Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś!

Alceas

Zmiany  

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który set broni chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      80
    • Drugi
      88
    • Trzeci
      77
    • Czwarty
      103
  2. 2. Który set zbroi chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      59
    • Drugi
      61
    • Trzeci
      67
    • Czwarty
      110
    • Piąty
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem gdzieś tutaj o sobie ?

Chodzi mi o ogólną reklamę serwera :)

Nie  potrzebna jest reklama marnych youtuberów liżących się po jajach, uwierz, i bez tego można wypromowac serwer. Takich nowosci nie miał nikt, a to dopiero poczatek co Was pewnie czeka ;-)

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie  potrzebna jest reklama marnych youtuberów liżących się po jajach, uwierz, i bez tego można wypromowac serwer. Takich nowosci nie miał nikt, a to dopiero poczatek co Was pewnie czeka ;-)

Przekonamy się na starcie.

Ja nie mówie że serwer jest spierdolony bo szacun dla tego kto go stworzył ale startowało wiele projektów które miały bardzo fajne pliki , coś autorskiego a wychodziło że na starcie było 500 osób po tygodniu zostalo 250 a potem serwer padał.

Wychodze z tematu , ciao i powodzenia panie @Alceas :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Juz się zaczyna kłótnia i spam ;_;.

Bez reklamy na yt tez można ładnie zareklamować serwer ale trzeba wiedzieć jak i gdzie ;)

To tylko Weezy który lubi krytykować serwery jeśli ktoś mu nie zapłaci za reklamę :)

Strona serwera już prawie skończona, możliwe że do 21 zostanie uruchomiona beta.

Opublikowano

To tylko Weezy który lubi krytykować serwery jeśli ktoś mu nie zapłaci za reklamę :)

Strona serwera już prawie skończona, możliwe że do 21 zostanie uruchomiona beta.

Boże jaki ty pusty jesteś typie to mi Ciebie szkoda ^^.

Czy jak gdzieś zaoferowałem Ci reklame na moim kanale ?

Czy ja gdzieś kazałem Ci coś kupic ?

Stwierdzam fakty , peace !

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Po prezentacji zapowiada się bardzo dobrze, oczywiście wbiję i innym to samo polecam.

kjdjjNf.png

Jeśli spodobał ci się mój post, nie zapomnij o Like ;p

Opublikowano

Kiedy mniej więcej jest start oficjalny bo nie doczytałem 

Oficjalny start zależy od czasu trwania bety,a ten zależy od ilości bugów, nie przewiduję ich wielu zatem możliwe że start odbędzie się jeszcze w ten weekend.

Opublikowano

Ożesz k***a ;d Fajnie to wszystko wygląda, oprócz...broni/zbroi :/ zmieńcie ten syf na coś ładniejszego, to zyskacie więcej graczy. ^^

Polecam, w ciul nowości jakich jeszcze nie widziałem. 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Chyba jakieś problemy z mega.co.nz, pobieralem pliki z tego hostingu juz wiele razy, ale czegoś takiego jeszcze nie mialem... od 15 min 0%, odświeżanie nic nie pomaga, to jakaś tragedia, normalnie miałbym już pobrane 40/50%...

@Topic 

Serwer po przeczytaniu prezentacji jak najbardziej polecam:D

Opublikowano

A system petów wykonałem ja, w sumie wszystko wykonałem ja gdyż jestem jako jedyny tutaj ;_;

Czyli serwer stworzyłeś samodzielnie mam rozumieć? 

Jeżeli tak to wielki szacun ponieważ serwer zapowiada się na jeden z lepszych.

Opublikowano

Ożesz k***a ;d Fajnie to wszystko wygląda, oprócz...broni/zbroi :/ zmieńcie ten syf na coś ładniejszego, to zyskacie więcej graczy. ^^

Polecam, w ciul nowości jakich jeszcze nie widziałem. 

Dlatego jest ankieta, zmienimy :)

Nie bez powodu hasłem serwera jest "Tego jeszcze nie widziałeś" :)

Chyba jakieś problemy z mega.co.nz, pobieralem pliki z tego hostingu juz wiele razy, ale czegoś takiego jeszcze nie mialem... od 15 min 0%, odświeżanie nic nie pomaga, to jakaś tragedia, normalnie miałbym już pobrane 40/50%

Po północy będzie link na naszym dedykowanym ftp.

Czyli serwer stworzyłeś samodzielnie mam rozumieć? 

Jeżeli tak to wielki szacun ponieważ serwer zapowiada się na jeden z lepszych.

Tak, wszystko co tutaj widzicie zrobiłem sam ;)

Opublikowano

Chyba jakieś problemy z mega.co.nz, pobieralem pliki z tego hostingu juz wiele razy, ale czegoś takiego jeszcze nie mialem... od 15 min 0%, odświeżanie nic nie pomaga, to jakaś tragedia, normalnie miałbym już pobrane 40/50%

Mam ten sam problem "Temporary error, retrying" to mi wyskakuje 

Opublikowano

Dlatego jest ankieta, zmienimy :)

Nie bez powodu hasłem serwera jest "Tego jeszcze nie widziałeś" :)

Po północy będzie link na naszym dedykowanym ftp.

No, chyba jedyny serwer ktory ma taki slogan i się sprawdza.

Jezeli macie problem z pobieraniem z mega.co.nz to polecam chrome, ewentualnie wtyczke do firefoxa

Opublikowano

Moja propozycja.. Usuncie te "zwoje yemi" - szaman jest przez to strasznie dyskryminowany. Jak sobie teraz pvp wyobrazacie, w ktorych to buffy jednak sporo dawaly? Poza tym zdaje sie, ze blogo u szamana + to 50% ze zwoju yemi da szamance ponad 100% blogoslawienstwa. A co za tym idzie - moby / hity nie beda nam zadawac dmg :) Cos jak na xenoxie gdzie dalo sie miec tyle inta, by miec 120% blogo.. Lipka z tym, niby fajne, ale albo to ograniczcie do malej ilosci (np 10-20% a nie 50) albo calkiem usuncie...

BTW - kiedy start i jak z ta beta? bo nie widzialem w prezentacji, a troche spamu juz tu jest :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Moja propozycja.. Usuncie te "zwoje yemi" - szaman jest przez to strasznie dyskryminowany. Jak sobie teraz pvp wyobrazacie, w ktorych to buffy jednak sporo dawaly? Poza tym zdaje sie, ze blogo u szamana + to 50% ze zwoju yemi da szamance ponad 100% blogoslawienstwa. A co za tym idzie - moby / hity nie beda nam zadawac dmg :) Cos jak na xenoxie gdzie dalo sie miec tyle inta, by miec 120% blogo.. Lipka z tym, niby fajne, ale albo to ograniczcie do malej ilosci (np 10-20% a nie 50) albo calkiem usuncie...

BTW - kiedy start i jak z ta beta? bo nie widzialem w prezentacji, a troche spamu juz tu jest :D

Nie można tego efektu nałożyć dwa razy, więc albo 50% albo tyle ile da szaman.

Co do pvp, mogę zrobić usunięcie aur nadanych zwojem przy rozpoczęciu pojedynku bądź zablokować używanie w miastach :)

Betę chciałem wypuścić dziś ale raczej o tej godzinie nie ma już sensu, a wcześniej nie mogłem ze względu na mój upload, więc zapewne będzie jutro rano. Start po skończonej becie.

Coś ruszyło się w pobieraniu ale tylko 3% przez 5 min a z moim internetem w 5 min zazwyczaj pobieram serwery metina 

Jutro będą nowe hostingi z którymi nie będzie problemu.

Opublikowano

Na temat startu nic nie wiadomo a beta prawdopodobnie dzisiaj.

Opublikowano

Jest film pokazujący system petów!

2:13 Taki tam troche przypał z urielem czyżby to niemiecki? Co do nowości taki tam zbieg okolicznośći pasywne umiejętności peta z astiuma. Co do reszty nowości się nie wypowiadam bo zaraz przyjdą obrońcy krzyża, że tylko hejtuje :) Zobaczymy jak to wyjdzie na becie wpadne obczaje grunt.

Opublikowano

Nie można tego efektu nałożyć dwa razy, więc albo 50% albo tyle ile da szaman.

Co do pvp, mogę zrobić usunięcie aur nadanych zwojem przy rozpoczęciu pojedynku bądź zablokować używanie w miastach :)

Betę chciałem wypuścić dziś ale raczej o tej godzinie nie ma już sensu, a wcześniej nie mogłem ze względu na mój upload, więc zapewne będzie jutro rano. Start po skończonej becie.

Jutro będą nowe hostingi z którymi nie będzie problemu.

Tak czy tak wtedy szaman SMOK bedzie lekko bezuzyteczny :D Skilli znowu najlepszych w grze to on nie ma, buffy dawaly mu tego pwoera, a skoro kazdy bedzie je mogl miec bez robienia nawet drugiej postaci.. Bardzo mi sie to nie podoba i to mnie odrzuca od tego servera, neistety :/

Jesli nie chcesz usunac to tak jak mowilem, moze wartoby zmniejszych jednak ich wartosci do 15-20%? Tak zeby byly przydate, ale zeby jednak szamanem warto bylo grac m.in. ze wzgledu na buffy :)

Co do pvp - to co powiesz o walkach miedzy krolestwami pod dt np? Na wielu serverach wlasnie tam byly wojny (nie tylko na hardach..), wowczas pvp miedzy graczami z roznych krolestw sie nie rozpoczyna wiec aury pozostana. Chyba, ze uda Ci sie odpalic ich dzialanie np tylko na mapach tych na wyzsze lvle? Ale i tak walki o spot beda nieco nierowne z tymi aurami.. Kurcze lipka troche z tym jest, sam z reguly gram szamanem smokiem a widzac takie zwoje to wydaje mi sie ze znowu bedzie warto wrocic np na daggera.. Swoja droga healer skoro bedzie mial dodatkowy skill ofensywny + te aury to bedzie niezla rakieta. 

Nie podoba mi sie to i to bardzo, to moze zaburzyc rownowage miedzy klasami :/ Proponuje jeszcze raz porzadnie to przemyslec.. serio.. No ale decyzja nalezy do Ciebie, ja jestem tylko POTENCJALNYM graczem. Zobaczymy co to bedzie.

W sumie mam jeszcze pytanie do tego czegos do bonusow.. Czy to daje nam od razu itemki perf? Tez lipa jesli to medium. Fajne byloby rozwiazanie jak na starej Almantii - tez byl to medium 150 max, ale tam wbic 4x15 i hp nawet z bsem graniczylo z cudem. W cenie byly takie itemki, a wiele osob latalo w pol na pol, np 2x10 2x15 itd.. Przynajmniej istnial handel :D A skoro to medium a nie easy...

No i czy dalbys rade sie okreslic ile ta beta moze trwac? Planowany start jeszcze w wakacje czy juz niestety w roku szkolnym?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

2:13 Taki tam troche przypał z urielem czyżby to niemiecki? Co do nowości taki tam zbieg okolicznośći pasywne umiejętności peta z astiuma. Co do reszty nowości się nie wypowiadam bo zaraz przyjdą obrońcy krzyża, że tylko hejtuje :) Zobaczymy jak to wyjdzie na becie wpadne obczaje grunt.

Tak, niemiecki, ba, cała podstawa plików jest niemiecka.

Z Astiuma jedyne co jest to podział doświadczenia, więc nie pasywne umiejętności a pasywna umiejętność :)

Tak czy tak wtedy szaman SMOK bedzie lekko bezuzyteczny :D Skilli znowu najlepszych w grze to on nie ma, buffy dawaly mu tego pwoera, a skoro kazdy bedzie je mogl miec bez robienia nawet drugiej postaci.. Bardzo mi sie to nie podoba i to mnie odrzuca od tego servera, neistety :/

Jesli nie chcesz usunac to tak jak mowilem, moze wartoby zmniejszych jednak ich wartosci do 15-20%? Tak zeby byly przydate, ale zeby jednak szamanem warto bylo grac m.in. ze wzgledu na buffy :)

Co do pvp - to co powiesz o walkach miedzy krolestwami pod dt np? Na wielu serverach wlasnie tam byly wojny (nie tylko na hardach..), wowczas pvp miedzy graczami z roznych krolestw sie nie rozpoczyna wiec aury pozostana. Chyba, ze uda Ci sie odpalic ich dzialanie np tylko na mapach tych na wyzsze lvle? Ale i tak walki o spot beda nieco nierowne z tymi aurami.. Kurcze lipka troche z tym jest, sam z reguly gram szamanem smokiem a widzac takie zwoje to wydaje mi sie ze znowu bedzie warto wrocic np na daggera.. Swoja droga healer skoro bedzie mial dodatkowy skill ofensywny + te aury to bedzie niezla rakieta. 

Nie podoba mi sie to i to bardzo, to moze zaburzyc rownowage miedzy klasami :/ Proponuje jeszcze raz porzadnie to przemyslec.. serio.. No ale decyzja nalezy do Ciebie, ja jestem tylko POTENCJALNYM graczem. Zobaczymy co to bedzie.

W sumie mam jeszcze pytanie do tego czegos do bonusow.. Czy to daje nam od razu itemki perf? Tez lipa jesli to medium. Fajne byloby rozwiazanie jak na starej Almantii - tez byl to medium 150 max, ale tam wbic 4x15 i hp nawet z bsem graniczylo z cudem. W cenie byly takie itemki, a wiele osob latalo w pol na pol, np 2x10 2x15 itd.. Przynajmniej istnial handel :D A skoro to medium a nie easy...

No i czy dalbys rade sie okreslic ile ta beta moze trwac? Planowany start jeszcze w wakacje czy juz niestety w roku szkolnym?

Czy ja napisałem, że Zwój Yemi jest nieograniczony? :D Jest to przedmiot unikalny, raczej gracze będą woleli sobie go zostawić na bossy niż na pvp ;)

Tak samo z Perfekcyjnym Zaczarowaniem, jest to przedmiot unikalny :)

Opublikowano

Tak, niemiecki, ba, cała podstawa plików jest niemiecka.

Z Astiuma jedyne co jest to podział doświadczenia, więc nie pasywne umiejętności a pasywna umiejętność :)

Czy ja napisałem, że Zwój Yemi jest nieograniczony? :D Jest to przedmiot unikalny, raczej gracze będą woleli sobie go zostawić na bossy niż na pvp ;)

Tak samo z Perfekcyjnym Zaczarowaniem, jest to przedmiot unikalny :)

No chyba ze tak, myslalem ze latwo o to bedzie, tak to sie dalo wywnioskowac. A to perfekcyjne zaczarowanie to skad sie bedzie bralo? I bedzie dalo sie nim zrobic np trute? 60sr + 4 bony? :D I w takim razie czy zmianki do normalnego miksowania beda u handlarki, beda drogie, beda wchodzic max bony?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...