Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś!

Alceas

Zmiany  

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który set broni chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      80
    • Drugi
      88
    • Trzeci
      77
    • Czwarty
      103
  2. 2. Który set zbroi chciałbyś/chciałabyś zmienić?

• Pierwszy
      59
    • Drugi
      61
    • Trzeci
      67
    • Czwarty
      110
    • Piąty
      108

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No chyba ze tak, myslalem ze latwo o to bedzie, tak to sie dalo wywnioskowac. A to perfekcyjne zaczarowanie to skad sie bedzie bralo? I bedzie dalo sie nim zrobic np trute? 60sr + 4 bony? :D I w takim razie czy zmianki do normalnego miksowania beda u handlarki, beda drogie, beda wchodzic max bony?

Srednich nie będzie można wsadzić :)

Będą zmianki, na nich między innymi będzie się opierać gospodarka i nie będzie maksymalnych bonusów.

To co włączasz bete  :D ?

A będziecie chcieli grać po północy? :D

Opublikowano

Srednich nie będzie można wsadzić :)

Będą zmianki, na nich między innymi będzie się opierać gospodarka i nie będzie maksymalnych bonusów.

A będziecie chcieli grać po północy? :D

Odpalaj tą betę za 15 minut. :D 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

No to zostaje nam tylko czekać na nowy hosting klienta (coś wam się zjebał ten hosting ;/, bo nigdy nie miałem takiego problemu z mega.co)  i stronę z rejestracją ! :)

Opublikowano

Tak tylko zrób coś z mega.co.nz bo pobiera mi się z prędkością 87kb/s przy internecie 100mb/s

Również z mega pobieram po 1.1 mb/s, firefox ( wtyczka ) na pełnej pompie. ;d 

Opublikowano

Tak tylko zrób coś z mega.co.nz bo pobiera mi się z prędkością 87kb/s przy internecie 100mb/s

8GYQ8xv.png

Pobierz jakis menadzer do pobrania czy cos, bo to na pewno wina twojej przegladarki badz netu.

Opublikowano

Będzie nowy link na naszym hostingu więc później nie będzie żadnych problemów :)

To puścisz dziś jeszcze tą betę na noc, czy mamy iść spać? Bo muszę mieć pewność. ;d 

Opublikowano

To puścisz dziś jeszcze tą betę na noc, czy mamy iść spać? Bo muszę mieć pewność. ;d 

A zatem z racji tego że tutaj Administracja troszczy się o graczy betę odpalę jutro abyś się wyspał :D

Żartuję ;) Wolę włączyć jutro rano kiedy wszystko będzie ładnie przygotowane, odpaliłbym teraz ale mi powiecie że nieprzygotowany i syf na serwerze, dlatego wolę przez te kilka godzin do końca ładnie ogarnąć :)

Opublikowano

A zatem z racji tego że tutaj Administracja troszczy się o graczy betę odpalę jutro abyś się wyspał :D

Żartuję ;) Wolę włączyć jutro rano kiedy wszystko będzie ładnie przygotowane, odpaliłbym teraz ale mi powiecie że nieprzygotowany i syf na serwerze, dlatego wolę przez te kilka godzin do końca ładnie ogarnąć :)

Niech Ci będzie, lepiej podejść do sprawy profesjonalnie i dopiąć wszystko na ostatni guzik niż zrobić wszystko na odpierdol.. A zatem czekamy do jutra, miłej pracy. 

Opublikowano

Niech Ci będzie, lepiej podejść do sprawy profesjonalnie i dopiąć wszystko na ostatni guzik niż zrobić wszystko na odpierdol.. A zatem czekamy do jutra, miłej pracy. 

Profesjonalizm na pierwszym miejscu, dzięki :)

A tutaj fajna dziewczyna z fajnym głosem od Fresha dla rozluźnienia :)

Opublikowano

W królestwie Zhao możliwe będę czuł się bezpieczny xD.

Jak z trutką? Standardowo dropi?

@Topic.

Bronie i zbroje totalnie zepsuły klimat tej gry. Obleśny wygląd, i kacapowata grafika..

Opublikowano

W królestwie Zhao możliwe będę czuł się bezpieczny xD.

Jak z trutką? Standardowo dropi?

@Topic.

Bronie i zbroje totalnie zepsuły klimat tej gry. Obleśny wygląd, i kacapowata grafika..

Truta w red lesie i atlantydzie, jest ankieta co do broni i zbroi, zostaną zmienione :)

Opublikowano

Spoko sprawa, ale dodajcie coś w tym stylu, że buffów z zw. yemi nie da się ściągnąć rozpro czy coś, lub błogo zmienić na odp. na obr potworów, a pomoc na zwiększenie krytyka przeciwko potworom, iż zbyt wy***sta rzecz na wojnach by była, dotego zawsze może się znaleźć łeb grający WP który sksuje nam zwój, gdy my się męczyliśmy z jego zdobyciem.. :3 

Przepraszam za ten chaos, który się panoszy w mojej wiadomości, ale dawno nie siedziałem do tej godziny patrząc na zapowiedź serwera xdd

#Dobranoc :p

Opublikowano

Serwer zapowiada się fantastycznie nie mam żadnych zarzutów + podobają mi się bardzo nowości :)

Życzę powodzenia oraz polecam :)

Opublikowano

Zmieńcie bronie i zbroje na jakieś ładniejsze.. estetyczne bo to za przeproszeniem wygląda jak kał. I nie pisz o ankiecie bo tu trzeba zmienić wszystkie zbroje :)

21025763467572689828.png

Opublikowano

zapowiada się swietnie !

ale faktycznie najgorsze to te bronie i zbroje :( zmiencie je na jakies ladniejsze bo to jedyny minus tego serwera

pozdrawiam

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Bronie wygladaja bez kitu jak z jakiegos filmu s-f :D Lipka troche, nei pasuja do klimatu.. Zbroje jeszcze jako-tako ujda, choc ja nie jestem zwolennikiem takich dziwactw.

Pisales ze te perf-zmianki beda unikalne, ale nie odpowiedziales - skad je wziac? :) Oraz czy normalne zmianki beda u handlarzy, czy z dropu? Oraz kiedy start tej bety :p

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

hmm kostiumy na bron? jak dla mnie to glupio, no ale serwer polecam i fajnie, ze duzo nowosci :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...