Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie nie polecam nikomu servera da sie tamw bić 250 na bsie admini nie daja za to bana bo oczywiscie bs jest dozwolony wiec w sumie można na lajcie wybocić ten 250 w 2 dni od zera. Yang bug działał do tydzień tmeu teraz pewnie też działa,kilku wybrańców lata z eq navi ogólnie nie polecam nikomu bo tylko strata czasu :)Nico komu jeszcze  wasz ha da melos maelos czy jak mu tam da 7k sm za milczenie? tez wiem to co kilka osób z vendetty ;<

9744614511434431437261.jpeg

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie nie polecam nikomu servera da sie tamw bić 250 na bsie admini nie daja za to bana bo oczywiscie bs jest dozwolony wiec w sumie można na lajcie wybocić ten 250 w 2 dni od zera. Yang bug działał do tydzień tmeu teraz pewnie też działa,kilku wybrańców lata z eq navi ogólnie nie polecam nikomu bo tylko strata czasu :)Nico komu jeszcze  wasz ha da melos maelos czy jak mu tam da 7k sm za milczenie? tez wiem to co kilka osób z vendetty ;<

Kilku wybrańców lata z eq z navi może nam tutaj napiszesz kto to taki bo ja szczerze nie wiem o kogo chodzi

7 k za milczenie ? a co takiego się wydarzyło że trzeba płacić za milczenie ?

Opublikowano

niedośćże nie4 idzie wejśc na ch4 to jeszcze grasz na mapce200 i jesteś w innym miejscu to jak  zmianiasz ch to cie wywala na początek i to ma być serwer haha nie polecam tu gry

Opublikowano

Jako że gram tam codziennie, to się wypowiem.. Na chwilę obecną Navi nie ma, przynajmniej nikt się nie wyróżnia z ,,mocą" 

Mam nadzieję ze czytają to ludzie obiektywni.. ,,CH1 działa inne nie, gówno" Co z tego ze padło w nocy i po prostu GA może śpi.. GA to nie człowiek, ma zapierdalać 24/7 i naprawiać błędy w grze o 2 w nocy - Pozdrawiam kumatych.

Serwer ogólnie polecam, sytuacja się poprawiła. Osoba z Navi dostała perma na wszystkie konta

+Duże zainteresowanie administracji (Eventy itd)

+Odpowiednia reakcja administracji kiedy już wyszło że ktoś ma to ,,Eq Navi" Co nie zmienia faktu że w ogóle go nie powinno być.

PS. Jeszcze dodam jedną rzecz, myślę iż nie ma prywatnego serwera gdzie eq Navi nie krąży.. Jedynie możliwe, że osoby posiadające je, dobrze się kryją.

Dobrym przykładem jest ,,Xenox" Który stoi w cholere czasu, dłuuugo nic nic, a oficjalnie teraz sam mogę załatwić navi za 10 zł od itema;>

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Opublikowano

Szczerze wam powiem coś. Serwer wydawał mi się zarąbisty dopóki gówniarze z Vampires nie zaczęli mnie wnerwiać.(nie wiem jak jest teraz) 2. Kawał złodzieji na serwerze  tylko czeka, żeby eq podpie***** ( nie mam nic do uczciwych). 3.Trochę brakuje mi tu reklamy, żeby ludzie wbijali. 4.Kiedyś rozmawiałem o serwerze hamachi z takim kolegą Nico i okazuje się (oczywiście zacytuje) ,,A wiesz, że mogę ci się wejść na kompa. Po tych słowach odechciało mi się dalszej gry. Tak więc moi mili do widzenia ;)

93176798230333394383.png

Opublikowano

jeszcze jedno same pojebani gracze są w gildi Husaria serwer jest oki tylko idioci z gildi są przygłupami na tym serwerze bo nic nie robi się człowiekowwi to idiota sam zaczyna bić kogoś  bo tam graja takie tylko idoci co kradna i nic wiecej nie umieją na serwerze tylko wyzywać i hamstwo pokazują

Opublikowano

Szczerze wam powiem coś. Serwer wydawał mi się zarąbisty dopóki gówniarze z Vampires nie zaczęli mnie wnerwiać.(nie wiem jak jest teraz) 2. Kawał złodzieji na serwerze  tylko czeka, żeby eq podpie***** ( nie mam nic do uczciwych). 3.Trochę brakuje mi tu reklamy, żeby ludzie wbijali. 4.Kiedyś rozmawiałem o serwerze hamachi z takim kolegą Nico i okazuje się (oczywiście zacytuje) ,,A wiesz, że mogę ci się wejść na kompa. Po tych słowach odechciało mi się dalszej gry. Tak więc moi mili do widzenia ;)

Ty ze mną rozmawiałeś na temat serwera hamachi ? chyba coś ci się pomyliło to na pewno nie byłem ja  :D

Opublikowano

Ty ze mną rozmawiałeś na temat serwera hamachi ? chyba coś ci się pomyliło to na pewno nie byłem ja  :D

Tej, lepiej sie nie tłumacz a sellnij mi navi ;/

­azYIWDl.png

Opublikowano

Naprawcie wyłączające się ch..  Macie może plik, który zmienia potwory na psy na nowych mapach ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Hehe, trochę się naśmiałem przynajmniej Nico czytając co za faramazony tutaj wypisujesz, z jednej strony na serverze pokazujesz że jesteś osobą ogarniętą próbującą utrzymać padający serv która nie kończy w wychwalaniu się jakim to graczem metina nie jest doświadcoznym.Lecz gdy czytam tutaj wszystkie twoje posty wychodzisz na totalnegob uraka i gbura ze zbyt wielkim ego zachowujesz się jak dziecko któremu ktoś chce zabrać zabawki z piaskownicy i  tylko mówisz jaki Ty to nie jesteś ważny na servie,ale pamiętaj server w 80% tworza gracze nie administracja :)

A tutaj kwestia tych "INFO"  i ty dobrze wiesz i ja wiem że 2 graczy z vendetty dostalo po 7k sm pewnego pięknego dnia ,sam z tych smow dostalem ulepy i fryza więc nie wsciskaj mi ze nie bo cała gildia prawie za to fryzy miała ^^ a jeżeli tego nie wiesz to widać jakie macie zgranie w teamie.

Łapcie pierwszy przykład prawdomówności Nica :) wiem zę screen juz był ale wyjaśnie wam sytuację wiec tak TheQuel miał to eq navi został zbanowany za eq navi permamentnie napisaliśmy do nica po czym opdisał ze to fake a jednak quel był już zbanowany

http://scr.hu/1512/1mhje

screen widniejacy na screenie :Dhttp://scr.hu/1512/ivtj1

Nico zanim zaczniesz fikać spytaj mateusza czy nie pisał czegoś przypadkiem komuś na prv pozdro 600 :D bo jeszcze kilka screenow jest oto jest najslabszy z nich w sumie nei istotny

Opublikowano

widać po waszych wypowiedziach jaki serwer otworzyłi widac syf na tym serwerze a admini tylko myślą o kasce co inni navi kupują haha co za banda znowu serwer stworzyła sami idioci co tylko na kasie im zależyzamiast nie przeginać i karać to widać ze serwer jest kijowy a administracja w kuja wali nie polecam wcale tego serwera

Opublikowano

Z twoim koleżką ( naucz się czytać) + jeszcze sam mówiłeś jak cie gracze męczą ( te spamy itd.)zycie gm'a nie jest takie proste jak się wydaje co?. Sam widziałem jak gościu nawet z navi se szpanował. Nico zeszłeś na psy tyle ci powiem. Gdybyście tylko reklamę porządną dali i naprawili bugi to bym wrócił, a tak to jeden wielki syf.

93176798230333394383.png

Opublikowano

Z twoim koleżką ( naucz się czytać) + jeszcze sam mówiłeś jak cie gracze męczą ( te spamy itd.)zycie gm'a nie jest takie proste jak się wydaje co?. Sam widziałem jak gościu nawet z navi se szpanował. Nico zeszłeś na psy tyle ci powiem. Gdybyście tylko reklamę porządną dali i naprawili bugi to bym wrócił, a tak to jeden wielki syf.

Jakie bugi masz na myśli? bugowanie expa? czy jakie? 

Opublikowano

widać że porąbane dzieciak pisze i jest jakiś nie dorobionym dzieckiem  bo błędu nie umi poprawić na serwerze i sami idioci ten serwer prowadzą nie polecam gry na tym serwerze bo tylko kase nic więcej chcą zarobić na tym serwerze debile

Opublikowano

widać że porąbane dzieciak pisze i jest jakiś nie dorobionym dzieckiem  bo błędu nie umi poprawić na serwerze i sami idioci ten serwer prowadzą nie polecam gry na tym serwerze bo tylko kase nic więcej chcą zarobić na tym serwerze debile

wolek151 idź już stąd bo płakać się chce jak czytam twoje posty  :D

Opublikowano

Nie polecam.

Nie siedzisz po nocach albo z samego rana to eq praktycznie nie masz szans zrobic (240+).

Pvp z ninja dagger... Porazka! Sura BM vs ninja dagger, obydwoje z klasami na 250 i dagger z chmurki zabiera pol hp. No, ale coz... Administracja nie ma zamiaru zmniejszyc DMG... Albo po prostu nie potrafia...

Nie wiem czy jest tu ktos ogarniety w teamie... Trzech GM'ow w grze, ale nikt nie potrafi naprawic wywalonego channelu.

Exp na mapie od 200... Nie polecam ;) Mobkow praktcznie na mapie nie ma. Najwiekszy spot ciagle zajety i sa czesto na nim kolejki. 180-200 to kilka godzin expa... Na serwerze easy... Serio?

Jezeli naglosnisz sprawe z eq navi to masz bana za dzialanie na szkode serwera... Haha ;)

Roznica w eq jest tez spora... Osoba majaca eq na 250 bije osobie z eq na 225 czesto po 30-60k bez kryta (w surke BM z wlaczona ochronka), a sura BM z kd +9 i full eq na 225 z roskami na luda itp. to 10-24k z krytem ;)

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Jak to nie ? poł serva ma eq z oxów z dupy wziętych robionych przez nico z 20 minutową zapowiedzią i super nagrodami :D ale  jak już ox zapowie to da 50 pieczęci xD ewentualnie możesz zawsze yang buga wykorzystać co za problem? nawet z bugiem który od początku serva jest z lvlami sobie poradzić nie potrafią ,nie jest to jakos nadzwyczaj trudne po rozmowie z zaprzyjaźnionym technikiem dowiedziałęm sie że on jest w stanie to naprawić w 4 godziny im miesiac nie wystarczył :D

Kicknij mnie osobiście miałem all eq 250 i tez bili mnie po 30k ze skilii przy oddanych przemnie wszystkich biolgow i sury więc sam sobię daj odpowiedź co mają za eq bo eq na 250 aż tyle nei daje 30% może da ale tez nie ogarnełem jak mnie wszyscy zabijali :D wiec serva nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...