Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś!

Alceas

Zmiany  

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który set broni chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      80
    • Drugi
      88
    • Trzeci
      77
    • Czwarty
      103
  2. 2. Który set zbroi chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      59
    • Drugi
      61
    • Trzeci
      67
    • Czwarty
      110
    • Piąty
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak z marmurami i strzałami jest ? Są nieskończone srebrne ?

Obiło mi się o uszy, że marmurki mają być jakieś nowe, jeżeli tylko wszystko pójdzie zgodnie z planem, więc myślę, że warto czekać.

c8f7.png

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy wam normalnie dziala beta? mam wszystkie łatki, client spatchowany. jeszcze wczoraj koło 21 grałem normalnie dzis od rana mam problem z wejsciem na postać;/ 

<3

Opublikowano

Ankieta umieszczona nad tematem nie jest bez celu, radze się zapoznać i czytać zapowiedź od poczatku :v

Radzę wziąć się za naukę od września i nauczyć czytania ze zrozumieniem  :D nie chodzi mi o "jeden set", ale o cały system 

Ps: oczekuje odpowiedzi administracji, a nie pierwszego lepszego spinacza internetowego (...)

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Radzę wziąć się za naukę od września i nauczyć czytania ze zrozumieniem  :D nie chodzi mi o "jeden set", ale o cały system 

Ps: oczekuje odpowiedzi administracji, a nie pierwszego lepszego spinacza internetowego (...)

Nikt tu nie jest spinaczem internetowym, laik jest adminem forum.

Po co zmieniać cały system, jeżeli nie jest taki zły. Z tego co mi wiadomo, to tylko zostaną zmienione poszczególne sety.

czy wam normalnie dziala beta? mam wszystkie łatki, client spatchowany. jeszcze wczoraj koło 21 grałem normalnie dzis od rana mam problem z wejsciem na postać;/ 

Beta przebiega prawidłowo i wejście jest otwarte.

c8f7.png

Opublikowano

Start serwera bedzie pewnie kilka dni po zakończonej becie, niestety tempo usuwania bugow przez admina jest wolne, bo jest sam. Także beta potrwa pewnie jescze z tydzień chyba ze admin weźmie nogi za pas i popracuje bardziej.

Serwer jest ciężki do zdefiniowania. Moim zdaniem to medium

20330958.jpg

Opublikowano

Kiedy start serwera oraz jaki to typ serwera? Hard czy Medium? 

Prezentacja ogólnie spoko, widzę sporo nowych rzeczy. 

Hard czy Medium, o to jest pytanie?

Exp wygląda następująco, do 90lvl leci jak szalony, można go wbić w około 3 godzin, oczywiście wraz z eq.

Może trudniejszą rzeczą jest drop eq z niebiańskich łez, aczkolwiek myślę, że drop zostanie zwiększony.

Tak wygląda RedLas, występuje w nim bardzo duża liczba metinów, akurat na screenie poniżej widać 5, a na tej polance jest 8.

2845814090584341015289.jpeg

Poniżej pokażę Wam drop z metinów 85 lvl.

Drop z Rękawicą Złodzieja . . .

8664014090630821015289.jpeg

Bez Rękawicy Złodzieja . . .

1518114090632551015289.jpeg

Więc jak sami możecie zauważyć, to drop jest bardzo ładny, nie zależnie od rękawicy, czy ją posiadacie.

Wyprzedzę Wasze pytanie i odpowiem, że rękawica nie jest zbugowana..

Do 90 lvl mamy serwer easy, po czym zaczyna się medium, a od 120lvl hard, pod względem expa.

c8f7.png

Opublikowano

No to nic tylko czekac na start, jesli bedzie tak jak sie zapowiada to szykuje sie perelka wsord serverow :D Oby wszystko pykało, a nie wyszlo "jak zawsze"...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mi wyskakuje błąd po patchowaniu 

Load Locale Error ..

Jak to naprawić?

Jak nie możesz pobrać patcherem, to łap pliczki i podmień je w pack.

Pliki:

http://www.sendspace.pl/file/2e7d1ec934ba405d40362d5

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/ff438a785ff3b72d597b19dd30a9e6419b15725d5ddfdaae94a846508968cae3/analysis/1409070597/

c8f7.png

Opublikowano

Serwer dość fajnie zrobiony, widac ze jest tutaj coś nowego, czego nie ma na innym serwerze.

Co to bonow w kostiumach polecam usunac to .

Np gdy ktos ma 60% abs bijemy mu powiedzmy 5k a gdy ma juz te 75% bijemy mu 1-2k ze skilla.

Bylo tak na pewnym serwerze i lepiej to usunac.

Opublikowano

Serwer dość fajnie zrobiony, widac ze jest tutaj coś nowego, czego nie ma na innym serwerze.

Co to bonow w kostiumach polecam usunac to .

Np gdy ktos ma 60% abs bijemy mu powiedzmy 5k a gdy ma juz te 75% bijemy mu 1-2k ze skilla.

Bylo tak na pewnym serwerze i lepiej to usunac.

Zacznijmy od tego, że na serwerze maksymalne abs jakie wbijają to 20%, czyli można osiągnąć maksymalnie 100% abs na miecze czy cos innego i nie będzie z tym kłopotów, bo chyba po to są bety testy by testować, a zawsze można coś zmienić w dmg.

Opublikowano

Bardzo fajnie by było, jak by serwer powstał bez bugów, wszystko ładnie, tylko czekać na start!
Powodzenia z bugami!

Opublikowano

Widzę że Admin olał temat, więc ja olewam ten serwer. Startujcie sobie dzisiaj czy tam jutro, może 20 osób zagra.

W sumie szkoła pojutrze, więc nie dziwie się, że projekt porzucony xD

Opublikowano

Widzę że Admin olał temat, więc ja olewam ten serwer. Startujcie sobie dzisiaj czy tam jutro, może 20 osób zagra.

W sumie szkoła pojutrze, więc nie dziwie się, że projekt porzucony xD

I po co te hejty -.- ? Nw co się stało z adminem może olał może coś mu wypadło ważnego, ale niepotrzebnie od razu rzucasz bujdami.. 

Opublikowano

Kiedy ten serwer startuje. Ja nie w temacie :D  ? 

24790528697226300755.png

Opublikowano

wczoraj było mówione, że start jest przewidziany na dziś godziny wieczorne, jednak Fresh nie dał więcej info jak i nie robi prezentacji w publikacji więc wydaje mi się, że start sie jeszcze przesunie  :O

<3

Opublikowano

Ładna prezentacja. Fajny pomysł z pędzlami i efektami peleryny. Zapowiada się ciekawie. Można opis teamu? Chyba, że gdzieś pominęłam (tel) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...