Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś!

Alceas

Zmiany  

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który set broni chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      80
    • Drugi
      88
    • Trzeci
      77
    • Czwarty
      103
  2. 2. Który set zbroi chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      59
    • Drugi
      61
    • Trzeci
      67
    • Czwarty
      110
    • Piąty
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja to banda dzieciaków.

Kolega po napisaniu do Administracji że posiadają crackowaną licencje na ts3 oraz że zostanie to zgłoszone i po raz 3 otrzymają blackliste został przeniesiony przez tzw. "Fresh, frash" czy jakoś tak, który powiedział "Cześć jesteś? Wiedz że teraz przez kilka dni nie będziesz miał dostępu do internetu czyt. DDOS ze stressera za 5$"

Gdzie za 5 $ daja stressery z life time "kilka" dni?

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie za 5 $ daja stressery z life time "kilka" dni?

Ćśśśś, niech dalej trwa w przekonaniu że bawiłbym w gaszenie internetu jakiemuś dzieciakowi ;)

Opublikowano

Sety broni i zbroji na każdą postać są wielką porażką mnie to odrzuca no sorry nie wbije na start ani nie zagram.Zmieńcie wygląd najbardziej zbroji  to bd git.

wilowo.jpg

Opublikowano

To jest medium ?

A co do narzekań, Bez przesady :) Nie jest to najważniejsze jak wyglądają bronie czy zbroje choć w pewnym stopniu upiększają grę. Ale jak widze jak ktoś pisze, że nie wejdzie na serwer bo bronie i zbroje to syf to jest totalnym idiotą -_- ... dla mnie mogłbyś zmienić tylko ostatni set broni żeby była bardziej klasyczna a jednocześnie epicka :) na pewno u archera większy grubszy łuk bys mógł dać :) "ale" to nie są bronie na ostatni lvl bo jak pisał HA w prezentacji lvl będzie zwiększany więc mi to wtedy koło tyłka lata jakie będą te bronie i zbroje, postarasz się dodać nowe lepsze przy zwiększonym lvl na update i będzie git :) Ogólnie prezka mi się bardzo spodobała i myśle czy nie zagrać lecz nie mogę znaleźć żadnego info kiedy i o której start przybliżony chociaż :) Najważniejsze jest to aby nie było poślizgu na starcie bo wtedy stracisz graczy z 50 %, żeby eq navi nie było (poblokowane komendy adminom na dawanie itemów), żeby nie było od samego początku problemów z IS, żeby nie było buggów, żeby GM-y nie były dziećmi 15-sto letnimi i żeby była ta atmosfera której mi brakuje już od dawna, od dawna nie mogę znaleźć dobrego wręcz zajebistego medium który się dłużej utrzyma niż 3 miesiące :) Brakuje takiego na polskiej arenie ! <3 W Hardy mnie się grac nie chcę za dużo czasu jeśli będę chciała w harda pograc pójdę na Globala, easy.. hmm zbyt łatwy każdy ma full absy bez sensu wtedy :) a medium to jest to coś czego brakuje z dużą ilością osób :)

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Fresh pisał kilka stron wcześniej, że sety zbroi i broni są juz zmienione, będą one pokazane w nowej prezentacji serwera jak i bardziej będzie ona uzupełniona bo kilka rzeczy zostało pozmienianych, dodanych itp. I tak poza tym jak wy oglądacie prezentacje? Skoro tak ogromna ankieta jest dotyczącą setów zbroi, broni, wiec nie wiem po co płacz typu,, nie zagram zmień sety,, z ankiety można wywnioskować ze będą one zmienione. I również są kostiumy które może zdobyć każdy bo o Sm nie trzeba będzie się trudzic :D

<3

Opublikowano

Nie polecam, HA to pavcio aka gruby który jeszcze powinien popracować nad kulturą... Kilka osób ma takze utrudnić start, kto to nie wiem ale dowiedziałem się z rozmowy z pewną osobą.

Nie grożę, tylko piszę swoją opinię.

Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...