Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I? zostało coś naprawione? bo chyba nic, biologa nadal nie mogę oddawać.. chyba trzeba poszukać innego serwera jak tak dalej będzie.

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieniam zdanie, ten serwer to śmietnik jakich mało. 

Banują za ''bugi'' <3 hahahaha, dostałem perma za to, że otwierałem pieczęcie minotaura i berana ( z których wylatują bronie na 75, administracja o tym nie wiedziała nawet, taki tam panuje porządek ) zasyfiłem m1 lekko i za to perm.. żałosne.

Melossos ma wyjebke na serwer, Mateusza nie widać, nie naprawili żadnych bugów od startu ( a jest ich sporo ) ale po co.. lepiej policzyć $ z is i mieć wyjebane. 

Serwer dąży do upadku, nie polecam.

I nie oszukujcie graczy, że gra 400/500 osób, skoro na stronie jest 200/300 w godzinach szczytu, elo.

ps: Nie musisz mnie odbanowywać, tam i tak nie ma z kim grać. 

Opublikowano

Zmieniam zdanie, ten serwer to śmietnik jakich mało. 

Banują za ''bugi'' <3 hahahaha, dostałem perma za to, że otwierałem pieczęcie minotaura i berana ( z których wylatują bronie na 75, administracja o tym nie wiedziała nawet, taki tam panuje porządek ) zasyfiłem m1 lekko i za to perm.. żałosne.

Melossos ma wyjebke na serwer, Mateusza nie widać, nie naprawili żadnych bugów od startu ( a jest ich sporo ) ale po co.. lepiej policzyć $ z is i mieć wyjebane. 

Serwer dąży do upadku, nie polecam.

I nie oszukujcie graczy, że gra 400/500 osób, skoro na stronie jest 200/300 w godzinach szczytu, elo.

ps: Nie musisz mnie odbanowywać, tam i tak nie ma z kim grać. 

Za zaśmiecanie m1 m2 jest ban chyba nie czytałeś regulaminu gry

Bugi kolego są już naprawione i nie pisz bzdur że nic nie jest robione

Wypowiedziałeś swoją opinię ?  To Żegnam

Opublikowano

Za zaśmiecanie m1 m2 jest ban chyba nie czytałeś regulaminu gry

Bugi kolego są już naprawione i nie pisz bzdur że nic nie jest robione

Wypowiedziałeś swoją opinię ?  To Żegnam

xxx, szkoda słów na osła, nie jest nic naprawione, bo jakby było co, to byście chociaż napisali. 

Szkoda czasu na ten serwer, który niedługo i tak zamkną. 

Opublikowano

xxx, szkoda słów na osła, nie jest nic naprawione, bo jakby było co, to byście chociaż napisali. 

Szkoda czasu na ten serwer, który niedługo i tak zamkną. 

Osła to poszukaj sobie wśród kolegów i znajomych  ;)  Masz coś więcej do powiedzenia ? Zapraszam do mnie na ts3 kanał czekam na Nico

Ty już skończyłeś swoją kadencje na serwerze Demilus  a zamknąć to możesz swoją buźkę tutaj w temacie :D

Pozdrawiam Nico

Ponoc bug na expa jest? ^^

To nie jest bug :) Na większości serwerów jest takie coś co masz na myśli

Pozdrawiam Nico

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem gry , ponieważ klikam i nic sie nie dzieje .. Nie gralem dawno , niewiem co jest .. ; (

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Osła to poszukaj sobie wśród kolegów i znajomych  ;)  Masz coś więcej do powiedzenia ? Zapraszam do mnie na ts3 kanał czekam na Nico

Ty już skończyłeś swoją kadencje na serwerze Demilus  a zamknąć to możesz swoją buźkę tutaj w temacie :D

Pozdrawiam Nico

To nie jest bug :) Na większości serwerów jest takie coś co masz na myśli

Pozdrawiam Nico

No właśnie, jedyne co potrafisz to szczekać na TS razem z kolegami, bo nic więcej nie potrafisz, a bugów nie ma kto poprawiać, tylko na ts cały dzień z jakimiś dupami gadać. :D Ja skończyłem, bo zwyczajnie nie ma z kim grać, pojęcia chłopie o tym serwerze nie masz, a uważasz się za c**j kogo. 

PS: jest bug na expa, ale Nico wie lepiej. :D 

Oczywiście, nie polecam.. to była moja ostatnia wypowiedź w tym dennym temacie. 

( podobno serwer opłacony na miesiąc )

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem gry , ponieważ klikam i nic sie nie dzieje .. Nie gralem dawno , niewiem co jest .. ; (

Usuń te pliki  root.dm 1  i  root.dm2 z folderu pack jak to nie pomoże to zmień nazwę pliku metin2client na inną nazwe i odpal ikonkę z literką D ;) Niech ci się spatchuje client i wtedy odpal gre

No właśnie, jedyne co potrafisz to szczekać na TS razem z kolegami, bo nic więcej nie potrafisz, a bugów nie ma kto poprawiać, tylko na ts cały dzień z jakimiś dupami gadać. :D Ja skończyłem, bo zwyczajnie nie ma z kim grać, pojęcia chłopie o tym serwerze nie masz, a uważasz się za c**j kogo. 

PS: jest bug na expa, ale Nico wie lepiej. :D

Oczywiście, nie polecam.. to była moja ostatnia wypowiedź w tym dennym temacie. 

( podobno serwer opłacony na miesiąc )

Żegnam :D

Opublikowano

Zapraszam Serdecznie Na Serwer :)

Dowiedzialem sie z gry od ludzi, ze jest bug expa. To, ze ludzie nie chca Tobie powiedziec, to tylko i wylacznie Twoja wina, bo nie zaslugujesz na to by powiedziec Ci tego buga. :) Sam nie dowiedzialem sie konkretnie buga, ale wiele osob mi o tym wspomnialo :). Nawet na tym forum wspomniano o bugu :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Chciałbym dać małe sprostowanie co do tych RZEKOMYCH itemów z Navi z kosmicznymi bonami. On nie posiada takowych przedmiotów robi to jedynie wizualnie. Jak on to robi? Zostało to wytłumaczone w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1263298-nie-dajcie-sie-nabrac-kolejne-oszustwo-ochron-swoj-serwer/

Przeczytajcie ten temat, tam jest wszystko wyjaśnione jak ten cwaniaczek to robi.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie dacie się nabrać na takie coś.

Opublikowano

Dowiedzialem sie z gry od ludzi, ze jest bug expa. To, ze ludzie nie chca Tobie powiedziec, to tylko i wylacznie Twoja wina, bo nie zaslugujesz na to by powiedziec Ci tego buga. :) Sam nie dowiedzialem sie konkretnie buga, ale wiele osob mi o tym wspomnialo :). Nawet na tym forum wspomniano o bugu :)

Wiemy o bugu expa i to nie tylko na naszym serwerze jest ale również na innych serwerach

Będziemy mieć troszkę więcej czasu to naprawimy :)

Opublikowano

Nico powiem tak g*wno sie znasz a sie wypowiadasz, piszesz jakies głupoty ze "my to naprawimy" a pisze w grze do GM on na to nie da sie tego naprawic i nie sluchaj go tylko mnie.

x

Opublikowano

mam pewien problem z odpaleniem klienta pobierałem z wszystkich 4 źródeł i potrzebne programy i jak klikam uruchom grę w autopatcher to nic się nie dzieje proszę o szybką pomoc

Opublikowano

mpc.png

[Konkurs] Drugie Losowanie V.I.P na Forum.Demilus.pl !

Vtt5AwO.png

Witajcie zaczynamy event zwany losowaniem V.I.P na forum. Event będzie powtarzany regularnie co tydzień.

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy napisać post w temacie "Biorę udział w 2 losowaniu VIP."

Losowanie odbędzie się jutro (07.08.92014) o godzinie 19:00 (Godzina może ulec zmianie).

Multikonta są zabronione i banowane wraz z każdym powiązanym kontem.

nagrody.png

VIP1.png

vip2.png

vip3.png

Powodzenia!

ADMINISTRACJA SERWERA NIE MOŻE BRAĆ UDZIAŁU W LOSOWANIU!

ELITA MOŻE WZIĄĆ UDZIAŁ W LOSOWANIU

RANGA V.I.P ZOSTANIE PRZYDZIELONA NA TYDZIEŃ!

byargin.png

Opublikowano

Nico powiem tak g*wno sie znasz a sie wypowiadasz, piszesz jakies głupoty ze "my to naprawimy" a pisze w grze do GM on na to nie da sie tego naprawic i nie sluchaj go tylko mnie.

No dobrze ja się nie znam ;) Dlatego przepraszam za mój post tutaj

Pozdrawiam Nico

Opublikowano

Boshe buug polega na grupie i PD i lider ksiega i tyle :)
Nie bede odpisywal na PW moge adminsitracji dokladniej opowiedziec
bo to jest patola ze ja musze sie meczyc a inni z 2minutki 250 na dzikich psach :)
Nie chce cheatowac bo to jest dziwne, ze jest na innych serwerach nie znaczy ze na waszym musi byc ;)
Naprawcie to bo to jest bez sensu i wam serwer padnie jak silv**2

Opublikowano

ściągnąłem 3 te wasze klienty z przyklej z mega i mediafire i każdy uszkodzony, jak tu zagrać? >.<

dobra zrzuciłem a tera odpalić nei moge xD klikam ikonke z literą D aktualizuje się odpalam uruchom i nic, plików root nawet nie mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...