Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś!

Alceas

Zmiany  

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który set broni chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      80
    • Drugi
      88
    • Trzeci
      77
    • Czwarty
      103
  2. 2. Który set zbroi chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      59
    • Drugi
      61
    • Trzeci
      67
    • Czwarty
      110
    • Piąty
      108

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Takich nowości to ja jeszcze nie widziałem :D Serwer zapowiada się naprawdę wyśmienicie. Lecz moja była by taka prośba by przemyśleć jeszcze raz wygląd broni / zbroi jeżeli nie byłoby z tym wiele kłopotu. Ewentualnie wgrać nowe sety. Ale bez względu na to i tak zagram i postaram się ściągną paru kolegów. :) Powodzenia.

Opublikowano

Czy głównym adminem jest Tevan - Pavcio - Gruby ? Oczekuję krótkiej odpowiedzi.

Tak Shaders, to ja, jeżeli nadal masz urazę o to że rozjebałem Cavisa bo mnie oszukałeś na 600zł i nie tylko mnie ale Nixa też to zapraszam na ts'a, z chęcią porozmawiam, ts.alceas.pl :)

Opublikowano

Tak Shaders, to ja, jeżeli nadal masz urazę o to że rozjebałem Cavisa bo mnie oszukałeś na 600zł i nie tylko mnie ale Nixa też to zapraszam na ts'a, z chęcią porozmawiam, ts.alceas.pl :)

Napisałem że oczekuje krótkiej odpowiedzi lecz już się zaczynasz tłumaczyć - szczerze mam Ciebie i Twój serwer gdzieś tylko takie doszły mnie słuchy że to Ty i nie zamierzam Ci wypominać rzeczy które były rok temu bo to nie ma najmniejszego sensu. Powodzenia.

logo.png

Opublikowano

Napisałem że oczekuje krótkiej odpowiedzi lecz już się zaczynasz tłumaczyć - szczerze mam Ciebie i Twój serwer gdzieś tylko takie doszły mnie słuchy że to Ty i nie zamierzam Ci wypominać rzeczy które były rok temu bo to nie ma najmniejszego sensu. Powodzenia.

Nie tłumaczę się, piszę jak jest ;)

Opublikowano

Ja mam pytanko - o co chodzi z tymi "nowymi klasami" wspominanymi na ts i forum? Mianowicie WILK i SZATAN? Coscie to wymyslili? :D Czy beda one na becie? Tak czy tak - mam nadzieje ze zrezygnujecie z tego, jesli jest to prawdziwa pogloska...

I kiedy start bety? Miala byc o 14.30 :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja mam pytanko - o co chodzi z tymi "nowymi klasami" wspominanymi na ts i forum? Mianowicie WILK i SZATAN? Coscie to wymyslili? :D Czy beda one na becie? Tak czy tak - mam nadzieje ze zrezygnujecie z tego, jesli jest to prawdziwa pogloska...

I kiedy start bety? Miala byc o 14.30 :/

O wilku nie wiadomo co to będzie a szatan to ktoś tak powiedział ale nie będzie chyba czegoś takiego.

Opublikowano

jeśli mowa o czymś nowym to ja słyszałem tylko o tym, ze szaman hitler ma miec zmieniony skill ataku. o nowych postaciach nic nie wiem;/ 

<3

Opublikowano

Zmieńcie te zbroje i bronie, bo to w aż oczy razi... Lepiej jakby już te hwangi by były.

Powodzenia. o.O

Opublikowano

Zmieńcie te zbroje i bronie, bo to w aż oczy razi... Lepiej jakby już te hwangi by były.

Powodzenia. o.O

To chyba po to jest ankieta .. ;_; 

Opublikowano

O wilku nawet na forum servera pisali... A kumpel mowil ze na tsie tez cos o tym bylo mowione. Jesli tot akie cos jak an filmiku wyzej - blagam nie wprowadzajcie tego bo tylko server zniszczycie.. Przeciez to jakas porazka. Metin to metin, a to wyglada jakby sie urwalo z czerwonego kapturka :/

Ciekaw jestem tylko co z ta beta :D
I przy okazji - czy do aktywacji konta trzeba wbic na tsa? I ile ma trwac beta, bo z tego co bylo pisane 1 sm za 1 przegrana minute.. to przeciez lajtowo mozna sobie nabic pare k sm nawet... tylko pytanie jakie beda zaś ceny w is ^^

Chyba pozostaje tylko czekac

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A ja od 13 lat mam pliki serwerowe metina na dysku, tylko nie wiedziałem czy je wykorzystać ;)

@Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia co do wyglądu ekwipunku proszę śmiało pisać, wszystko zostanie przeanalizowane :)

Ziomuś masz jakieś kompleksy ? Mutujesz i odmutowujesz / Napisałem do ciebie czy to " wodogłowie"  i takie prawilny banik permamentalny poowód " TAK " dzięki za infoi ;)

Ub 

Od 13 lat masz pliki metin2 na dysku ; ) Dobry fake 

Wygląda eq jak najbardziej wygląda dobrze ! 

@ cała liste banów na ts3 usuń, bo dałeś kilkunastom osobą bana o tak z dupy

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Ziomuś masz jakieś kompleksy ? Mutujesz i odmutowujesz / Napisałem do ciebie czy to " wodogłowie"  i takie prawilny banik permamentalny poowód " TAK " dzięki za infoi ;)

Ub 

Od 13 lat masz pliki metin2 na dysku ; ) Dobry fake 

Wygląda eq jak najbardziej wygląda dobrze ! 

@ cała liste banów na ts3 usuń, bo dałeś kilkunastom osobą bana o tak z dupy

Ta, a www także mają od 20 lat.

Patrząc na stronę zwątpiłem w ten serwer

Powodzenia, przynajmniej posiadacie tzw "Autorskie" pomysły.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czy tylko mi client pobiera się po 50kb i przerywa przy 50%? Zróbcie coś z tym ;x

Pobierz przez mozile powinno isc szybciej

albo pobiez stad 

xxx

a te 2 to sa latki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...