Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu mozna miec dwa razy KD+9 plus KD+6 takie same w broni ?????????

normalny gracz ktory tego nie zna nigdy nie wygra w PvP !

Nie można mieć 2 x kd +9 skąd masz takie info ?  :D raczej kd + 9 i kd +6 ale nie 2 x razy + 9 

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chodzilo mi o kd9 + kd6 

no ok ale te KD sa takie same ;o malo kto o tym wie :(

Wiedzą gracze o tym tylko nie chcą o tym mówić bo 1 chce być lepszy od 2  :D

Opublikowano

noze na max  lvl bija o wiele mniej niz noze na 240 lvl :(

naprawicie to kiedys ?!!! bo bez sensu grac ninja

Nie biją mniej... Noże na 250 mają większe dmg niż te na 240 ;)

Opublikowano

noze na max  lvl bija o wiele mniej niz noze na 240 lvl :(

naprawicie to kiedys ?!!! bo bez sensu grac ninja

Zgadza się na 250 lev ma większe dmg  :)

Ile ludzi online wieczorem?

Opłaca się zaczynać grać od zera?

Wieczorem w weekendy 300- 400 graczy 

okolo 250 osob z tego ze 100 ma max eq x 4 bo ludzie mieli po tysiace sm i ulepek :)

Skąd wiesz że z 100 graczy ? liczyłeś ? ja wiem kto ma jakie eq i na pewno nie 100 +  ;)

Opublikowano

Zgadza się na 250 lev ma większe dmg  :)

Wieczorem w weekendy 300- 400 graczy 

Skąd wiesz że z 100 graczy ? liczyłeś ? ja wiem kto ma jakie eq i na pewno nie 100 +  ;)

Milo wiedziec ze wiesz kto dostal ulepy i eq od GM :)

x

Opublikowano

Milo wiedziec ze wiesz kto dostal ulepy i eq od GM :)

A kto dostał ?  :D  a skąd wiem kto ma jakie eq i ulepki ? jest takie coś jak navi więc wszystko można sprawdzić  ;)

Opublikowano

duzo osob dostalo od Was ulepy eq i smy :D

i to w tysiacach :)

myslicie ze ludzie sa glupi i sie nie wiedza ???

jak mozna bylo po tygodniu serwera miec 4x klasowe EQ na MAX LVL itp....

zalosnie klamiecie a szkoda ze kazdy i tak wie jaka jest prawda :)

tak samo Ty jak i Melos rozdajecie ulepy smy i wszystko co sie chce :) oczywiscie ,, tylko dla znajomych ,, :)

x

Opublikowano

duzo osob dostalo od Was ulepy eq i smy :D

i to w tysiacach :)

myslicie ze ludzie sa glupi i sie nie wiedza ???

jak mozna bylo po tygodniu serwera miec 4x klasowe EQ na MAX LVL itp....

zalosnie klamiecie a szkoda ze kazdy i tak wie jaka jest prawda :)

tak samo Ty jak i Melos rozdajecie ulepy smy i wszystko co sie chce :) oczywiscie ,, tylko dla znajomych ,, :)

Ty wiesz swoje ja wiem swoje jeszcze coś ?  :)

Opublikowano

Za mało wiesz, żeby się tu wypowiadać. Jeszcze się gracze ''przejedziecie'' na tym serwerze, nie pozdrawiam. 

AW: Będzie tu jakaś reklama?

Wiem napewno wiecej od cb pier*olic all moga a dowodow jakos do tej pory  nikt nie dal :)

Opublikowano

z tego co widziałem początku serwera bym straszny szum jaki to serwer nie wychodzi wszyscy grają i oceniają że jest nie wiadomo jak dobry ale moim zdaniem nie jest on nawet godny polecenia ,nasłuchałem się dużo o navi oraz dawaniu eq/ulepek graczom. 

Od jednych słyszałem że za darmo bo kolega admina od drugich słyszałem że za smsy / przelewy itd xD

Nie wiem ile z tego jest prawdą ale nie zagram tutaj i nie polecam ponieważ jak mówi to jedna osoba to można ją wyśmiać ,jak dwie to może , ale jak więcej ci to mówi to coś w tym jest ^^

Dziękuje pozdrawiam pozdro 600 na rejonie :D (orto gdzieś było to przepraszam) 

Opublikowano

W ile wbije 150 200 lv bez zadnego pd ?

jak z ulepkami? 

Jak z eq?

Wbijesz w 2h około albo trochę więcej , z ulepkami ciężko a nie które tylko są w is między innymi mech. A eq to administracja rozdaje i w sumie ulepy tez bo nie raz na TS3 się chwalili :) Ale nie mówię że nico ale inni. Więc szczerze serdecznie z całego serduszka nie polecam tego serwera bop tylko Nico ogarnia i zależy mu a reszta ma wylane na wszystko i liczą codziennie pieniążki z isu ;D Nico do boju stary :D

Opublikowano

Jeżeli na fanpge Demilus.pl Wybije 500 Lubię to zostanie zorganizowany na serwerze dzień eventów wink.png.

Więc wchodźcie na facebook i klikajcie lubię to!

Opublikowano

Wbijesz w 2h około albo trochę więcej , z ulepkami ciężko a nie które tylko są w is między innymi mech. A eq to administracja rozdaje i w sumie ulepy tez bo nie raz na TS3 się chwalili :) Ale nie mówię że nico ale inni. Więc szczerze serdecznie z całego serduszka nie polecam tego serwera bop tylko Nico ogarnia i zależy mu a reszta ma wylane na wszystko i liczą codziennie pieniążki z isu ;D Nico do boju stary :D

Człowieku co ty trzeszczysz ja z Mateuszem też pracujemy poprawiamy błędy w miarę możliwości i nie liczę kasę .......

To że nas nie widać w grze to nie oznacza, że na niej nie jesteśmy .....

Opublikowano

Człowieku co ty trzeszczysz ja z Mateuszem też pracujemy poprawiamy błędy w miarę możliwości i nie liczę kasę .......

o ja pi3rdole w koncu nasz wodzu wszedl znowu jest ta stara bajka ze niby pracujecie a liczycie kase z isa ;D a to ze cie nie a to pewnie znaczy ze wyplacasz kase z konta ;D

Opublikowano

A kto dostał ?  :D  a skąd wiem kto ma jakie eq i ulepki ? jest takie coś jak navi więc wszystko można sprawdzić  ;)

Ty wiesz swoje ja wiem swoje jeszcze coś ?  :)

Ja też wiem swoje, i zgasze Cie jednym screenem.

Pracujecie, nad? Rozdawaniem navi?

Screen o ktorym wspominałem macie w załączniku, ciekawe jak się wytłumaczycie;*

Edit- W takim razie też dodam;d

post-250545-0-49319300-1412331353_thumb.jpg

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...