Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś!

Alceas

Zmiany  

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który set broni chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      80
    • Drugi
      88
    • Trzeci
      77
    • Czwarty
      103
  2. 2. Który set zbroi chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      59
    • Drugi
      61
    • Trzeci
      67
    • Czwarty
      110
    • Piąty
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Q: Jaka jest maksymalna ilość punktów statystyk?

A: Maksymalna ilość punktów statystyk to 150."

Pozdrawiam i odradzam gry :)

Trzeba być besmuskiem żeby dać statystyki 150

Kostium na broń <haha> głupszego pomysłu nie można wymyśleć..

proponuje zapoznać się ze znaczeniem słowa kostium.

Poza elementami prezentacji nic mi się w tym nie podoba

NIE POLECAM

40922277020460886480.jpg

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie jakoś nie przekonał serwer.  W prezentacji zbytnio się skupiliście na nowościach a pomineliście najważniejsze aspekty gry co przez nie wiemy wielu rzeczy.

Jestem fanem dawnych klasycznych serwerów więc takie z samymi nowościami i nie wiadomo jakimi itemami/ setami eq niezbyt mnie przyciągają.

Zbroje niestety są okropne. Pety również są zbędne, już nawet kosztem petów wolałbym te pasy.

Serwer ogółem nie wypada najgorzej, jak znajdę chęci i czas to być może odwiedzę was.

Powodzenia.

Niestety, nie wszystkim serwer się spodoba, pety nie są zbędne, nie wiecie jeszcze jak działa system petów a zapewniam, takiego systemu także nigdzie nie zobaczycie ;)

Ps. pasy też są  xD

Gdzie można się zapisać na beta testy? 

Btw, macie malutki błąd na stronie ;d

up99cQX.jpg

@ Mail aktywacyjny z forum coś długo nie chce przyjść ;d

To nie błąd, strona będzie dopiero dziś gotowa :)

Jakie beda wartosci bonow 1-5?

Wkrótce dodam tabelę.

"Q: Jaka jest maksymalna ilość punktów statystyk?

A: Maksymalna ilość punktów statystyk to 150."

Pozdrawiam i odradzam gry :)
Trzeba być besmuskiem żeby dać statystyki 150

Kostium na broń <haha> głupszego pomysłu nie można wymyśleć..
proponuje zapoznać się ze znaczeniem słowa kostium.

Poza elementami prezentacji nic mi się w tym nie podoba

NIE POLECAM

bezmózgiem* 

Jeżeli komuś się nie podobają KOSTIUMY broni nie musi ich nosić ;)

Na forum została wyłączona aktywacja kont poprzez e-mail. Wszystkie poprzednio zarejestrowane konta są już aktywne.

Opublikowano

Chodzi mi o napis "znadzie"

Naprawicie przychodzenie maili z forum?

Ops, nie zauważyłem, już poprawione ;)

Aktywacja przez mail została wyłączona, a wszystkie konta zostały aktywowane :)

Opublikowano

W zamian za uczestnictwo w becie KAŻDE KONTO na którym jest postać poziomem wyższym niż 80 otrzyma Smocze Ilości na oficjalnym starcie, a ich ilość będzie zależna od czasu gry postaci, 1 minuta gry to 1 Smocza Moneta!.          

jak Wy sobie to wyobrażacie. robić na bete kilka kont wbić na szybko bodym 80+ lv i pozostawić konta, sprawdzając czy ciagle sa zalogowane, a na starcie tyle SM, że ,, Róbta co chceta,,  o.O

No chyba, że wasz item shop na serwerze Medium będzie taki, że najtańszy przedmiot będzie kosztował np. 10k+ SM

<3

Opublikowano

W zamian za uczestnictwo w becie KAŻDE KONTO na którym jest postać poziomem wyższym niż 80 otrzyma Smocze Ilości na oficjalnym starcie, a ich ilość będzie zależna od czasu gry postaci, 1 minuta gry to 1 Smocza Moneta!.          

jak Wy sobie to wyobrażacie. robić na bete kilka kont wbić na szybko bodym 80+ lv i pozostawić konta, sprawdzając czy ciagle sa zalogowane, a na starcie tyle SM, że ,, Róbta co chceta,,  o.O

No chyba, że wasz item shop na serwerze Medium będzie taki, że najtańszy przedmiot będzie kosztował np. 10k+ SM

Spokojnie, bez problemu rozpoznam osoby które postawiły konto tylko dla nabicia czasu a te które brały czynnie udział w becie :)

I nie, jeden przedmiot nie będzie kosztował 10k+ SM :D

Opublikowano

Zapowiada się ładny serwer ale to tylko prezka zobaczymy jak będzie na oficjalnym starcie :)

Powodzenia

Btw. nie dodaliście ss'ów broni 2-ręcznych B)

Opublikowano

Zapowiada się ładny serwer ale to tylko prezka zobaczymy jak będzie na oficjalnym starcie :)

Powodzenia

Btw. nie dodaliście ss'ów broni 2-ręcznych B)

Zobaczycie już na becie ;)

Ops, te dwuręczne, niedługo prezentacja będzie uaktualniona to pojawią się także dwuręczne :)

Opublikowano

GA może to głupio zabrzmi, ale mógłbyś podchodzić do tego z ''zimną głową'' co do tych sm na beta testach. Nie lepiej by było żeby dostawać SM za osiągnięcia na becie i znajdywanie bugów? Np. 150lvl- 50sm, znalezienie lekkiego buga-20sm, znalezienie dużego buga-100sm.

Powtarzam pytania..

Będą PD'ki? Jeśli tak to będą dropić tylko w red lesie z metków?

Trutki tylko rip?

Ile mapek do expa?

max + ile kd?

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

GA może to głupio zabrzmi, ale mógłbyś podchodzić do tego z ''zimną głową''. Nie lepiej by było żeby dostawać SM za osiągnięcia na becie i znajdywanie bugów? Np. 150lvl- 50sm, znalezienie lekkiego buga-20sm, znalezienie dużego buga-100sm.

Przecież dokładnie tak jest, lecz jeżeli ktoś brał czynny udział w becie a nie udało mu się nic znaleźć to dlaczego ma nic nie otrzymać? Pomagał jak każdy inny, jemu też się coś należy :)

Opublikowano

Kiedy będzie dostępny klient i beta wystartuje jeszcze dzisiaj jutro? Czy może przełożyliście na dalszy termin??

Opublikowano

Kiedy będzie dostępny klient i beta wystartuje jeszcze dzisiaj jutro? Czy może przełożyliście na dalszy termin??

Postaram się jeszcze dziś wszystko wrzucić i włączyć betę, ale to może być trudne, jeszcze troszkę pracy jest.

Opublikowano

Bardzo fajne sety jak dla mnie, jeśli to serwer pvp/easy/easy-medium :) Można polecić ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jest film pokazujący system petów!

;) Niesamowite .. 

Wszystko się bardzo ładnie zapowiada.. :>

Już nie mogę się doczekać : )

Zapraszamy na forum serwera.. ;D

c8f7.png

Opublikowano

Fajnie się prezentuje ale cóż z tego jak wbije pewnie 300 osób.

Niezły bajer z tymi petami , mega *.*

Może sobie pogram :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Bedzie wiecej filmów z serwera?

Tak, właśnie nagrałem film opisujący nowe misje oraz peleryny :)

Fajnie się prezentuje ale cóż z tego jak wbije pewnie 300 osób.

Niezły bajer z tymi petami , mega *.*

Może sobie pogram  :D

Postaram się o jak największą ilość graczy, serwer zawiera komponenty których nie ma żaden inny, zainteresowanie będzie odpowiednie :)

Client już jest:

https://mega.co.nz/#!yRJwgRrJ!De5SpD0YQ41kb1HTlHJKtcw8xDDx8bjKec9YtZgMPqw

Strona będzie dostępna wkrótce :)

Ps.

O godziny 15:26 do godziny 15:38 atakowano nasz serwer TS, cieszymy się że są osoby które widzą w nas konkurencje aczkolwiek w ten sposób tego nie załatwicie :)

53f636e16b6fd.png

Opublikowano

Tak, właśnie nagrałem film opisujący nowe misje oraz peleryny :)

Postaram się o jak największą ilość graczy, serwer zawiera komponenty których nie ma żaden inny, zainteresowanie będzie odpowiednie :)

Client już jest:

https://mega.co.nz/#!yRJwgRrJ!De5SpD0YQ41kb1HTlHJKtcw8xDDx8bjKec9YtZgMPqw

Strona będzie dostępna wkrótce :)

Ps.

O godziny 15:26 do godziny 15:38 atakowano nasz serwer TS, cieszymy się że są osoby które widzą w nas konkurencje aczkolwiek w ten sposób tego nie załatwicie :)

53f636e16b6fd.png

Co z tego ze są osoby kompetentne.

Bez zajebistej reklamy w tych czasach nie ma co liczyć na dużą liczbe online tym bardziej że pewnie bd startować za tydzien - dwa gdzie ruszaja wielkie projekty chyba wiesz o co mi chodzi :)

Ale fakt faktem opcja z petami - miazga szacun dla tego kto to wykonał :D

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Bez zajebistej reklamy w tych czasach nie ma co liczyć na dużą liczbe online tym bardziej że pewnie bd startować za tydzien - dwa gdzie ruszaja wielkie projekty chyba wiesz o co mi chodzi :)

To, ze ty nie reklamujesz serwera nie znaczy ze bedzie miał mało graczy. Wielkie projekty, smieszne... xD

Poza tym nie reklama jest drogą do sukcesu a wykonanie i prezentacja serwera z jak najlepszej strony a póki co, freshowi wychodzi to bardzo dobrze. Jesteś zbędny.

Zapraszam na forum alceas.pl/forum

Opublikowano

To, ze ty nie reklamujesz serwera nie znaczy ze bedzie miał mało graczy. Wielkie projekty, smieszne... xD

Poza tym nie reklama jest drogą do sukcesu a wykonanie i prezentacja serwera z jak najlepszej strony a póki co, freshowi wychodzi to bardzo dobrze. Jesteś zbędny.

Zapraszam na forum alceas.pl/forum

Ja nie mówie tutaj o reklamowaniu przeze mnie , widzisz żebym coś takiego tu napisał ?

Widać że masz problem z główką i nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem co napisałem :)

Podrośnij.

Reklama nie jest drogą do sukcesu ? okej , przekonamy się na starcie :)

giphy.gif

Opublikowano

Bez zajebistej czy bez Twojej? 

Inne serwery mnie raczej nie interesują, pilnuję własnego podwórka i o nie dbam :)

A system petów wykonałem ja, w sumie wszystko wykonałem ja gdyż jestem jako jedyny tutaj ;_;

Opublikowano

Bez zajebistej czy bez Twojej? 

Inne serwery mnie raczej nie interesują, pilnuję własnego podwórka i o nie dbam :)

A system petów wykonałem ja, w sumie wszystko wykonałem ja gdyż jestem jako jedyny tutaj ;_;

Napisałem gdzieś tutaj o sobie ?

Chodzi mi o ogólną reklamę serwera :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...