Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przystopujcie Panowie :) To nie temat do kłótni :P

Ej ziom nikt się tutaj nie kłóci  po prostu każdy wyraża zdanie na temat serwera i ma do tego prawo , i ja też nie polecam bo ten cały GA 22 letni to szczeniak który robi kolega eq a potem płaczę że coś się wydało ?? 

Naprawdę nie polecam tutaj grać :) a dla jasności Kinow grał na serwie i ma pro eq :rolleyes:  bo widziałem 

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To może ja się tutaj też wypowiem  :) Ok dostał kolega tarcze aby wygrać turniej pvp ja o niczym nie wiedziałem przykro mi że tak się stało i powiem takich tarczy nie ma już na serwerze i nie będzie dopóki ja tu jestem porozmawiałem już z osobami w Team które to zrobiły i daje wam 100% gwarancji że taka rzecz już się nie powtórzy.

Opublikowano

ja bym nie ryzykowal az tyle bo jak raz bylo rozdane eq to penwie jest ich wiecej historia lubi sie powtarzac lepiej se znalezc lepszego serwa gdzie nie bylo navi bo jak kazdy wie jak bylo moze byc i drugi a tutaj i tak gra z 250 os max wiec nie ma co tracic czasu nie to ze gra tak malo to jeszcze kilka osob pewnie eq z navi ma bo za malo na isa maja uehuehuehe 

Opublikowano

Dodatkowo na servie nie ma balansu miedzy postaciami ... Ninja dagger bije po 380k z Chmury ,a w full eq 250 lvl da się max wyciągnąć 400k , kolejna  postać mental i bm, A teraz postacie co maja 0 dmg Szaman Healer Full eq 250 lvl + dzwonki klasowe Fryz z is`u i mech ,a dmg w 250 lvl to 14k skille all + 3k hity :) 

xxx

Opublikowano

wiesz tutaj jest inna zasada jak masz na helerze za slabe skille napisz na pw do melosso tego (dzieciaka z gimbazy) on ci da jakies eq navi i zapi3rdalasz na wojny ;D

Opublikowano

wiesz tutaj jest inna zasada jak masz na helerze za slabe skille napisz na pw do melosso tego (dzieciaka z gimbazy) on ci da jakies eq navi i zapi3rdalasz na wojny ;D

Szanowny kolego bez mózgu możesz już stąd wyjść i nie wracać ? 

Proszę Cię o to bardzo nie udzielaj się już tutaj w tym temacie idź sobie gdzie indziej pliss  :(

Opublikowano

To może ja się tutaj też wypowiem  :) Ok dostał kolega tarcze aby wygrać turniej pvp ja o niczym nie wiedziałem przykro mi że tak się stało i powiem takich tarczy nie ma już na serwerze i nie będzie dopóki ja tu jestem porozmawiałem już z osobami w Team które to zrobiły i daje wam 100% gwarancji że taka rzecz już się nie powtórzy.

Taka Rzecz miała w ogóle nie wpaść w ręce graczy.. a ty pierdzielisz że to już się więcej nie powtórzy. http://zapodaj.net/6fd75bfd35c18.jpg.html Gdyby nie czujny gracz to on dalej by z tym biegał.

tak dbacie o serwer i jego wizerunek ;) popatrz na serwery gdzie tego nie ma i weźcie przykład jak zrobicie Następny.

No ale co tam, tu, tam.. zawsze wpadnie jakiś grosz za takie itemy, a reszta będzie pakowała w is chcąc pograć ale też utrzymać serwer bo myśli że administracja jest wobec niego uczciwa ;) nie ładnie zrobiliście. A wasza skrucha jest strasznie fałszywa, trzeba było Myśleć wcześniej ;)

Opublikowano

Szanowny kolego bez mózgu możesz już stąd wyjść i nie wracać ? 

Proszę Cię o to bardzo nie udzielaj się już tutaj w tym temacie idź sobie gdzie indziej pliss  :(

to raczej wy nie macie mozgu bo skoro sprzedajecie navi tak? to czemu nie napisaliscie na ogolnym ze sprzedajecie navi wtedy mielibyscie wiecej pln ale idioci nie mysla ;D

Opublikowano

Ludzie weźcie się ogarnijcie nie sprzedawaliśmy żadnego eq z navi !!!!!! Dostał tarcze za freeeee jako że kolega z klasy rozumiecie .......... Ile razy można wałkować ten jeden temat masakra...

to raczej wy nie macie mozgu bo skoro sprzedajecie navi tak? to czemu nie napisaliscie na ogolnym ze sprzedajecie navi wtedy mielibyscie wiecej pln ale idioci nie mysla ;D

Kinow idź lepiej ucz się do testu gimnazjalnego bo widzę problemy masz.

Opublikowano

Ludzie weźcie się ogarnijcie nie sprzedawaliśmy żadnego eq z navi !!!!!! Dostał tarcze za freeeee jako że kolega z klasy rozumiecie .......... Ile razy można wałkować ten jeden temat masakra...

Własnie Nie rozumiemy. Jak byś miał 30 kolegów to każdemu byś dał, a może już dałeś? ale co to w ogóle ma znaczyć "Dostał jako że kolega z klasy" ;o 

Od razu rozdaj wszystkim swoim kolegom i całej rodzinie :D bo my to zrozumiemy. Jak czytam twoje wypowiedzi to śmiać mi się chce bo zachowałeś się jak 10 letnie Dziecko. Tego już nie odkręcisz, straciłeś szacunek, ale zawsze znajdą się osoby które poniżą się za byle item na wysokość twoich kulek by je polizać. Mam nadzieję że poprawisz swoje bezużyteczne wypowiedzi tutaj bo już nie chce mi się tu wypowiadać ;)

http://zapodaj.net/6fd75bfd35c18.jpg.html niech to będzie na każdej stronie ;)

Opublikowano

wiesz tarcza tu jest najmniejszy problem pomysl o takich graczach co maja tego cale eq i jeszcze udaja koxow ;] 

Skoro mają takie eq to niech pokażą tutaj   :D Kinow weź już idź stąd płakać się chce jak czytam twoje posty  :(

Opublikowano

"Nie posiadasz uprawnień do wyświetlenia tego forum."

Dziękuje za bana na forum za free, czekałem na to ;) tak właśnie ukrywa prawdę adm. demilusa ;)

Ale mam to gdzieś, z wypłaty mi nie urwą za to :D za to wam już urwali gracze ;)

http://zapodaj.net/6fd75bfd35c18.jpg.html

A ja ciebie wiesz gdzie mam i twoje posty ?  głęboko w dup...e  :D

Zapraszam Dziś O Godz 17.00 Konkurs Ox  Godz 19.00 Zuo  :)

Opublikowano

Reprezentujesz serwer to chociaż zachowaj kulturę, nie nauczyli cię takiego słowa w domu? oh jakie to przykre.

Zauważyłem że administracja bez wyzwisk nie potrafi normalnie odpisywać. Nawet w akcie prowokacji innych powinniście zachować zimną krew. 

No ale iq na poziomie doniczki was usprawiedliwia.

Pozdrawiam i zachęcam do marnowania Tu czasu ;)

Opublikowano

masz pojemna du..e

peda...ma w du...e

ja mam w chu.u

Na serwerze wystepuja bosy takie jak krolowa pajakow czy olbrzymi zolw? co z nich leci

Opublikowano

Reprezentujesz serwer to chociaż zachowaj kulturę, nie nauczyli cię takiego słowa w domu? oh jakie to przykre.

Zauważyłem że administracja bez wyzwisk nie potrafi normalnie odpisywać. Nawet w akcie prowokacji innych powinniście zachować zimną krew. 

No ale iq na poziomie doniczki was usprawiedliwia.

Pozdrawiam i zachęcam do marnowania Tu czasu ;)

Szkoda twojego czasu na przybywaniu tutaj  :D idź sobie już stąd  :D

Opublikowano

Szkoda twojego czasu na przybywaniu tutaj  :D idź sobie już stąd  :D

Po 1, nie zabronisz mi tu pisać bo niestety ale Tu jesteś Nikim ;) 

Po 2, widzę że moje lekcje nie idą na marne bo nie użyłeś nic obraźliwego i nic wulgarnego w stosunku do mnie, Nie przypuszczałem że będę musiał uczyć starszą od siebie osobę, ale czasami tak bywa że ktoś mądrzejszy musi zrobić coś dla społeczeństwa tak aby inni nie uczyli się od Ciebie ;)

Po 3, to widzę ogromne zmiany na serwerze, co raz mniej graczy jak i ostro podkręcony licznik, gratulację, chociaż to potraficie ;)

Tak dla przypomnienia http://zapodaj.net/6fd75bfd35c18.jpg.html .

Opublikowano

Po 1, nie zabronisz mi tu pisać bo niestety ale Tu jesteś Nikim ;)

Po 2, widzę że moje lekcje nie idą na marne bo nie użyłeś nic obraźliwego i nic wulgarnego w stosunku do mnie, Nie przypuszczałem że będę musiał uczyć starszą od siebie osobę, ale czasami tak bywa że ktoś mądrzejszy musi zrobić coś dla społeczeństwa tak aby inni nie uczyli się od Ciebie ;)

Po 3, to widzę ogromne zmiany na serwerze, co raz mniej graczy jak i ostro podkręcony licznik, gratulację, chociaż to potraficie ;)

Tak dla przypomnienia http://zapodaj.net/6fd75bfd35c18.jpg.html .

Po 1,tu jestem nikim ale na serwerze ty nie masz nic do powiedzenia a ja jestem bogiem w stosunku do ciebie  :D

Po 2,szkoda słów na ciebie nie będę się denerwował  :D

Po 3,z ilości graczy to jestem zadowolony dobrze że ciebie już nie ma i to mi wystarczy  :D

Jak chcesz prowadzić ze mną rozmowę to zapraszam na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...