma ;)

Poza tym masa bugów, wszyscy z topki pobugowali exp i 240 na 250 wbili w sekunde ;)

Mało urozmaiceń, nudy na serwerze ;)

Opublikowano

Ja nie polecam servera ze względu na administracje. Wygrałem konkurs, miałem dostać 1500SM i vipa na forum. Jak się okazało dostałem tylko vipa na forum, administrator nawet nie raczył odpisać gdy się upominałem o moje SM. Grę tam skończyłem tydzień temu, teraz specjalnie wszedłem zobaczyć a sm dalej nie ma ;)

Poza tym masa bugów, wszyscy z topki pobugowali exp i 240 na 250 wbili w sekunde ;)

Dziwne, bo ja również wygrałem Vipa oraz SM i dostałem jedno i drugie zaraz po ogłoszeniu wyników konkursu.

Mówisz o pobugowaniu lv'a... A to jest jakiś sekret jak to zrobić? Bug nie został jeszcze naprawiony z tego co widziałem. Jest on tolerowany, ale zostanie zablokowany.

Poza tym co ludzie mają po wbiciu max lv, jeżeli nie mają eq? Tyle co na poprzednich lv. A i bug działa od 244lv, nie 240 - jak to napisałeś :)

PS: Wbicie 240-250 bez buga to kwestia 30 minut bez pd.

Opublikowano

Kolego Administrator Forum prowadzi tylko konkurs oraz daje nagrody w postaci Vip-a

Co do nagrody w postaci Sm wejdź na ts3 napisz do mnie i dostaniesz nagrodę ;)

Opublikowano

Kinow ty to już się nie udzielaj....... Cofek żadnych nie ma a jakby były to nie cofło by tylko tobie czy tam trzem osobą a większej ilości.

Nie wiem ale mi się zdaje, że są to hejterzy podstawieni tak aby nikt na serwer do nas nie zawitał. Ale ja do tego nie dopuszczę więc was walę na papę śmiecie.

Widac ze nawet frajera znalezliscie ktory wam broni serwer ale to nic nie da a to tepaku nie chodzi o cofke tylko o itemy ktore znikaja z eq ale co wiedza gowniarze ktorzy wbili z 200 lvl ;D wiec tak jak napisalem nie warto tam grac bo i tak i tak znika eq ty sie tu pi3rdolisz z tym pol dnia a tu sam uj sie okazuje nie masz tego to wszystko byla tylko iluzja ;D zeby kd zrobic trzeba tam kurfa chyba z pol dnia siedziec az zeby wbic to kolejne pol dnia mech chyba z d*py sie bierze bo tylko w isie widzialem koledzy ktorzy zaczeli grac od poczatku na tym serwie chodza w syfie na 225 nei wiem dlaczego dziwne hejtowaliscie glador a to jeszcze gorszy syf to tylko moje zdanie i czekam na hejty kochani i na lajki ;D

Opublikowano

Widac ze nawet frajera znalezliscie ktory wam broni serwer ale to nic nie da a to tepaku nie chodzi o cofke tylko o itemy ktore znikaja z eq ale co wiedza gowniarze ktorzy wbili z 200 lvl ;D wiec tak jak napisalem nie warto tam grac bo i tak i tak znika eq ty sie tu pi3rdolisz z tym pol dnia a tu sam uj sie okazuje nie masz tego to wszystko byla tylko iluzja ;D zeby kd zrobic trzeba tam kurfa chyba z pol dnia siedziec az zeby wbic to kolejne pol dnia mech chyba z d*py sie bierze bo tylko w isie widzialem koledzy ktorzy zaczeli grac od poczatku na tym serwie chodza w syfie na 225 nei wiem dlaczego dziwne hejtowaliscie glador a to jeszcze gorszy syf to tylko moje zdanie i czekam na hejty kochani i na lajki ;D

Mózg masz od myślenia, czy tak po prostu żeby był? 

Twoi koledzy najwidoczniej nie potrafią grać, bo trzeba być idiotą żeby w ciągu trzech tygodni gry dorobić się eq na 225 lv. Dobra bajka, podziel się stuffem.

Żeby komuś zniknęło eq też jeszcze się o dziwo nie spotkałem, na forum również niczego w tym stylu nie widziałem - kolejna bajka?

Mech? Mam 3 sztuki, wszystkie z OXów, których jest od c***a na serwie. 

KD? Mapa 200, zbijam wszystkie Śmieci i Mumie (all ch) i mam ponad 100 sztuk Kamieni Smoka, co daje minimum 5 kd+9. 

Glador nie był syfem i nie przypominam sobie, żeby ktoś go hejtował, ale Dark'a - owszem. On jest gównem, które mydliło ludziom oczy przez kupę czasu.

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Mózg masz od myślenia, czy tak po prostu żeby był? 

Twoi koledzy najwidoczniej nie potrafią grać, bo trzeba być idiotą żeby w ciągu trzech tygodni gry dorobić się eq na 225 lv. Dobra bajka, podziel się stuffem.

Żeby komuś zniknęło eq też jeszcze się o dziwo nie spotkałem, na forum również niczego w tym stylu nie widziałem - kolejna bajka?

Mech? Mam 3 sztuki, wszystkie z OXów, których jest od c***a na serwie. 

KD? Mapa 200, zbijam wszystkie Śmieci i Mumie (all ch) i mam ponad 100 sztuk Kamieni Smoka, co daje minimum 5 kd+9. 

Glador nie był syfem i nie przypominam sobie, żeby ktoś go hejtował, ale Dark'a - owszem. On jest gównem, które mydliło ludziom oczy przez kupę czasu.

Tyle z mojej strony.

Wiesz nie kazdy ma tyle czasu by siedziec calymi dniami i czekac na oxy bo tylko z tego syfu da sie miec ulepki a do tego te ujowe pytania jeszcze 

a jezeli nie wiesz nic o znikajacych itemach na tym serwie to najwidoczniej jestes tepy by to dostrzec co sie na forum dzieje , a o kd tak jak napisalem czytaj ze zrozumieniem ;]  mialem ich z 10 i moze tylko ze 2 weszly do tej broni co jeszcze zniknela wiec dla mnie to jeden wielki bug ;] a dzieci ktore nie moga sie pogodzic z prawda beda hejtowaly ;D nawet ta zalosna administracja banowac nie potrafi :)

Opublikowano

ale serwer hahahaśmiechu warty syf jak nie wiem  logujesz się  potem grasz i naraz dup i cie nie ma następnym razem zmieniasz  i wbijasz dup loguje cie w tym miejscu co za pierszym razem błędy jeszcze raz błędy a obsługi nie ma od rana maszyna wszystko kontroluje i to ma być serwer   nie polecam serwera  pełno hackeruw na grze  Niko ty nie zapraszaj na serwer idioto tylko serwer popraw barania głowo

Opublikowano

ale serwer hahahaśmiechu warty syf jak nie wiem  logujesz się  potem grasz i naraz dup i cie nie ma następnym razem zmieniasz  i wbijasz dup loguje cie w tym miejscu co za pierszym razem błędy jeszcze raz błędy a obsługi nie ma od rana maszyna wszystko kontroluje i to ma być serwer   nie polecam serwera  pełno hackeruw na grze  Niko ty nie zapraszaj na serwer idioto tylko serwer popraw barania głowo

Tobie barania głowo już podziękuje jak masz coś jeszcze do powiedzenia to wbijaj na ts3 do mnie  zobaczę co jesteś warty i czy jesteś taki wyszczekany jak tutaj

Opublikowano

Serwera nie polecam, Administracja zamiast naprawiać bugi/błędy woli gadać z dupami na TS ;> Do tego z tego co wiem, na serwerze latało Navi, bo podobno Nico sprzedaje. ( podobno ) 1 gildia przez to odeszła, także.. serwer nie warty uwagi, nawet nie warty internetu. 

Opublikowano

Serwera nie polecam, Administracja zamiast naprawiać bugi/błędy woli gadać z dupami na TS ;> Do tego z tego co wiem, na serwerze latało Navi, bo podobno Nico sprzedaje. ( podobno ) 1 gildia przez to odeszła, także.. serwer nie warty uwagi, nawet nie warty internetu. 

Nico nie ma po 1 dostepu do navi tylko Mateusz i Melos jaka gildia odeszla z serwera? ;p

Ta co za bugowanie sm dostala permy ? xD

Na serwer zapraszam coraz wiecej osob gra z 200 zrobilo sie 400/500 osob wiec o czyms to swiadczy :)

Opublikowano

Nico nie ma po 1 dostepu do navi tylko Mateusz i Melos jaka gildia odeszla z serwera? ;p

Ta co za bugowanie sm dostala permy ? xD

Na serwer zapraszam coraz wiecej osob gra z 200 zrobilo sie 400/500 osob wiec o czyms to swiadczy :)

Za mało wiesz, żeby się tu wypowiadać. Jeszcze się gracze ''przejedziecie'' na tym serwerze, nie pozdrawiam. 

AW: Będzie tu jakaś reklama?

Opublikowano

Następny chory na głowę jakieś dowody bo pisać to ja też potrafię głąbie  :D

Opublikowano

Następny chory na głowę jakieś dowody bo pisać to ja też potrafię głąbie  :D

Głąbów szukaj na swoim marnym TS, a dowody będą niedługo. :D 

Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. xD

AW: Nadal jest ten bug z trutą?

Opublikowano

Głąbów szukaj na swoim marnym TS, a dowody będą niedługo. :D

Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. xD

AW: Nadal jest ten bug z trutą?

Znasz takie powiedzenie ? Szmery bajery damskie rowery git parówa musztardówa krętki nakrętki klamory dętki tu się sprzedaje tu się kupuje spier... gnoju bo cię opluje  :D

Tyle mam ci do powiedzenia z mojej strony chcesz coś więcej usłyszeć zapraszam ts3 Kanał czekam na Nico Pzdr.

Bug z trutą ? nie wiem wejdź i sprawdź  :D

Opublikowano

Znasz takie powiedzenie ? Szmery bajery damskie rowery git parówa musztardówa krętki nakrętki klamory dętki tu się sprzedaje tu się kupuje spier... gnoju bo cię opluje  :D

Tyle mam ci do powiedzenia z mojej strony chcesz coś więcej usłyszeć zapraszam ts3 Kanał czekam na Nico Pzdr.

Bug z trutą ? nie wiem wejdź i sprawdź  :D

tez mi administracja sie zaslaniaja ts'em ja ci podam swoj ts i zapraszam tam ;] ciekawe czy wejdziesz ktos tam napisal ze gra 400/500 osob to byl dobry zart ale wszyscy dobrze wiemy ze nie przekracza 300 ;D ale nadal sa dzieci ktore sie łudzą ;DD

Opublikowano

na demilusie  czysty syf bo dzieci robią co chcą na serwerze a administracji od rana nie ma jak cos chce załatwic lub zgłosić to śe mozesz pogadać i to ma być serwer maszyna wszystko kontroluje a dzieci się cieszą bo mogą hulać na serwerze  laguje serwer jak nie wiem przez ich hackia jak powiesz to hu sie smieją w pysk i to ma być serwer hahaha  pisze na grody haha śmiechy na sal.i z tymi nagrodami

Tobie barania głowo już podziękuje jak masz coś jeszcze do powiedzenia to wbijaj na ts3 do mnie  zobaczę co jesteś warty i czy jesteś taki wyszczekany jak tutaj

z tobą dziecko gadać o czym jak  was nie ma całymi dniami a baranem to się sam nazywaj bo dla mnie jesteś gówniarzem napewnoa i tak syf macie na tym serwerze jak nie wiem pełno hackieruw i nic więcej  bo sam złapałem, 2 co jechali na wh  a wiem jak działa wh bo sam byłem na gm ośle jeden

z tobą dziecko gadać o czym jak  was nie ma całymi dniami a baranem to się sam nazywaj bo dla mnie jesteś gówniarzem napewnoa i tak syf macie na tym serwerze jak nie wiem pełno hackieruw i nic więcej  bo sam złapałem, 2 co jechali na wh  a wiem jak działa wh bo sam byłem na gm ośle jeden

bedziesz miał  ponad50 lat wtedy pogadamy bo narazie to jesteś dla mnie niczym tylko wielkim szczekaczem na serwerze

Opublikowano

na demilusie  czysty syf bo dzieci robią co chcą na serwerze a administracji od rana nie ma jak cos chce załatwic lub zgłosić to śe mozesz pogadać i to ma być serwer maszyna wszystko kontroluje a dzieci się cieszą bo mogą hulać na serwerze  laguje serwer jak nie wiem przez ich hackia jak powiesz to hu sie smieją w pysk i to ma być serwer hahaha  pisze na grody haha śmiechy na sal.i z tymi nagrodami

z tobą dziecko gadać o czym jak  was nie ma całymi dniami a baranem to się sam nazywaj bo dla mnie jesteś gówniarzem napewnoa i tak syf macie na tym serwerze jak nie wiem pełno hackieruw i nic więcej  bo sam złapałem, 2 co jechali na wh  a wiem jak działa wh bo sam byłem na gm ośle jedenbedziesz miał  ponad50 lat wtedy pogadamy bo narazie to jesteś dla mnie niczym tylko wielkim szczekaczem na serwerze

Czlowieku splywaj z tego forum do ksiazek sio !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...