Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahaha juz pi3rdolone navi na tym syfie zalosne to teraz widac dlaczego innych sie ie da pokonac w pvp z takim e jakim mamy "podobne" :)

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejdź na serwer to sam zobaczysz czy trudno czy łatwo  ;)

I co teraz powiesz Nico ja ci wierzyłem że to nie ty ale prawdę mówiłem a ty pracujesz z gówniarzami o których nawet nie wiesz co robią na serwerze i może jeszcze chcesz ich bronić co?? 

SS : http://zapodaj.net/6fd75bfd35c18.jpg.html

Macie dowody nie polecam :) i szkoda czasu i szkoda mi nico że z takimi ludźmi pracujesz 

Opublikowano

a ja mam wyj..chane http://zapodaj.net/6fd75bfd35c18.jpg.html

z tego się nie da wytłumaczyć, za 20 zł można takie coś kupić od administracji.

Sprawdziłem pod lupa, i nie, To nie jest podrobione inteligentna administracjo demilusa ;)

dodam tylko że to jest tylko 1/10 z tego co miał 

I co teraz powiesz Nico ja ci wierzyłem że to nie ty ale prawdę mówiłem a ty pracujesz z gówniarzami o których nawet nie wiesz co robią na serwerze i może jeszcze chcesz ich bronić co?? 

SS : http://zapodaj.net/6fd75bfd35c18.jpg.html

Macie dowody nie polecam :) i szkoda czasu i szkoda mi nico że z takimi ludźmi pracujesz 

Ciekawe, że nikt z was tego nie dodał póki Ja tego nie zrobiłem. 

W takim razie, dodaje do swojego posta jak było, pies pogrzebany nabuzowane dzieciarstwo podniosło sobie ego, szkodząc serwerowi, tym samym graczom którzy grają uczciwie, a ciekawe byłem ich reakcji po rozesłaniu tego na PW, czy coś zdziałają.

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Opublikowano

Ciekawe, że nikt z was tego nie dodał póki Ja tego nie zrobiłem. 

W takim razie, dodaje do swojego posta jak było, pies pogrzebany nabuzowane dzieciarstwo podniosło sobie ego, szkodząc serwerowi, tym samym graczom którzy grają uczciwie, a ciekawe byłem ich reakcji po rozesłaniu tego na PW, czy coś zdziałają.

Ja mam 2 inne ss ale nie dodałem, ponieważ czekałem na dalszy bieg wydarzeń i poczekam jeśli będzie olewka z ich strony to wstawię tutaj bo znajomi mi dali :)

Odradzam serwera albo mogę oddać moje konto 250 lvl za darmo z eq jak ktoś chce :) bo już tutaj nie zagram na pewno a administracja to dzieci i tylko tak naprawdę Nico się starał i stara a reszta ma gdzieś 

Opublikowano

Ja mam 2 inne ss ale nie dodałem, ponieważ czekałem na dalszy bieg wydarzeń i poczekam jeśli będzie olewka z ich strony to wstawię tutaj bo znajomi mi dali :)

Odradzam serwera albo mogę oddać moje konto 250 lvl za darmo z eq jak ktoś chce :) bo już tutaj nie zagram na pewno a administracja to dzieci i tylko tak naprawdę Nico się starał i stara a reszta ma gdzieś 

Skoro taki skory do oddawania jesteś, to na PW pasy poprosze;d

Ja jeszcze administracji nie oceniam, ważna jest reakcja na obecną sytuacje.

Opublikowano

Witam!

Powiem prawdę jedyne eq, które zostało zrobione to tarcza posiadała ją osoba z naszej klasy to nie było tak, że my sprzedawaliśmy eq z navi . TheQuel pisał głupoty, że niby włamał się na 15 minut i zrobił eq jest to bzdura nie ma takich umiejętności hackerkich. Kolega okazał się frajerem nie potrafiącym trzymać język za zębami po wyjściu naszej tajemnicy z marszu ta tarcza została usunięta z serwera.

Tak jak już wspomniałem jedynym itemkiem stworzonym przez navi była tylko i wyłącznie TARCZA widoczna na zamieszczonym screenie.

Kolega frajer chciał się chyba dowartościować pokazując i pisząc głupoty innym graczą. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam!

Powiem prawdę jedyne eq, które zostało zrobione to tarcza posiadała ją osoba z naszej klasy to nie było tak, że my sprzedawaliśmy eq z navi . TheQuel pisał głupoty, że niby włamał się na 15 minut i zrobił eq jest to bzdura nie ma takich umiejętności hackerkich. Kolega okazał się frajerem nie potrafiącym trzymać język za zębami po wyjściu naszej tajemnicy z marszu ta tarcza została usunięta z serwera.

Tak jak już wspomniałem jedynym itemkiem stworzonym przez navi była tylko i wyłącznie TARCZA widoczna na zamieszczonym screenie.

Kolega frajer chciał się chyba dowartościować pokazując i pisząc głupoty innym graczą. 

Pozdrawiam.

Tak dzieciaku broń serwer ja i tak wiem swoje i parę innych osób z TS3 jak się chwalili tyle ode mnie. pozdro nie polecam tutaj już grania stracicie czas i pieniądze jeśli ktoś wydaje na isa . Jak chcecie wierzcie w te bajki administracji ale ja jestem za stary na to aby w take brednie uwierzyć . Pozdrawiam  <3

Opublikowano

Wiem napewno wiecej od cb pier*olic all moga a dowodow jakos do tej pory  nikt nie dal :)

Gówno wiesz, a się wypowiadasz. Płacą Ci za to, czy jak?

są dowody na navi, także opuść temat i leć się wypłacz. 

Topic: Nie polecam, sprzedajna administracja.. a szkoda. 

Opublikowano

Nie warto inwestować w IS. Serwer i tak nie wytrzyma do nowego roku. Eq z navi to nie pojedyńczy przypadek. Dali jednemu kumplowi to i reszcie kolegów mogli dać. Nikt nie ma dowodów, że zostały usunięte te rzeczy.l

Opublikowano

Witam!

Pozdrawiam.

Sam fakt że mogłeś zrobić "koledzę " to eq już Cię skreśla takich rzeczy nie robi się nawet najlepszym kumplom , a nawet jestem pewny że więcej twoich "kolegów" ma jeszcze nie jedno. Ale nie ważne bo i tak się nie przyznasz. I tak jak Kinow już Glador jest lepszy przynajmniej tam nigdy takich rzeczy nie było. Gdyby nie ten bug psw nadal by tam grało te 400+ które u was szybko spadnie.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Mówię prawdę została stworzona tylko i wyłącznie tarcza z tego co widziałem to nie wyróżniał się, że posiadał tą tarczę choć brał udział o mistrza to i tak odpadł... Teraz wiem że nie ma co ufać i to jeszcze kolega z klasy taką akcje odwalil.

Opublikowano

Ch*j tam,  nie trudno poznać czy ktoś Navi ma.. Ja jeszcze pogram, dam póki co szanse temu serwerowi. I myślę ze każdy powinien to zrobić, przecież jeśli znów coś będzie, to wycieknie i wtedy stracą graczy..  Myślę ze po tej akcji Melosek mocno zaciśnie poślady i czegoś takiego wiecej nie zrobi.

Opublikowano

Tak dzieciaku broń serwer ja i tak wiem swoje i parę innych osób z TS3 jak się chwalili tyle ode mnie. pozdro nie polecam tutaj już grania stracicie czas i pieniądze jeśli ktoś wydaje na isa . Jak chcecie wierzcie w te bajki administracji ale ja jestem za stary na to aby w take brednie uwierzyć . Pozdrawiam  <3

Tak jak wiesz więcej dzieciaku to podziel się podaj dowód...

Ja też mogę powiedzieć ze wiem swoje na twój temat...

Opublikowano

wiesz chyba ale jak rozdawac navi i dorabiac na lewo i prawo tyle tylko wiesz ale jak bylo jedno navi na serwerze (podobno tylko jedno) to bedzie ich wiecej ale czego sie nie robi z chciwosci do kasy ;D juz glador byl lepszy bo nawet dark byl frayerem ktory liczyl kase z isa ale nie sprzedawal navi zachowal przynajmiej godnosc a nie to co wy :) a teraz czekam na hejty kochani 

a jeszcze jedno skoro robisz koledze z klasy (gimbazy) eq z navi to pewnie graczom ktorzy liząwam dupe zapewne tez na ts a wiec teraz tak sie dropi eq ;DD

jak cos to zrobcie mi tez taka tarcze wtedy bede koxem na serwie ;D

Opublikowano

Mówię prawdę została stworzona tylko i wyłącznie tarcza z tego co widziałem to nie wyróżniał się, że posiadał tą tarczę choć brał udział o mistrza to i tak odpadł... Teraz wiem że nie ma co ufać i to jeszcze kolega z klasy taką akcje odwalil.

Brakuje tu tylko płaczu :D czego ty tu jeszcze chcesz? łaski? szukasz idiotów na zł? a jak by to się nie wydało to co? nadal z bananem na twarzy liczył byś pieniądze robiąc ze wszystkich uczciwych graczy frajerów.

Nie polecam, tylko dureń w akcie desperacji tu zagra ;)

Opublikowano

Po pierwsze nigdy nie tworzyłem coś dla kasy !!!!! jest to bzdura !!!! ..... Nikt kto niby "liże nam dupe" nie dostał żadnego eq z navi więc jak nie wiesz to po co wrzucasz swoje nic nie znaczące zdanie.

Opublikowano

Po pierwsze nigdy nie tworzyłem coś dla kasy !!!!! jest to bzdura !!!! ..... Nikt kto niby "liże nam dupe" nie dostał żadnego eq z navi więc jak nie wiesz to po co wrzucasz swoje nic nie znaczące zdanie.

dobra dobra slodziaku napisales przeciez ze zrobiles eq koledze z klasy bo podpowiedzial np. ci na sprawdzianie a za to cie sprzedal bo wiedzial jakie z cb ziolko pewnie innym tez dajesz kolegom z klasy 

PS. to teraz tak robimy ja wbijam z ziomkami okolo 10 osob i bedziemy ladnie placic na isa i chcemy eq z navi gdzie sie po nie zglosic skoro koledze dales nam tez mozesz dac my cie nie sprzedamy jak cos i bedziemy placic ja bym przmyslal na twoim miejscu bo bedziesz mial na utrzymanie serwa wiec jak cos pw 

Opublikowano

Kinow po co ty się udzielasz jak ty wgl na serwie nie grałeś po twoich dawniejszych komentarzach można było to wywnioskować ....

masz dowody? 

oj melosku, jak mi cię żal, jeszcze masz za mało latek na serwery ;)jak dorośniesz to zrozumiesz o co nam chodziło ;)

Uczciwości ;)

Opublikowano

a jak gralem dajesz mi navi idziemy na to ? moge ci nawet dac ss ze mam tu konto 250 z full eq ale miecz mi zginol wiec jak nie wiesz czy gralem to co sie wpi3rdalasz  w moim temacie a ja promuje serwer 

PS a o to eq z navi to gdzie sie zglosic? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...