Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mpc.png

[Konkurs] Czwarte Losowanie V.I.P na Forum.Demilus.pl !

4losowanie.png

Witajcie zaczynamy event zwany losowaniem V.I.P na forum. Event będzie powtarzany regularnie co tydzień.

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy napisać post w temacie "Biorę udział w 4 losowaniu VIP."

Losowanie odbędzie się jutro (21.09.2014) o godzinie 19:00 (Godzina może ulec zmianie).

Multikonta są zabronione i banowane wraz z każdym powiązanym kontem.

2xd.png

VIP1.png

vip2.png

vip3.png

Powodzenia!

ADMINISTRACJA SERWERA NIE MOŻE BRAĆ UDZIAŁU W LOSOWANIU!

ELITA MOŻE WZIĄĆ UDZIAŁ W LOSOWANIU

RANGA V.I.P ZOSTANIE PRZYDZIELONA NA TYDZIEŃ!

byargin.png

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak grałem:)  Mental ma szanse z wp?

Nie nie ma szans DMG nie naprawione :D serwer jest pod kase na poczatku myslalem ze tak nie bedzie... z ulepkami ciezko a juz an starcie sie skarzylismy na to :) body, wp, niema szans tyle powiem ci :D jesli dobrze pamietam :)

Opublikowano

trzeci raz się pytam gdzie gimbus ARGIN

bo chyba trzeba cos uswiadomic :>

Argin gimbusie przed napisaniem zaczerpnij informacji bo zle widze co nastapi

edit;

czekam na kontakt od NICO lub MELOSA NA PW ... bo kur... mam dosyć czekac jak frajer na tsie od tygodnia az ktoś się odezwie...

a dzięki frajerowi ARGIN i BUMEK sprawy nie zostawię od tak sobie :>

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Witam

Chciałbym Wam Przedstawić Plan Eventów Na Serwerze Demilus

Zuo odbędzie się 21.09.2014 o godzinie 20:00

Ch2 pustynia - Gracze z lv 180+

Ch4 pustynia - Gracze z lv 1-179

Ostrzyć miecze i czyścić zbroje bo trochę sobie pobijecie !

Zapraszam Serdecznie Na Konkurs OX

Data 21 Września.2014 r

Godzina 18.00

CH1 Uriel

Rund 3

Prowadzący

GM Wujek Nico

& & & & & & & & & & & &

Data 24 Września.2014 r

Godzina 18.00

CH1 Uriel

Rund 2

Prowadzący

GM Wujek Nico

& & & & & & & & & & & &

Data 28 Września.2014 r

Godzina 18.00

CH1 Uriel

Rund 3

Prowadzący

GM Wujek Nico

Proszę O Zapoznanie Się Z Regulaminem Konkursu Ox

W Dniach Od 27.09.2014r Od Godz 09.00 Do 29.09.2014r Do Godz 21.00

Odbędzie się Event Pt: "Futrzaki"

Jak sama nazwa wskazuje "Futrzaki" jest to event polegający na dropieniu futrzaków

Pozdrawiamy Administracja Demilus.Pl

Opublikowano

Nie polecam itemy giną jak dwóm graczom i jeszcze durne pytania na OX żałosne . PZDR

Strona wcześniej, miałeś 2 posty w których polecałeś, a nawet na obcych prezentacjach wystawiałeś opinię o tym serwerze.

Ogólnie polecam, wbiłem 145level, dalej grać mi się nie chce, za mało graczy, rynek słabo skonfigurowany.

Ogólnie 6,5/10.

Opublikowano

Nie polecam itemy giną jak dwóm graczom i jeszcze durne pytania na OX żałosne . PZDR

Nikomu nic nie zginęło nie kłam bo jak coś komuś ginie to graczy przychodzą na ts3 i zaraz wyjaśniamy tą sprawę

A kto ci każe chodzić na ox ? nie podoba ci się nie chodź proste :D

Opublikowano

Dam Wam chłopaki kredyt zaufania, bo specjalnie nie mam co robić, zobaczymy co to zrobiliście za serwer.

Mam tylko pytanie jaka jest szansa umieszczenia KD oraz szansa na dodanie bonusów?

(co do samego serwera jeszcze się nie wypowiem, obejrzenie prezentacji to za mało bo kogokolwiek oceniać, ale sama prezentacja, ładna, schludna i prosta.)

Good Job mate

arijh2.jpg

Opublikowano

Nikomu nic nie zginęło nie kłam bo jak coś komuś ginie to graczy przychodzą na ts3 i zaraz wyjaśniamy tą sprawę

A kto ci każe chodzić na ox ? nie podoba ci się nie chodź proste :D

Zginęło bo mój kolega dzisiaj przyjdzie na ts3 żeby to wyjaśnić bo nie było go teraz 2 dni :) i sam nie wciskaj kitu a na ox nie będę chodzić bo żałosne pytania tak jak wy i wasz serwer :) pzdr

Opublikowano

Dam Wam chłopaki kredyt zaufania, bo specjalnie nie mam co robić, zobaczymy co to zrobiliście za serwer.

Mam tylko pytanie jaka jest szansa umieszczenia KD oraz szansa na dodanie bonusów?

(co do samego serwera jeszcze się nie wypowiem, obejrzenie prezentacji to za mało bo kogokolwiek oceniać, ale sama prezentacja, ładna, schludna i prosta.)

Good Job mate

Szansa na umieszczenie kd wynosi 60%

Szansa na dodanie bonusów jest 100%

Zginęło bo mój kolega dzisiaj przyjdzie na ts3 żeby to wyjaśnić bo nie było go teraz 2 dni :) i sam nie wciskaj kitu a na ox nie będę chodzić bo żałosne pytania tak jak wy i wasz serwer :) pzdr

Ja wciskam tobie kit wyjasnimy to sobie dzisiaj na ts sprawdzając po logach :) Co do ox nie chodzisz bo pytania są za trudne Pozdrawiam Nico

Opublikowano

Szansa na umieszczenie kd wynosi 60%

Szansa na dodanie bonusów jest 100%

Ja wciskam tobie kit wyjasnimy to sobie dzisiaj na ts sprawdzając po logach :) Co do ox nie chodzisz bo pytania są za trudne Pozdrawiam Nico

Dam ci 500zł za pakiet ulepek do maxa. PW

­azYIWDl.png

Opublikowano

Więc tak... Zacznę od tego, co mnie zniechęca.

- Szansa na włożenie bonusów nie jest 100%.

- Ogromna dysproporcja cen broni 75lv do stalek (oraz innych przedmiotów)

- Biolog jak wszędzie, tylko czasówki pozmieniane.

- Dobry exp, ale mało mobów.

- Ceny ros jak z kosmosu.

- Skille P na start, a kamień duchowy u NPC (f**k logic ??)

- Na MPC od kilku lat jest fix na umieszczenie marmuru błogosławieństwa u NPC, dlaczego tego tu nie ma? (Jak i w większości serwerów)

- Bezwartościowy ItemShop (kiepska oferta)

- Zbyt wysokie wartości bonusów.

- Zbyt jaskrawe połyski zbroi i broni

- Brak autopotów

Co prawda jest parę dobrych smaczków, ale tylko niewiele.

+ Ciekawa oprawa graficzna klienta

+ Kapitalna ścieżka dźwiękowa

+ Blisko rozlokowani NPC

+ Usunięte Lodowe podziemne golemy itp z Groty V1

+ Nie trzeba gonić po mikstury, ale w pewnym momencie i to może się znudzić.

+ Trochę żywsze miasta poprzez umieszczenie w nich owiec (ciekawy pomysł)

Reasumując, serwer sam w sobie jest dobry, jak ktoś nie ma innej alternatywy, dobrze exp leci, z kasą też dobrze, ale serwer traci na takich pierdołach, które

wymieniłem, osobiście więcej na serwerze nie zawitam, ze względów zawodowych/prywatnych, jak i przez fakt, że serwer ma potencjał, ale co z tego, skoro

mało prawdopodobne jest to, że GM Nico, lub inny członek administracji weźmie sobie do serca moje słowa.

Nie wymieniłem jeszcze faktu, że mało osób jest, może przez to, że gram w Chunjo, ale nie uznałbym tego za wadę, ponieważ bardziej cenie sobie ciszę i spokój na serwie

niż rozwydrzoną hołotę, która myśli, że mając lepsze EQ to patrzy na innych graczy z góry.

Suma sumarum, oceniam serwer (w szkolnej skali) na takie mocno naciągane +3 / 5.

arijh2.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, nawet ładna prezentacja więc powodzenia i polecam ;>

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Dam ci 500zł za pakiet ulepek do maxa. PW

Wiesz gdzie ma te twoje 500 zł ? w d... :D

- Na MPC od kilku lat jest fix na umieszczenie marmuru błogosławieństwa u NPC, dlaczego tego tu nie ma? (Jak i w większości serwerów)

- Brak autopotów

+ Blisko rozlokowani NPC

Reasumując, serwer sam w sobie jest dobry, jak ktoś nie ma innej alternatywy, dobrze exp leci, z kasą też dobrze, ale serwer traci na takich pierdołach, które

wymieniłem, osobiście więcej na serwerze nie zawitam, ze względów zawodowych/prywatnych, jak i przez fakt, że serwer ma potencjał, ale co z tego, skoro

mało prawdopodobne jest to, że GM Nico, lub inny członek administracji weźmie sobie do serca moje słowa.

Nie wymieniłem jeszcze faktu, że mało osób jest, może przez to, że gram w Chunjo, ale nie uznałbym tego za wadę, ponieważ bardziej cenie sobie ciszę i spokój na serwie

niż rozwydrzoną hołotę, która myśli, że mając lepsze EQ to patrzy na innych graczy z góry.

Suma sumarum, oceniam serwer (w szkolnej skali) na takie mocno naciągane +3 / 5.

Całkowicie zgadzam się z tobą co tutaj napisałeś :) Ale potrzebujemy na to czasu i z czasem to zrobimy ;)

Opublikowano

Ten server jest nudny jak ..... 

WC przechodzimy w ciągu max 10 minut przy dobrych wiatrach, a drop jest taki ze to szkoda gadać a co najlepsze z ostatniego bossa nawet dropu nie ma...... Porażka !!

Komnata Berna następny dungeon  Drop taki kiepski ze szkoda gadać.... . 

Ogólnie Server Niby [EASY] A drop ulepszaczy kości, księgi chi, Rogi, Mapy, Skrzynie smile,  ITD ogólnie ulepszacze 200 + to jest nie lada wyczyn. 

Albo to samo TAkie rzeczy jak Mech który jest tylko w IS albo fryzurki z ludem. Jak już dajecie takie rzeczy tylko w IS to dajcie je np: na miesiąc czy coś a nie na 10 godzin mech i fryzke na 2 tygodnie, to jest porażka jakaś. 10 zł mech a jest na 10 godzin ? 

Zwiększcie drop ulepszaczy 200 + I dodajcie Mech i fryzki do dropu np: z jakiegoś bossa i % na wydropienie 5 % albo nawet 3 %

I to samo zróbcie więcej Pięter w WC, lepszy drop i dodajcie jakieś inne mapki do dropienia i wgl... 

@ sorrki za błędy ale pisałem szybko. 

................

Opublikowano

- Brak autopotów

+ Blisko rozlokowani NPC

Bronie na 75 robi sie z fmsa dowiedz się zanim zaczniesz krytykować zapraszam na server

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

serwer to jest jedno wielkie gowno ;D np. ulepszasz sobie miecz na 250 no okej spoko fajnie idziesz gdzies ogasz z konta a pozniej przychodzisz logujesz sie i uj nic nie ma zalosne wgl nie to ze ulepki dropia jak krew z nosa po 1/2 a potrzeba ich 50 to jeszcze  itemy znikaja bo nie udolna administracja nie moze sobie poradzic jak robicie ten serwer to robcie go porzadnie a nie na odpi3rdol i jeszcze syf yebany pod is (mech,fryzy itp ) i ogolnie malo osob gra a administracja nawet nie potrafi banowac ;] dostajesz bana za slodo piczka a nie dostajesz bana za obraze rodzicow hehe zalosne a pytania na ox takie ze szkoda pisac nawet "ile nog ma lodowy robak?" kto to kurfa liczy? albo "czy teleporter ma czerwona kropke na czole" yeblem z tego 

Opublikowano

Kinow ty to już się nie udzielaj....... Cofek żadnych nie ma a jakby były to nie cofło by tylko tobie czy tam trzem osobą a większej ilości.

Nie wiem ale mi się zdaje, że są to hejterzy podstawieni tak aby nikt na serwer do nas nie zawitał. Ale ja do tego nie dopuszczę więc was walę na papę śmiecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...