Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zróbcie żeby moby w redlesie nie były agresywne, bo często przez te s*ki Ci drop zabiorą, a co dopiero się wylogować

Opublikowano

Powiedź dokładnie o co Ci chodzi z ItemShopem > ?

Chodzi mi o ceny. Te same wartości petów a inna cena. Do tego ceny wszystkiego zostały podniesione po 2h od startu ? Dlaczego ?

Opublikowano

Chodzi mi o ceny. Te same wartości petów a inna cena. Do tego ceny wszystkiego zostały podniesione po 2h od startu ? Dlaczego ?

Bao Bao jest wyjątkowy na każdym serwerze kosztuje więcej ale jak widzisz ,że inne pety dają takie same bonusy i są tańsze to kup sobie innego peta. Bo ceny nie były dostosowane teraz już jest okej 

Opublikowano

Bao Bao jest wyjątkowy na każdym serwerze kosztuje więcej ale jak widzisz ,że inne pety dają takie same bonusy i są tańsze to kup sobie innego peta. Bo ceny nie były dostosowane teraz już jest okej 

Hmm dopasowane ? Wcześniej te pety kosztowały mniej a teraz więcej... Dostosować ceny trzeba było przed startem a nie jak graczy kupili taniej a teraz kupuj drozej...

Powiedz mi czym się różnią bony :

Maks poziom peta 110 Pet daje: 10 K Pz, 10 Szybkosci Ruchu, 10 Potwory, 10 Statusow, 15 Krytyk / Przeszywka, Silny przeciwko ludziom+5% bao bao za 4.5k monet a petem za 2.5k monet który daje Maks poziom peta 110 Pet daje: 10 K Pz, 10 Szybkosci Ruchu, 10 Potwory, 10 Statusow, 15 Krytyk / Przeszywka, Silny przeciwko ludziom+5%.

Opublikowano

Zdobyć bronie 65, stalki, tarcze 61 i eq 54 to na prawdę problem.

Zbiłem ponad 10 metinów w redlesie i mam:

-kolczyki z łez

-2x tarcza 61 lvl

-2x bron 65 lvl

-2x stal

-w chuy pigułek krwii (na co to?)

-bambus

-PD

-Małą ilość pereł

Poprawcie tylko drop tarcz, eq 54 i broni, reszta ok.

Dodajcie też roski do NPC.

Opublikowano

Ból dupy ? :) że udał się serwer?  że udał się serwer?  że udał się serwer?  że udał się serwer?  że udał się serwer?

Ból dupy ? :) że udał się serwer?

Tak, dodamy dzisiaj/jutro płatności paypal etc :)

Jak dla ciebie 150 online w godzinach szczytu oraz bug na sm na starcie to udany serwer, to musisz mieć niezłe perspektywy na życie. Zgaduje, że serwer pewnie na kredyt i liczyles ze na nim zarobisz, smutne ze sie nie udało ;]

Opublikowano

Nie polecam, pełno noobstwa, rozgrywka nie przemyślana.

Od godziny 9 latam po metkach żeby trutę dropnąć, wreszcie gdy ją dropłem to przychodzi jakiś WP, ksuje mi metka, na koniec mnie deda bijąc z konia nade mną, wstać nie mogę bo 10 sekund i truta dla niego.

Nigdy więcej już tutaj nie wejdę, odradzam gry każdemu, administracja ma wylewkę, ludzi na WH jest pełno, takich ksujów jak opisałem wyżej jeszcze więcej.

99516136603161671678.jpg

Opublikowano

Nie polecam, pełno noobstwa, rozgrywka nie przemyślana.

Od godziny 9 latam po metkach żeby trutę dropnąć, wreszcie gdy ją dropłem to przychodzi jakiś WP, ksuje mi metka, na koniec mnie deda bijąc z konia nade mną, wstać nie mogę bo 10 sekund i truta dla niego.

Nigdy więcej już tutaj nie wejdę, odradzam gry każdemu, administracja ma wylewkę, ludzi na WH jest pełno, takich ksujów jak opisałem wyżej jeszcze więcej.

99516136603161671678.jpg

Dobrze, rozumiem serwer nie w Twoim guście, okej nie mam nic do tego i powodzenia w szukaniu innego, każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini.

Jak dla ciebie 150 online w godzinach szczytu oraz bug na sm na starcie to udany serwer, to musisz mieć niezłe perspektywy na życie. Zgaduje, że serwer pewnie na kredyt i liczyles ze na nim zarobisz, smutne ze sie nie udało ;]

150 online to było o godzinie 5;00 :>,  więc nie udało Ci się ( chodzi o hejt)

isaricbaner.png

Opublikowano

Dobrze, rozumiem serwer nie w Twoim guście, okej nie mam nic do tego i powodzenia w szukaniu innego, każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini.

150 online to było o godzinie 5;00 :>,  więc nie udało Ci się ( chodzi o hejt)

Ty uważasz, że taka kradzież nie powinna być karalna?

Prosiłem Was przed startem żebyście dali wstawanie z full hp po 1 sec, to pisaliście że zbędne. Macie przykład swojego błędu.

Wymagam jedynie oddania mi mojego itema, a pana, który mi ukradł przedmiot o bana, w innym przypadku nie macie szans na mój dalszy pobyt na serwerze.

Opublikowano

Prosiłem Was przed startem żebyście dali wstawanie z full hp po 1 sec, to pisaliście że zbędne. Macie przykład swojego błędu.

Wymagam jedynie oddania mi mojego itema, a pana, który mi ukradł przedmiot o bana, w innym przypadku nie macie szans na mój dalszy pobyt na serwerze.

co jak co, ale kolega dobrze pisze, nie po to się męczy żeby jakiś typek miał mu drop zwijać.

czekam na sprawiedliwe rozwiązanie sytuacji, po tym zdecyduje czy wbijać z 20 osobową gildią na serwer

Opublikowano

Ehh ta gra polega na ksuciu. Bez tego po co grać ? Nie wyobrażam sobie ,że gracze metina piszą sobie dzień dobry wchodząc do M1.  Niestety musimy się pożegnać za ksucie nie banuje nikt ci itemka nie ukradł tylko bił z tobą metina.

Opublikowano

co jak co, ale kolega dobrze pisze, nie po to się męczy żeby jakiś typek miał mu drop zwijać.

czekam na sprawiedliwe rozwiązanie sytuacji, po tym zdecyduje czy wbijać z 20 osobową gildią na serwer

Wy k***a jesteście normalni? Od kiedy za takie coś banują? H@H@HH@H@h2h2hahahha

@av skąd stal?

Opublikowano

Ehh ta gra polega na ksuciu. Bez tego po co grać ? Nie wyobrażam sobie ,że gracze metina piszą sobie dzień dobry wchodząc do M1.  Niestety musimy się pożegnać za ksucie nie banuje nikt ci itemka nie ukradł tylko bił z tobą metina.

Ja bym to raczej nazwał bardziej kradzieżą niż ksuciem, w końcu itemek był mój, prawda?

Nie chcę się żegnać, ale niestety tak zrobię, bo nie będę latał po metkach kolejnych 4 godzin żeby mieć trutę.

Opublikowano

Wy k***a jesteście normalni? Od kiedy za takie coś banują? H@H@HH@H@h2h2hahahha

@av skąd stal?

Umarły Rozpruwacz  metki red las i od graczy można kupić po 30kk (tanio)

Opublikowano

Umarły Rozpruwacz  metki red las i od graczy można kupić po 30kk (tanio)

Już mi nie odpowiesz? W c**j pomocna administracja, za kradzież na mnie karzą wypierdalać z serwera zamiast pomóc, no nieźle.

Opublikowano

Cieżko się dropi ulepki, czy dużo ich jest?

Dobra, nie było pytania, patrząc po tym co się dzieje, tymbardziej że drop był dla kolegi wyżej, a Wy jeszcze to olewacie, to podziękuje za gre na serwerze, nawet nie wejde sprawdzić :)

ZjaranaPanda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...