Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś!

Alceas

Zmiany  

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który set broni chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      80
    • Drugi
      88
    • Trzeci
      77
    • Czwarty
      103
  2. 2. Który set zbroi chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      59
    • Drugi
      61
    • Trzeci
      67
    • Czwarty
      110
    • Piąty
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reni, Reni, Reni :D

w TEAM są 2 osoby, Fresh ( Główny Admin ) i laik ( Admin forum )

Pewnie będzie rekrutacja..pyt: Kiedy ten start? 

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na forum niefocjalnie pisali ludzie, ze start mial sie odbyc dzis meidzy 13 a 14 - podobno Fresh tak mowil na tsie.

Jak widac nie wypalilo, nikt nic nie wie, a administrator nie daje oznak zycia :/ Szkoda, bo nawet gdyby start mial byc za miesiac, warto byloby wiedziec co sie dzieje i jak ida prace. Moim zdaniem repuracja servera i administratora przez takie zachowanie leci w dol. Trzeba wiec czekac

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ludzie przecież wiadome, że jak serwer będzie miał wystartować to sam Fresh nam to napisze. ktoś puści plotke ze niby start ma być i potem płacz jest ze nie wystartował i obwinianie Fresha, a on nawet nie napisał ze ma startować. kolego UP fresh dużop pracuje przy serwerze, jeśli uwazasz ze administrator nie daje oznak życia to proponuje od czasu wejść na TS gdzie praktycznie Fresh tam siedzi całymi dniami i słucha naszych propozycji co do serwera.

<3

Opublikowano

Ładna prezentacja. Fajny pomysł z pędzlami i efektami peleryny. Zapowiada się ciekawie. Można opis teamu? Chyba, że gdzieś pominęłam (tel) :)

Ja(Fresh) oraz ReVenge, zaufany człowiek o niewielkiej ilości czasu aczkolwiek potrafiący wykorzystać go jak najbardziej efektywnie :)

Na forum niefocjalnie pisali ludzie, ze start mial sie odbyc dzis meidzy 13 a 14 - podobno Fresh tak mowil na tsie.

Jak widac nie wypalilo, nikt nic nie wie, a administrator nie daje oznak zycia :/ Szkoda, bo nawet gdyby start mial byc za miesiac, warto byloby wiedziec co sie dzieje i jak ida prace. Moim zdaniem repuracja servera i administratora przez takie zachowanie leci w dol. Trzeba wiec czekac

Nie było mnie dziś w sumie cały dzień, wyjazd, odpoczynek, ostatnio bardzo dużo czasu spędziłem przed komputerem, w zasadzie to się od niego nie odrywałem i potrzebowałem chwili oddechu :)

ludzie przecież wiadome, że jak serwer będzie miał wystartować to sam Fresh nam to napisze. ktoś puści plotke ze niby start ma być i potem płacz jest ze nie wystartował i obwinianie Fresha, a on nawet nie napisał ze ma startować. kolego UP fresh dużop pracuje przy serwerze, jeśli uwazasz ze administrator nie daje oznak życia to proponuje od czasu wejść na TS gdzie praktycznie Fresh tam siedzi całymi dniami i słucha naszych propozycji co do serwera.

Ten oto dżentelmen ma całkowitą rację, jeżeli data startu będzie pewna, to z pewnością się o tym dowiecie :)

Opublikowano

Proszę o dodanie daty startu do tematu - 2h.

HAHAHAHAHA. Od kiedy w zapowiedzi jest podawana data startu?

Opublikowano

Niby w punktach mają napisane ze należy podać datę przyblizonego startu z poślizgiem do 7dni;/

Jest, wyjaśnione ;-)

Opublikowano

Wierz dalej w bajki, które ktoś wymyśli i poda dalej. Jeżeli Fresh nie podał daty startu, to jeszcze chce raczej posiedzieć na becie i popoprawiać serwer, by potem nie było narzekania z Naszej strony. Pozdrawiam!

Na serwer warto czekać, być może będzie to hit, który już niedługo miejmy nadzieję wystartuje, bez bugów!

Strzała!

Opublikowano

Nie było mnie dziś w sumie cały dzień, wyjazd, odpoczynek, ostatnio bardzo dużo czasu spędziłem przed komputerem, w zasadzie to się od niego nie odrywałem i potrzebowałem chwili oddechu :)

Ten oto dżentelmen ma całkowitą rację, jeżeli data startu będzie pewna, to z pewnością się o tym dowiecie :)

up, jak widać :)

<3

Opublikowano

Da się jeszcze uczestniczyć w Becie ? I kiedy jest Start ?

Już nie, wszelkie informacje dotyczące startu zostaną podane wkrótce.

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja to banda dzieciaków.

Kolega po napisaniu do Administracji że posiadają crackowaną licencje na ts3 oraz że zostanie to zgłoszone i po raz 3 otrzymają blackliste został przeniesiony przez tzw. "Fresh, frash" czy jakoś tak, który powiedział "Cześć jesteś? Wiedz że teraz przez kilka dni nie będziesz miał dostępu do internetu czyt. DDOS ze stressera za 5$"

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja to banda dzieciaków.

Kolega po napisaniu do Administracji że posiadają crackowaną licencje na ts3 oraz że zostanie to zgłoszone i po raz 3 otrzymają blackliste został przeniesiony przez tzw. "Fresh, frash" czy jakoś tak, który powiedział "Cześć jesteś? Wiedz że teraz przez kilka dni nie będziesz miał dostępu do internetu czyt. DDOS ze stressera za 5$"

HAHAHA, kolego, rozbawiłeś mnie :D Cytując, "Dowodziki proszę" ;-)

Ps. jak tam Taurios?  xD

Ps.2 Pozdrów Teodora, jak chce to mogę mu podać passy do mysql, nie będzie musiał się męczyć ze stroną i pisać po ludziach że mi się włamywać będzie ;)

Opublikowano

HAHAHA, kolego, rozbawiłeś mnie :D Cytując, "Dowodziki proszę" ;-)

Ps. jak tam Taurios?  xD

Ps.2 Pozdrów Teodora, jak chce to mogę mu podać passy do mysql, nie będzie musiał się męczyć ze stroną i pisać po ludziach że mi się włamywać będzie ;)

Ale po co dowody?

Zrobiłeś z siebie idiotę ddosując kogoś za to że ktoś zgłosił twojego ts'a za crackowaną licencję.

Ps. zapraszam do kontaktu z teodorem @Kaadamir - to jego nowy nick, aby dowiedzieć się więcej.

Ps. 2 Nie mam kontaktu z teodorem, gdyż swoje umiejętności wykazał na tauriosie i nie chcę mięć żadnego kontaktu z tym dzieckiem.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ale po co dowody?

Zrobiłeś z siebie idiotę ddosując kogoś za to że ktoś zgłosił twojego ts'a za crackowaną licencję.

Ps. zapraszam do kontaktu z teodorem @Kaadamir - to jego nowy nick, aby dowiedzieć się więcej.

Ps. 2 Nie mam kontaktu z teodorem, gdyż swoje umiejętności wykazał na tauriosie i nie chcę mięć żadnego kontaktu z tym dzieckiem.

Wyjdź proszę, bo idąc Twoim tropem mogę teraz wchodzić do każdej prezentacji i pisząc że ktoś mnie ddosował bez żadnych dowodów ;)

Opublikowano

Jak dla mnie wszystkie zbroje do wymiany... Już bym wolał postawić na klasykę i dać Hwangi zamiast tego co jest teraz....

Opublikowano

Jak dla mnie wszystkie zbroje do wymiany... Już bym wolał postawić na klasykę i dać Hwangi zamiast tego co jest teraz....

Wszystko jest już zmienione, aktualizacja zapowiedzi ukaże się na dniach ;)

Opublikowano

Ale po co dowody?

Ty kolego jesteś bardzo śmieszny, nie interesuję Cię prezentacja to nie wchodź i nie zasyfiaj swoimi durnymi postami. Idiotę to jedynie Ty możesz z siebie zrobić, bo piszesz że nie masz kontaktu z Teodorem, a znasz jego nowy nick? - śmiechu warte.

@AW

Skąd ulepy na zbroję po stalce?

Opublikowano

wiadomo o ktorej jutro start ?

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...