Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo jak widac jestes mocny tylko piszac :) a jak juz przyjdzie gadac to juz nie taki mocny :)

Pozdrawiam :) Proponując wejść na ts iZumiemiu nie chcial więc kto tu jest 

Ps. Mocna * 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Współczuje całej administracji serwera tak leniwego technika. OX w sobote były złe odpowiedzi do pytań i napisaliście, że technik to naprawi. OX w niedziele - znowu te same błędy=nic nie poprawił. Tyle jest propozycji na forum, które są do zrobienia, tyle błędów. Wszystkie łatki robił iZumi, który chyba jako jedyny się opiekuje serwerem i o niego dba. Z Surka taki technik co się poradników na youtube naoglądał. Serwer jest zajebysty, ale Wasz "technik" to jakaś porażka. 

O administracji:

iZumi - stara się usuwać błędy, dodawać nowe rzeczy, dba o serwer.

Shenkus - doskonale dba o forum.

Ciso - Szybko rozwiązuje sie z nim problemy w grze.

SureK - ... mógłbym pisać same złe rzeczy, ale już nie chce go poniżać.

Radzę go zmotywować do pracy, powysyłajcie mu jakieś poradniki ze spryciarzy albo youtube.

Opublikowano

Współczuje całej administracji serwera tak leniwego technika. OX w sobote były złe odpowiedzi do pytań i napisaliście, że technik to naprawi. OX w niedziele - znowu te same błędy=nic nie poprawił. Tyle jest propozycji na forum, które są do zrobienia, tyle błędów. Wszystkie łatki robił iZumi, który chyba jako jedyny się opiekuje serwerem i o niego dba. Z Surka taki technik co się poradników na youtube naoglądał. Serwer jest zajebysty, ale Wasz "technik" to jakaś porażka. 

O administracji:

Radzę go zmotywować do pracy, powysyłajcie mu jakieś poradniki ze spryciarzy albo youtube.

popieram w 100% ich technik to totalna porażka i powinienem mieć bało-bało ale przez tego, nie nazwe go brzydko tylko po imieniu, śmiecia pytania były pobugowane kolejny raz z rzędu! Ogarnijcie go albo wyjebcie...

jebią mnie te punkty możecie wjebać mi 10 i tak mało przebywam na tym forum. Tylko proszę o administracje tego serwera o usunięcie tego zjeba.

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

O administracji:

Ja jestem Tylko i wyłącznie od spraw technicznych, mnie nie interesują pytania na oxa, błedy ortograficzne itp...

Moim zadaniem jest to aby serwer był stabilny i działał... ;_: Jak widać z nich się wywiązuje...

isaricbaner.png

Opublikowano

Ja jestem Tylko i wyłącznie od spraw technicznych, mnie nie interesują pytania na oxa, błedy ortograficzne itp...

Moim zadaniem jest to aby serwer był stabilny i działał... ;_: Jak widać z nich się wywiązuje...

Jesteś technikiem=patrzysz tylko jak Ci kasa z ISa wpływa na konto? Bo z tego co widze, to nic innego nie robisz.

Opublikowano

Pozdrawiam :) Proponując wejść na ts iZumiemiu nie chcial więc kto tu jest 

Ps. Mocna * 

Aha pisałaś mi żebym wbił na ts ciekawe bo ja nic o tym nie wiem. No ale okej jak tak piszesz to tak było na 100% ja Ci wierzę !!! ;) 

O administracji:

Pytania na OX zostały napisane od nowa w 50% sam je pisałem w 50% Shenkus mi pomagał - dzisiaj o 20 odbyła się przerwa techniczna więc na next OX pytania będą całkiem inne niż były do tej pory :) Pozdrawiam. 

ale że na ch4 itemy znikają to Cie też nie obchodzi ?

Problem z Ch4 został rozwiązany jak komuś coś znikło w co wątpię proszę napisać do [GA]Ciso sprawdzi logi i odda wam itemki. 

Opublikowano

Serwer fajny tylko ten Technik słaby,nic nie robi na tym serwie nic jeszcze nie zdołało się zauważyć co naprawił, tylko iZumi dał tarcze do expa nie do końca dopracowana ale moze być. Radzę w nowego technika zainwestować bo ten to tylko do układania klocków lego się nadaje.

Chodzą słuchy na serwerze o tym ze iZumi stawia nowy serwer nawet na Facebooku https://www.facebook.com/corelismt2pl?ref=hl jest napisane na o tym serwerze.

Opublikowano

Można było się spodziewać. Jest obecnie na ich forum 38 tematów z bugami i czy jakiś zamierzają naprawić? Wątpie, bo nie ma tego na youtube ani na spryciarzach. Admini się nie angażują, bo mają na to wywalone, pewnie dlatego że robią nowego serwa i tego skazują na upadek jak przestanie przynosić zyski. Wszelkie serwery, w które jest zamieszany Surek-zdecydowanie odradzam.

Opublikowano

Serwer fajny tylko ten Technik słaby,nic nie robi na tym serwie nic jeszcze nie zdołało się zauważyć co naprawił, tylko iZumi dał tarcze do expa nie do końca dopracowana ale moze być. Radzę w nowego technika zainwestować bo ten to tylko do układania klocków lego się nadaje.

Chodzą słuchy na serwerze o tym ze iZumi stawia nowy serwer nawet na Facebooku https://www.facebook.com/corelismt2pl?ref=hl jest napisane na o tym serwerze.

1 - nie stawiam nowego serwera. 

2 - Tarcza już jest dawno poprawiona i dopracowana tylko nie chce znowu dawać wam miliona łatek wole poczekać na patchera. 

3  - Na corelsie wole robić 1 update ale mega poważny i za to się od jutra będę  zabierał lecz wiadomo, że szkoła zaczyna   i nie będę tego ukrywał bo całe mpc wie już ile mam lat ( 17 ) na serwer będę przeznaczał czas tylko wieczorami po 2/3 h dziennie to i tak jest mój max + seria z serwera L*** na którą poświęcę dużo czasu i możecie mnie za to hejtować ale lubie to robić i sprawia mi to frajdę ( YT ). 

+ Nie liczę jakiś przerw w których poprawiam co ważniejsze rzeczy. 

Opublikowano

1 - nie stawiam nowego serwera. 

2 - Tarcza już jest dawno poprawiona i dopracowana tylko nie chce znowu dawać wam miliona łatek wole poczekać na patchera. 

3  - Na corelsie wole robić 1 update ale mega poważny i za to się od jutra będę  zabierał lecz wiadomo, że szkoła się i nie będę tego ukrywał bo całe mpc wie już ile mam lat ( 17 ) na serwer będę przeznaczał czas tylko wieczorami po 2/3 h dziennie to i tak jest mój max + seria z serwera L*** na którą poświęcę dużo czasu i możecie mnie za to hejtować ale lubie to robić i sprawia mi to frajdę ( YT ). 

+ Nie liczę jakiś przerw w których poprawiam co ważniejsze rzeczy. 

To czym jest serwer Latros? Nie Twój i Surka?

Opublikowano

To czym jest serwer Latros? Nie Twój i Surka?

Latros jest kolegi którego znam kawał czasu. 

- Ja tam tylko nagrywam 

- I będę pomagał graczom w kontakcie z administracją. 

Proszę nie pytać o inne serwery niż CorelisMT2.

@ dzisiaj szukanie gm zapraszam 

Opublikowano

Latros jest kolegi którego znam kawał czasu. 

- Ja tam tylko nagrywam 

- I będę pomagał graczom w kontakcie z administracją. 

Proszę nie pytać o inne serwery niż CorelisMT2.

@ dzisiaj szukanie gm zapraszam 

Dlaczego robisz swoich graczy w balona?

Jeżeli Corelis to serwer SURMISTRZA i TWÓJ.

Latros = identyko

Nie rozumiem dlaczego próbujesz się "ukryć"

Nie polecam tutaj gry, bug na bugu.

Pliki z gotowca.

Opublikowano

Dlaczego robisz swoich graczy w balona?

Jeżeli Corelis to serwer SURMISTRZA i TWÓJ.

Latros = identyko

Nie rozumiem dlaczego próbujesz się "ukryć"

Nie polecam tutaj gry, bug na bugu.

Pliki z gotowca.

Jak robię w balona? 

- SurMistrz jest moim kolegą 

- Tak Corelis jest naszym serwerem 

- Latros jest jego serwerem ale nie moim. 

Porównaj czyste pliki Aline2 do corelisa... 

Opublikowano

Po wkładzie pracy administracji w ten serwer, widać że mają na niego wywalone. GA, który zamiast naprawiać bugi gra w lola to chyba jakiś żart. Serwer to jednak jest jakaś odpowiedzialność, a nie tylko sposób rozrywki czy zarobku. Wrócę na serwer jak zobaczę jakąś poprawę. Żeby wbić 163 trzeba expić na mapie na 121, chociaż po drodze są 134, 140 i 151. Dopiero po 163 trzeba iść na mapke 151, bo na wcześniejszych przestaje lecieć exp. 

Opublikowano

Czy mi się zdaje czy znowu olaliście serwer jak w pierwszej wersji ? do póki było sporo hajsu cos am robiliscie skończyło sie i wasz zapał do poprawy czegoś lub urozmaicenia również wygasł 

Opublikowano

Czy mi się zdaje czy znowu olaliście serwer jak w pierwszej wersji ? do póki było sporo hajsu cos am robiliscie skończyło sie i wasz zapał do poprawy czegoś lub urozmaicenia również wygasł 

Czy ja wiem, czy olaliśmy dzisiaj w nocy odbędzie się update.

Warto grać na tym serwerze? oraz ile graczy gra od godziny 12-20 ?

Tak, warto sam zobacz ile online :)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...