Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SS z CH1 nie chcemy nikogo okłamywać na serwerze w tym momencie jest mniej więcej 350 osób zjuljr.png

120 na ch1 

350/400 to znaczy? w jakim sensie >

Gdzie jest te 250 +/- graczy? Ja się pytam gdzie.

Serwer syf i dno.

odradzam rozgrywki komukolwiek, serwer tylko do trzepania $$

na gotowych plikach aline.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już mi nie odpowiesz? W c**j pomocna administracja, za kradzież na mnie karzą wypierdalać z serwera zamiast pomóc, no nieźle.

Twoje pytanie do inteligentnych nie należy dlatego nie chciałem na nie odpowiadać ale jak tak bardzo chcesz to proszę. 

- Jeśli ktoś Cb np zabił i wziął twój drop to nie kradzież ,a rywalizacja między graczami kto ci każe wypier**** z serwera zobacz co wyżej napisałeś. Chcesz to graj ja się bardzo ciesze jeden gracz więcej. 

@edit 

Mam siedzieć cały dzień na MPC i po 10s tobie odpisywać bo takie masz zachcianki ? 

Opublikowano

Twoje pytanie do inteligentnych nie należy dlatego nie chciałem na nie odpowiadać ale jak tak bardzo chcesz to proszę. 

- Jeśli ktoś Cb np zabił i wziął twój drop to nie kradzież ,a rywalizacja między graczami kto ci każe wypier**** z serwera zobacz co wyżej napisałeś. Chcesz to graj ja się bardzo ciesze jeden gracz więcej. 

@edit 

Mam siedzieć cały dzień na MPC i po 10s tobie odpisywać bo takie masz zachcianki ? 

Parę postów wyżej, zobacz ile osób zgadza się ze mną, a ile z Tobą.

To dziwne, że chcę żebyś mi odpisał w sprawie mojej kradzionej truty? Chyba nie bardzo, dziwisz się że walczę o swoje?

To potwierdza, jaka jest administracja. Serwer jako taki, możecie sobie wejść, popykać, ale nie liczcie na pomoc od administracji w takich sytuacjach jak moja, lub nawet podobnych. Widać, że to co pisali na początku tematu, te niby "hejty" okazały się prawdą.

Opublikowano

120 na ch1 

Gdzie jest te 250 +/- graczy? Ja się pytam gdzie.

Serwer syf i dno.

odradzam rozgrywki komukolwiek, serwer tylko do trzepania $$

na gotowych plikach aline.

Gotowych plikach aline? Ciekawe, a czy na gotowych plikach aline był handel w grze;>?

250 +/- to zoabcz sobie wszystkie spoty relas/av2/nowe mapki ;) i wtedy komentuj a nie że nie wejdziesz na serwer a juz koment....

isaricbaner.png

Opublikowano

Parę postów wyżej, zobacz ile osób zgadza się ze mną, a ile z Tobą.

To dziwne, że chcę żebyś mi odpisał w sprawie mojej kradzionej truty? Chyba nie bardzo, dziwisz się że walczę o swoje?

To potwierdza, jaka jest administracja. Serwer jako taki, możecie sobie wejść, popykać, ale nie liczcie na pomoc od administracji w takich sytuacjach jak moja, lub nawet podobnych. Widać, że to co pisali na początku tematu, te niby "hejty" okazały się prawdą.

Tak bo powinienem szybko wejść do gry przed napisaniem twojego komentarza zbanować osobę która Ci ubiła metina i oddać tobie trute. Możesz mieć o mnie jakie zdanie chcesz idź na serwer na którym administracja w takim przypadku Ci pomoże albo najlepiej już możesz skończyć grę w metina bo takiego serwera nie znajdziesz. 

- PRZEWIDUJEMY NA JUTRO KONKURS OX WIĘCEJ INFO BĘDZIE NA NASZYM FORUM 

Opublikowano

Tak bo powinienem szybko wejść do gry przed napisaniem twojego komentarza zbanować osobę która Ci ubiła metina i oddać tobie trute. Możesz mieć o mnie jakie zdanie chcesz idź na serwer na którym administracja w takim przypadku Ci pomoże albo najlepiej już możesz skończyć grę w metina bo takiego serwera nie znajdziesz. 

- PRZEWIDUJEMY NA JUTRO KONKURS OX WIĘCEJ INFO BĘDZIE NA NASZYM FORUM 

Jestem pewny, że na każdym serwerze z wyjątkiem tego oddali mi skradzioną rzecz, widocznie jesteście spierdolinami życiowymi, które jak większość mają wyjebane w graczy, niech się $$$ zgadza.

Nie polecam, administracja najgorsza jaką spotkałem w swojej przygodzie z mt.

Opublikowano

Jestem pewny, że na każdym serwerze z wyjątkiem tego oddali mi skradzioną rzecz, widocznie jesteście spierdolinami życiowymi, które jak większość mają wyjebane w graczy, niech się $$$ zgadza.

Po 1. Serwer nie jest nastawiony na ItemShop z czego idzie wywnioskować po tym co się tam znajduje.

Po 2. Jak jedziesz po nas to co mamy Ci zrobić? Może błagać na kolanach żebyś został ( szacunek za szacunek ).

Po 3. Nie mamy wyjebane na graczy co można wywnioskować po update które będzie dodawać.

Po 4. Masz prawo do swojej opinii i szanuję ją, ale pamiętaj szacunek za szacunek.

Po 5. Nie siedzimy cały dzień na mpcforum i nie wiń nas za to ze Ci nie pomogliśmy w przeciągu kilku minu bo mamy baardzo dużo graczy do ogarnięcia ( Ja tylko sprawy tech).

To tyle, Pozdrawiam [T]SureK

isaricbaner.png

Opublikowano

uwierz mi ze nie

nie sa jedyni :)

Opublikowano

Administracja najgorsza bo jestes noobem i daleś sobie zajebać trute z dropu . Jeżeli jesteś gównem, nie dajesz rady to po c**j grasz ? Najlepiej coś ci nie wyszło wyżyj się , zwyzywaj opluj. To wszystko wina administracji . Jesteś Idiotą . Tyle odemnie . 

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Po 1. Serwer nie jest nastawiony na ItemShop z czego idzie wywnioskować po tym co się tam znajduje.

Po 2. Jak jedziesz po nas to co mamy Ci zrobić? Może błagać na kolanach żebyś został ( szacunek za szacunek ).

Po 3. Nie mamy wyjebane na graczy co można wywnioskować po update które będzie dodawać.

Po 4. Masz prawo do swojej opinii i szanuję ją, ale pamiętaj szacunek za szacunek.

Po 5. Nie siedzimy cały dzień na mpcforum i nie wiń nas za to ze Ci nie pomogliśmy w przeciągu kilku minu bo mamy baardzo dużo graczy do ogarnięcia ( Ja tylko sprawy tech).

To tyle, Pozdrawiam [T]SureK

6. jesteście bandą idiotów,

7. lecicie tylko na hajs,

8. jestem pewny że ten serwer nawet 2 miesięcy nie wytrzyma,

9. odradzam komukolwiek gry, lubię te pliki, ale jeśli ktoś kto je robił, zna się na tym,

10. dziwne, bo jak siedziałem o 4, 13 etc to ciągle online jesteście.

To tyle, nie pozdrawiam [A]imagus

@godomogo

naucz się tego, że nie pisze się spacji i kropki, taka rada.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

9. odradzam komukolwiek gry, lubię te pliki, ale jeśli ktoś kto je robił, zna się na tym,

@godomogo

Lecimy, tylko na hajs tak ? No to fajnie porównaj nasz itemshop do innych serwerów, ten serwer na dłużej a nie, odradzasz gry a nawet nie grałeś z tego wnioskuje...

Tak ja byłem całą noc dostępny aż do 6 rano bo robiłem dla Was update.... :( 

To przykre że obrażacie/wyzywacie nas bez podania dowód (są to puste słowa), i winą administracji jest to że ktoś komuś ukradł drop to odrazu jest serwer do dupy, no ale cóż tak jak mówiłem jest wolność słowa.

isaricbaner.png

Opublikowano

Lecimy, tylko na hajs tak ? No to fajnie porównaj nasz itemshop do innych serwerów, ten serwer na dłużej a nie, odradzasz gry a nawet nie grałeś z tego wnioskuje...

Tak ja byłem całą noc dostępny aż do 6 rano bo robiłem dla Was update.... :( 

To przykre że obrażacie/wyzywacie nas bez podania dowód (są to puste słowa), i winą administracji jest to że ktoś komuś ukradł drop to odrazu jest serwer do dupy, no ale cóż tak jak mówiłem jest wolność słowa.

ten update który TY robiłeś (w najlepszej odpowiedzi napisane że [T]Surek to zrobił) już sam się gubisz, a to, co wy robiliście to jest max 2h.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ten update który TY robiłeś (w najlepszej odpowiedzi napisane że [T]Surek to zrobił) już sam się gubisz, a to, co wy robiliście to jest max 2h.

Tak, ja jestem [T]Surek jak byś nie wiedział, ale okej ( Ty wiesz lepiej ).

Max 2h, no spoko :)

isaricbaner.png

Opublikowano

@godomogo

wiesz co jestes pierdolonym idiotom i tyle ! :D idz sobie konia zwal moze ci ulzy baranie j****y

Opublikowano

Czytam komantarze tego Surka i leże i płacze, że smiechu .. Czytając, wyczytałem ze ten update robiłeś 2+godziny, dobra spoko. a co robiłeś przez 4miesiące? od 4miesięcy na serwerze nic sie nie zmieniło , nic !

Na serwerze 350/400 osób? chyba na wszystkich razem wziętych waszyn "syfów" :)

Nie polecam serwera, pro eloelo . A Co z tą baronką nadal buguje sobie 2/3/4 razy. ;)) ps. wreszcie ktoś napisał , że jest bug na SM`y :v TEN SERWER NICZYM SIĘ NIE RÓZNI OD TEGO CO WYSTARTOWAŁ 4MIECHY TEMU. i kolejny raz napisze, że nie polecam, banda idiotów :) . Moja opinia na temat tego czegoś..

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Zmieniam zdanie co do serwera, kompletne DNO.. jeszcze wczoraj byłe okej, dopóki nie zmienili cen w is ( x2) i dodali jakichś gówien.. bez is'a jesteś zerem, nie polecam, strata czasu. ;)

Widać, ile serwer postoi z takim podejściem.. byle HAj$U natrzepać i zamykamy, czyżbym miał rację? :D

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Zmieniam zdanie co do serwera, kompletne DNO.. jeszcze wczoraj byłe okej, dopóki nie zmienili cen w is ( x2) i dodali jakichś gówien.. bez is'a jesteś zerem, nie polecam, strata czasu. ;)

Widać, ile serwer postoi z takim podejściem.. byle HAj$U natrzepać i zamykamy, czyżbym miał rację? :D

Aha, co daje Ci taki IS?...

Czytam komantarze tego Surka i leże i płacze, że smiechu .. Czytając, wyczytałem ze ten update robiłeś 2+godziny, dobra spoko. a co robiłeś przez 4miesiące? od 4miesięcy na serwerze nic sie nie zmieniło , nic !

Na serwerze 350/400 osób? chyba na wszystkich razem wziętych waszyn "syfów" :)

Nie polecam serwera, pro eloelo . A Co z tą baronką nadal buguje sobie 2/3/4 razy. ;)) ps. wreszcie ktoś napisał , że jest bug na SM`y :v TEN SERWER NICZYM SIĘ NIE RÓZNI OD TEGO CO WYSTARTOWAŁ 4MIECHY TEMU. i kolejny raz napisze, że nie polecam, banda idiotów :) . Moja opinia na temat tego czegoś..

Tak i twoja znajomość języka Polskiego "napisał , że " Od kiedy daje się przed przecinkiem przerwe(spacje)?

Naucz się polskiego i komentuj :)

ile razy napiszesz że nie polecasz :f?

isaricbaner.png

Opublikowano

Moim zdaniem jedyną przydatną rzeczą z is jest PET (NA STAŁE) Więc nie wiem o co tobie chodzi ? Masz kompleksy z powodu braku pieniędzy to nie powód żebyś nas obrażał. Serwer ma na siebie zarobić tzn ( dedyk, reklama ) wiem, że wy myślicie o milionach no ale... muszę was zaskoczyć na serwerze gdzie wszystko co  w is jest dostępne w grze ciężko jest zarobić na opłatę dedyka którego my mamy. W tym momencie jest 280 Online + dzisiaj od godz 14 do 21 liczba kont podniosła się o cały 1000 serwer się rozkręca serdecznie zapraszam do wspólnej rozrywki. 

Opublikowano

Po licznych negatywnych komentarzach wstrzymałem się na graniu na serwerze, ale namyśliłem się, że dam mu szanse. Jak mi się spodoba, dodam pozytywny komentarz ;)

Opublikowano

Przeczytalem to 3x i mam taka beke ze ... Hejty hejtami ale bez jaj nie no japierdl leze i nie wstaje haha ... Napisz mi chociaz jeden serw na jakim oddali by ci trute bo ktos inny wzial ... Hahaha beka naprawde dzieci juz nie macie czego wymyslac ? Bo jak na razie to pograzacie siebie, a nie nas, ani serwer.
KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Po przegraniu +/- 5h stwierdzam, że serwer jest bardzo fajny. Nie ma się wszystkiego od razu, trzeba poświęcić troche czasu an drop, level. Jeśli ma się kumpli do grania, serwer sprawia jeszcze większą przyjemność. 

Liczne negatywne komentarze odechciewają przeglądających do grania na serwerze, ale są to głównie bzdury. 

Mam nadzieje, że serwer postoi więcej czasu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...