Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dorzucę swoje 3 grosze do tematu.

Przed ostatnim patchem był jeszcze yangbug, Kupowało się broń na 30 lvl za 1kk, ulepszało się ją u kowala na broń na 75 lvl za 300k no i potem można to było sprzedać u handlary za 43kk:D Czysty zarobek:) Sprzedałem tam konto z prawie 700 bryłami w magazynie, więc ta osoba ma ubaw teraz:P

Zapewne nie tylko ja wiedziałem, więc masa ludzi robi pro eq praktycznie za bieganie handlarz bronią->kowal->handlara:D

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)

Tamto eq i tamten świat...

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to by było na tyle:D Nico się starał, reszta zawiodła... Powodzenia przy kolejnym:P

Opublikowano

Żadne powodzenia nikt nie zawiódł serwer będzie stał i nie mam zamiaru go zamykać, że banda jełopów wykorzystala buga na IS aktualnie jest to naprawiane osoby, które się pokazały zostały zbanowane.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszystki postacie które wykorzystały ten bug zostały zbanowane :D  wszystko juz jest pod kontrolą bugi naprawione Zapraszam na serwer :)

Opublikowano

No ciekawe ile jeszcze takich akcji ujrzymy na tym serwerze:D Cały czas coś nowego się dowiadujemy:P Moja postać z kilkuset zgromadzonymi bryłami też została zbanowana? :D Fajnie tam teraz macie. Niech nowe osoby mają równy start... Hahaha... Nie zamykaj, nie zamykaj. Co powiesz graczom, którzy ciułają tydzień 10 brył, a ja w dzień miałem ponad 100:D

BTW. Do tych, którzy chcą zacząć. NIE ZACZYNAJCIE.

Opublikowano

Niestety mędy znajdują się na każdym serwerze. Zazdrość ludzka nie zna granic robią wszystko aby zniszczyć człowieka i jego pracę. Tak wgl to ty nie rozkazuj ludzia co mają robić każdy ma swój rozum i sam decyduje.

Konta na których robiło się przekręty zostaną zbanowane ja do tego dojde nie po to zarywalem nocki aby serwer zamknąć żaden gimbus nie będzie decydował czy serwer padnie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Szczerze, zastanawialem sie czy zagrac czy nie ale gdy widzę opinie to boję się, że będę się starał a i tak kazdy z palcem w du*** mnie pokona bez wiekszego wysilku...

Ilu graczy jest online tak w godzinach szczytu?

Opublikowano

mpc.png

[Konkurs] Trzecie Losowanie V.I.P na Forum.Demilus.pl !

3losowanie.png

Witajcie zaczynamy event zwany losowaniem V.I.P na forum. Event będzie powtarzany regularnie co tydzień.

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy napisać post w temacie "Biorę udział w 3 losowaniu VIP."

Losowanie odbędzie się jutro (13.09.2014) o godzinie 19:00 (Godzina może ulec zmianie).

Multikonta są zabronione i banowane wraz z każdym powiązanym kontem.

2xd.png

VIP1.png

vip2.png

vip3.png

Powodzenia!

ADMINISTRACJA SERWERA NIE MOŻE BRAĆ UDZIAŁU W LOSOWANIU!

ELITA MOŻE WZIĄĆ UDZIAŁ W LOSOWANIU

RANGA V.I.P ZOSTANIE PRZYDZIELONA NA TYDZIEŃ!

byargin.png

Opublikowano

Może przedstawię swoją opinię apropo serwera.

Exp - jest wręcz banalny, wbicie max lv to kilka godzin expa. Najtrudniej chyba wbić 199-200lv.

Drop - dobrze ustawiony, nie jest mega łatwo, ale też wcale ciężko nie jest. Wyjątek stanowią ulepszacze do eq 240-250, co prawdę mówiąc nadaje sensu grze, bo na best eq trzeba trochę pograć.

Klasy są o dziwo bardzo wyrównane, nie zauważyłem żeby któraś odstawała, bądź została z tyłu.

Liczba osób na serwerze... No cóż - w trakcie wakacji było więcej ludzi, co jest chyba normalne. Ostatnimi czasy były pewne problemy, bugi które no cóż... Zbyt dobrej reklamy serwerowi nie zrobiły.

Ktoś tu wcześniej wspominał o nabugowanych bryłach, które co dają? Całe gówno. Na serwerze nie ma ogólnej waluty, każdy handluje dosłownie wszystkimi ulepszaczami. Bryły przydają się jedynie do ulepszania (hajs) - a zdobyć je nie jest trudno.

Był też bug związany z SM, który został usunięty, a sytuacja na serwerze wygląda całkiem nieźle. Chłopcy którzy próbowali zniszczyć opinię serwera kilka postów wyżej zostali pobanowani, liczyli że pochowają eq na innych kontach  i im to nie wyszło. Teraz próbują być cwani pisząc tutaj. 

Na serwie praktycznie codziennie są OX'y z ciekawymi i przydatnymi nagrodami, na forum odbywają się co tydzień losowania SM - czego chcieć więcej? Ach no tak ! Zuo co weekend -pewnie że tak :)

Podsumowując to co napisałem - nie dajcie się odstraszyć "internetowym kozakom", którzy pozjadali wszystkie rozumy i próbują niszczyć cudzą pracę. Serdecznie zapraszam na serwer, bo na prawdę warto.  

Opublikowano

Dziś od godz 09.00 zostanie aktywowany event "Futrzaki" który potrwa do poniedziałku do godz 21.00 futrzaki wymieniacie oczywiście na nagrody u Kapitana w każdym m1

W sobotę zapraszamy na event Zuo a w niedziele oczywiście Ox z nagrodami więcej info na naszym forum serwera

Wszystkie konta które były zamieszane w bugowanie sm zostały zbanowane oraz wszystkie konta które korzystały z tego buga

Administracja serwera nigdy nikomu nie dawała i nie da eq z navi !!!

Wszystko wróciło do normy i jest super Zapraszamy na serwer Pozdrawiam Nico

Opublikowano

kilka naszych postaci zostało na serwie bez bana eq które poprzekładaliśmy na różne konta również zostało i mamy do niego dostęp a jeśli chodzi o nazywanie nas debilami to te słowa bardziej powinny iść w stronę administracji która dopuściła  serwer do takiego stanu my tylko to wykorzystaliśmy 

Opublikowano

kilka naszych postaci zostało na serwie bez bana eq które poprzekładaliśmy na różne konta również zostało i mamy do niego dostęp a jeśli chodzi o nazywanie nas debilami to te słowa bardziej powinny iść w stronę administracji która dopuściła  serwer do takiego stanu mu tylko to wykorzystaliśmy 

Jakbyś był uczciwym graczem to byś zgłosił ten bug ale widzę że potraficie tylko na wykorzystanych bugach grać i niszczyć serwery

Powodzenia na innych serwerach ;) My już wam podziękowaliśmy Bayo

Opublikowano

Zapraszam Serdecznie Na Konkurs OX

Data 14 Września.2014 r

Godzina 18.00

CH1 Uriel

Rund 3

Prowadzący

GM Wujek Nico

Proszę O Zapoznanie Się Z Regulaminem Konkursu Ox

Konkurs Ox Nie Polega Na Wzbogaceniu Się Tylko Na Dobrej Zabawie

Opublikowano

Serwer wyglada fajnie :> Napewno zagram.

Ale mam pytanie, czy na serwerze są dostępne pety oraz kostiumy ?

I czy moglibyście zmienić swiecenie zbroji ? Bo wiekszości one się nie podoba. Wygladają jak na 1 lv przez to świecenie :>

Polecam!

Opublikowano

Serwer wyglada fajnie :> Napewno zagram.

Ale mam pytanie, czy na serwerze są dostępne pety oraz kostiumy ?

I czy moglibyście zmienić swiecenie zbroji ? Bo wiekszości one się nie podoba. Wygladają jak na 1 lv przez to świecenie :>

Polecam!

Pety mozna wydropić z bossów lub na zuo  jak kto woli ewentualnie is  ;)  Kostiumów nie ma ale będą wprowadzone

Co do świecenia zbroi rozpatrzymy taką propozycje graczy :)

Opublikowano

jest 6/7 na klasy ? 

jak tak to ile % ? 

6/7 na klasy nie ma ;)  ogólnie 6/7 są typu: wartość / siła / int / zr / luda / itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...