Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer.

Nie dlatego że znam tam pewną osobę.

Dlatego że Administracja jest zawsze pomocna, co wiąże się z utrzymywaniem serwera.

Jak i forum nie śpi, są częste eventy, które umilają pobyt na forum serwera, jak i w samej grze.

Serdeczne pozdrowienia dla ekipy, no i oby tak dalej.

837341413742376668518.png

Opublikowano

Zapraszam do tematu:

http://forum.demilus.pl/topic/1030-turniej-pvp/#entry9266

Siemaneczko !

Chyba każdy wie na czym polega event.

Każdy może wziąć udział dopiero gdy osiągnie 250 lv.

Zgłosić możecie nawet i 5 postaci jak dacie radę ogarnąć na tyle kont.

Do wygrania:

1. Miejsce pierwsze = 6k SM, Prefix [Mistrz] przed nickiem oraz tytuł mistrza ogólnego serwera Demilus.

2.Miejsce drugie = 3k SM

3. Miejsce trzecie = 1,5k SM

Event odbędzie się w sobotę 20 września o godzinie 16:00.

Zgłaszać można postacie do dnia eventu do godziny 13:00

NA TURNIEJU OBOWIĄZUJE REGULAMIN Z TEMATU MISTRZÓW

Opublikowano

Konkurs Ox Będzie Trwał Tak Długo Jak Zostanie Tylko 1 Osoba Która

Zgarnie Główną Nagrodę A Jest O Co Walczyć Bo Nagroda Główna Jest

Bardzo Satysfakcjonująca

^^^^^^^^^^^^^^^

Zapraszam Serdecznie Na Konkurs OX

Data 21 Września.2014 r

Godzina 18.00

CH1 Uriel

Rund 3

Prowadzący

GM Wujek Nico

^^^^^^^^^^^^^^^

Proszę O Zapoznanie Się Z Regulaminem Konkursu Ox

Opublikowano

serwer jest fajny tylko ci co tam grają to zniszczą ten serwer bo grają tam na wh sam tam widziałem 2 graczy co tam gralo

Ci co grają na wh zostają nagrodzeni o to się nie martw :)

Opublikowano

To pare pytań : 

1. Serwer easy ok, ale prosiłbym kogoś najlepiej ogarniętych graczy w temacie, by troszke mi zobrazowali jak ten easy wygląda w praktyce... A mianowicie załóżmy, że stworze sobie Archera i teraz tak... Czy tym archerem jestem w stanie zrobić sobie eq ? czy trzeba mieć np. WP na bossy / mapy  ?  Jeśli da się samym archerem wszytko zrobić to w ile mniej więcej grając 2h dziennie zajmie mi zrobienie postaci do takiego etapu gdzie będę mógł się mierzyć z wiekszością graczy ( nie mówie tu o topce bo na topce mi nie zależy ). 

2. Ile osób jest online popołudniami, bo rano to pewno tak jak wszędzie..  Wiem, że licznik jest na stronie już sprawdzałem i niby teraz jest 140 online. A w godzinach szczytu ? będzie z 700? 

Opublikowano

To pare pytań : 

1. Serwer easy ok, ale prosiłbym kogoś najlepiej ogarniętych graczy w temacie, by troszke mi zobrazowali jak ten easy wygląda w praktyce... A mianowicie załóżmy, że stworze sobie Archera i teraz tak... Czy tym archerem jestem w stanie zrobić sobie eq ? czy trzeba mieć np. WP na bossy / mapy  ?  Jeśli da się samym archerem wszytko zrobić to w ile mniej więcej grając 2h dziennie zajmie mi zrobienie postaci do takiego etapu gdzie będę mógł się mierzyć z wiekszością graczy ( nie mówie tu o topce bo na topce mi nie zależy ). 

2. Ile osób jest online popołudniami, bo rano to pewno tak jak wszędzie..  Wiem, że licznik jest na stronie już sprawdzałem i niby teraz jest 140 online. A w godzinach szczytu ? będzie z 700? 

Ja znam ten serw Gla*or. lepiej zrobić bodego do dropu lub wp, co do licznika 300max 2tyg max eq ci zajmie;p

qhnkxc.jpg

Opublikowano

To pare pytań : 

1. Eq, bony, kd, pieczęcie pozwalają na dropienie każdą postacią. Nie ważne czy jesteś daggerem, archerem, smokiem, czy healerem. Na serwerze jest sporo osób z wyższym lv (180-230) które nie potrafią zrobić eq, 250 też takich nie brakuje, więc mierzyć możesz się z każdym.

2. Ostatnio coraz więcej, za dnia +/- 400, nocami po 150.

Opublikowano

Konkurs Ox Będzie Trwał Tak Długo

Jak Zostanie Tylko 1 Osoba Która

Zgarnie Główną Nagrodę A Jest O Co Walczyć

Bo Nagroda Główna Jest

Bardzo Satysfakcjonująca

^^^^^^^^^^^^^^^

Zapraszam Serdecznie Na Konkurs OX

Data 18 Września.2014 r

Godzina 19.00

CH1 Uriel

Rund 2

Prowadzący

GM Wujek Nico

^^^^^^^^^^^^^^^

Proszę O Zapoznanie Się Z Regulaminem Konkursu Ox

Opublikowano

Moim zdaniem wp. 

Drop i buff niepotrzebny.

Lion grałeś na Gladorze, prawda? ^^

tak grałem:)  Mental ma szanse z wp?

Opublikowano

nie polecam tego serwa poniewaz to syf potrzeba po 4x po 50 ulepek na jedno ulepszenie a one dropia po jednym co zajmuje bardzo duzo czasu a jeszcze itemy znikaja nie polecam malo osob gra okolo 300 w godzinach szczytu handlu wgl nie ma na serwie wojen tez nie z m1 moze 30 osob 

Opublikowano

tak taka sprawa gm do ciebie się to dotyczy jak nie zrobisz pożądku z gildią Husariato ci tak nomonce na tym serwerze i opis będzie za zachowanie Alkocholika na serwerrz przywudca gildi jakiś ułom a nie dowudca gildi  to znavzy przygłup rodziny bo zachowanie ma dziecka z pierszej klasy bo nie daje ulepszyć zbroi i cwaniakuje ksuje itp robiżeczy taki niudacznik rodzinny

serwer jest fajny ale trafiają ię debile jakim jest Alkocholik gracz na tym serwerze

Opublikowano

nie polecam tego serwa poniewaz to syf potrzeba po 4x po 50 ulepek na jedno ulepszenie a one dropia po jednym co zajmuje bardzo duzo czasu a jeszcze itemy znikaja nie polecam malo osob gra okolo 300 w godzinach szczytu handlu wgl nie ma na serwie wojen tez nie z m1 moze 30 osob 

Mojemu koledze też wczoraj zniknęła broń jakimś trafem jak expił i się wylogował na 1h wbił na serwer i nie miał broni  więc to dziwne trochę może administracja się wypowie na ten temat? A nie olewka  a wszystko w logach jest i można łatwo sprawdzić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...