Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kontrowesyjny    do książek to ty możesz spływać matole jeden  bo jesteś gówniarzem i sie jeszcze uczysz to ja ci mogie powiedzieć spływaj ty do ksiąęk sio idioto jeden m a ty to mi możesz tylko pocałowac dupe idioto bo widze takie dzieci jak ty tu piszą idioci

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wolek151 przestań komentować bosię tylko osmieszasz uważasz się za jakiegoś dorosłego. Ale po twoich wypowiedziach można ocenić ze masz owiele mniej.

Opublikowano

Event Pt: "Futrzaki"

W Dniach Od 27.09.2014r Od Godz 09.00 Do 29.09.2014r Do Godz 21.00

Zapraszam Serdecznie Na Konkurs OX

Data 28 Września.2014 r

Godzina 18.00

CH1 Uriel

Rund 3

Prowadzący

GM Wujek Nico

Proszę O Zapoznanie Się Z Regulaminem Konkursu Ox

Opublikowano

MELOSSOS A TY dopiero się ośmieszasz bo szczekasz jak piesek na tym forum bez powodu a demilus to jest do dupy i tak sa tam błędy na tym serwerze a przede wszystkim piszesz do gm to go niema a był na serwerze tylko go guwno to opchodzi i taka tam administracja i kij wie co oni tam robią na tym serwerze wejdziesz na ts to też gno   niema

Wolek151 przestań komentować bosię tylko osmieszasz uważasz się za jakiegoś dorosłego. Ale po twoich wypowiedziach można ocenić ze masz owiele mniej.

a ty co taki broniciel kolegi kolego lecz nogi bo na głowe masz za pużno z powodu uzależnienia kompa

Opublikowano

mpc.png

Prezentacja zostanie poprawiona do godziny 20:00

[Konkurs] Piąte Losowanie V.I.P na Forum.Demilus.pl !

5losowanie.png

Witajcie zaczynamy event zwany losowaniem V.I.P na forum. Event będzie powtarzany regularnie co tydzień.

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy napisać post w temacie "Biorę udział w 5 losowaniu VIP."

Losowanie odbędzie się 28.09.2014 o godzinie 19:00 (Godzina może ulec zmianie).

Multikonta są zabronione i banowane wraz z każdym powiązanym kontem.

2xd.png

VIP1.png

vip2.png

vip3.png

Powodzenia!

ADMINISTRACJA SERWERA NIE MOŻE BRAĆ UDZIAŁU W LOSOWANIU!

ELITA MOŻE WZIĄĆ UDZIAŁ W LOSOWANIU

RANGA V.I.P ZOSTANIE PRZYDZIELONA NA TYDZIEŃ!

byargin.png

Opublikowano

Witam

Nowe linki do pobrania najnowszego klienta, zostały umieszczone.

- Zostały usunięte kolorowe nazwy channeli itd.

- Została dodana data do klienta pod minimapką.

- Zostały usunięte świecenia

- Klient został lekko poprawiony technicznie, powinien działać lepiej niż do tej pory.

- W pack, został zrobiony porządek

- Minimapka, została zmieniona na standardową.

- Stare wyglądy skili.

WAŻNE :

Nie aktualizujcie starszych wersji klienta, niż tego 28.09.2014. Bo nie będzie wszystko działać jak powinno.

Opublikowano

Pytania beda po jednym :)

Ile tysiecy sm i ulepek rozdal haxior z konta HA ?

chwali sie tym an lewo i prawo i daje kazdemy tysiace ulepek i sm w gildii :) watpie ze to wydropil lub kupil sm :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Nico tylko bez ściemy bo ja też słyszałem i to nie raz na TS3 więc odpowiadaj . Jeśli masz jaja jak na swój wiek to powiedz jaka jest super administracja i macie durny serwer i nudny coraz więcej graczy odchodzi

P.s Serwer polecałem myślałem ze fajny ale po tym jak dawali eq i administracja miała wylane na serwer odszedłem z ekipa i nie chodzi mi o ciebie Nico :) , serwera już nie polecam  <3

Opublikowano

Pytania beda po jednym :)

Ile tysiecy sm i ulepek rozdal haxior z konta HA ?

chwali sie tym an lewo i prawo i daje kazdemy tysiace ulepek i sm w gildii :) watpie ze to wydropil lub kupil sm :)

Hax1or nie miał dojścia do żadnego konta Admina bugował sm w item shop a zarazem bugował kupony sm taka jest prawda

Nie wiem co robi reszta adminów :)

Opublikowano

uzupelnie Twoja odpowiedz :

haxior mial pasy do konta mellosa jak bys nie wiedzial :)

i nie bugowal sm.... wiec pewnie ma to dalej :)

co z reszta ? co ma tysiace ulepek sm eq kd9 itp ?

wyprzedze odpowiedz : nie zbanowaliscie wszystkich bo kilka osob gra dalej

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

moze oni doładowują w isa zeby ich za to nie zbanowac :D tez tak moglo byc  <3

Dokładnie . Szkoda bo grałem na serwerze już nie zagram odradzam tam grę naprawdę nie polecam a nico szkoda ze pracujesz w administracji  takimi dzieciakami ale co zrobić . 

Nie polecam  <3

Opublikowano

uzupelnie Twoja odpowiedz :

haxior mial pasy do konta mellosa jak bys nie wiedzial :)

i nie bugowal sm.... wiec pewnie ma to dalej :)

co z reszta ? co ma tysiace ulepek sm eq kd9 itp ?

wyprzedze odpowiedz : nie zbanowaliscie wszystkich bo kilka osob gra dalej

Jeśli miałbym dostęp do logów to zbanowalbym all ale niestety nie mam takich opcji

Dokładnie . Szkoda bo grałem na serwerze już nie zagram odradzam tam grę naprawdę nie polecam a nico szkoda ze pracujesz w administracji  takimi dzieciakami ale co zrobić . 

Nie polecam  <3

Życie ;)

Opublikowano

Jeśli miałbym dostęp do logów to zbanowalbym all ale niestety nie mam takich opcji

Życie ;)

czyli smialo mozna stwierdzic ze tysiace sm ulep itp dalej jest w obiegu 

2 razy takie samo kd dalej mozna w broni ?

bo w prezentacji tego niema a niby to dozwolony bug ?

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

czyli smialo mozna stwierdzic ze tysiace sm ulep itp dalej jest w obiegu 

2 razy takie samo kd dalej mozna w broni ?

bo w prezentacji tego niema a niby to dozwolony bug ?

Sm się wykorzystuje ulepki tak samo także wątpie aby ktokolwiek jeszcze to posiadał większość kont zostalo zablokowanych które miały na swoich kontach sporo ilość sm jak i ulepszaczy.Czy 2 razy takie samo kd może wkładać do broni nie wiem nie sprawdzałem ale z tego co mi wiadomo nie ma aż takiej dużej różnicy między tymi dwoma kd.

Opublikowano

czemu sa takie lagi na mapce od 99?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Na forum masz poradnik jak ograniczyć lagi możliwe że masz słabego neta typu radiówkę  :)

mam radiowke ale na innych serwerach jest ok

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Już mnie ten priv zniechęcił ,gracze buguja exp ,wbijają po 7 lv na raz to chore ........

Wbicie levela z 240 na 250 to kwestia 1 godzinki gry w czym problem ?  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...