Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nielogiczne jest dla mnie jak dwie osoby odpowiadają sobie na posty ty, shrew, ty, shrew ,, fuckin logic '' 

Nie będę nikogo bronił ale czemu nazywasz go zerem pokaż co ty osiągnąłeś. No chyba, że hejtowanie nas w tym temacie to szczyt twoich ambicji. 

Jesteście randomami i wasza opina na nasz temat nam zwisa i powiewa :)

Tym bardziej jeżeli 19 letnia dziewczyna zachowuje się jak chłopak z adhd bo tak to własnie wygląda. 

~~~~~~~~

Na serwerze od jutra pojawi się tarcza do expa będzie się ją ulepszało w ten sposób dpk9aa.png

Bonusy jakie będzie zawierać odkryjecie sami w grze :)

Odpowiadamy wam na posty a nie sobie to tak po 1 :) Nazywam go zerem bo do wszystkiego co piszemy i dajemy ss'y nie potrafi się przyznać a wszystko to co piszemy to prawda :) ss'y też są w 100% prawdziwe :) Każdy kto grał na lanerisie ten wie ;).

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer to takie same gówno jak laneris itd. Dalej sprzedajecie większą ilość sm za sms na inne privy?

tak sprzedajemy oczywiście :) 

Opublikowano

Kur*a mać ile powstanie jeszcze tego gówna na plikach aline? Prezki z serwerem na tych plikach powinny być od razu w koszu, bo i tak padają po tygodniu.

Opublikowano

Kur*a mać ile powstanie jeszcze tego gówna na plikach aline? Prezki z serwerem na tych plikach powinny być od razu w koszu, bo i tak padają po tygodniu.

Zastanów się co piszesz serwer wystartował w piątek a jest środa i żadnych problemów nie było i nie ma. 

Liczba graczy jest stała około ( 300/350) 

Więc twój komentarz to zwykły spam. 

Opublikowano

A to ciekawe, nie zagrałeś a komentujesz to jest przykre kiedy ludzie z góry oceniają coś po okładce ;_;

Taka prawda.. idź popatrz na inne prezentacje i nie zobaczysz różnicy :P więc tak jak mówiłem powodzenia :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Ten serwer to takie same gówno jak laneris itd. Dalej sprzedajecie większą ilość sm za sms na inne privy?

Ciekawe kto sprzedaje skoro nikt z administracji nie gra na ŻADNYM serwerze Metin2, na tym serwerze nie ma ani jednego przękretu jeżeli o to Ci chodzi, co się działo Na Lanerisie to jest inna sprawa i to było bardzo dawno temu.

Kiedy zrozumiecie że to nie jest serwer w 100% na podstawie aline.... :f

isaricbaner.png

Opublikowano

Wiesz będą tak długo stawiać aż się nie nauczą robić własnych plików ;) Like dla Ciebie :)

Ciekawe kto sprzedaje skoro nikt z administracji nie gra na ŻADNYM serwerze Metin2, na tym serwerze nie ma ani jednego przękretu jeżeli o to Ci chodzi, co się działo Na Lanerisie to jest inna sprawa i to było bardzo dawno temu.

Kiedy zrozumiecie że to nie jest serwer w 100% na podstawie aline.... :f

Nie rozśmieszaj mnie xD a ile po Laneris było serwerów Waszych na plikach Aline? Myślisz że ktoś głupi jest i nie wie co robicie ? To Cię z tego miejsca pozdrawiam .. Ej i co sprzedajesz jeszcze te pliczki ? za 1k? :D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Tak jak mówiłem tydzień temu. Isaric.pl poprzedni serwer admina/technika/whatever, który stał 1,5 miesiąca został wyłączony. Strona Isaric.pl przekierowuje na corelisa. Tak samo za miesiąc będzie z Corelisem :)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Wiesz będą tak długo stawiać aż się nie nauczą robić własnych plików ;) Like dla Ciebie :)

Nie rozśmieszaj mnie xD a ile po Laneris było serwerów Waszych na plikach Aline? Myślisz że ktoś głupi jest i nie wie co robicie ? To Cię z tego miejsca pozdrawiam .. Ej i co sprzedajesz jeszcze te pliczki ? za 1k? :D

No to słucham ile było tych serwerów na plikach aline :)

- Serwer na tydzień myhym :) a gdzie twój serwer co kiedyś podobno robiłaś nawet nie wystartował ? ;( 

Dzisiaj w nocy odbyła się kilku minutowa przerwa  w celu 

- Dodanie eliksiru poszukiwacza do dropu ze skarpetek. Done 
- Zwiększenie dropu skarpetek ze wszystkich mobów. - Done
- Zmniejszenie wymaganego lv na mapę leśny dwór na lv 140 < zmieniłem również jej nazwę. Done
- Zwiększenie dropu pereł z bossów typu Azrael Charon etc - .Done
- Dodanie tarczy do expa - done
- Częściowo rozwiązany problem z brakiem pereł dodałem drop małży, ze wszystkich mobów na serwerze 5%. Done 
- Zwiększenie expa na mapie od 151 - Done 
- Dodanie rosek do npc - Done
- Skasowanie Zakupu bonusów u seon ponga - done 
- Podbieganie mobów w av2 ( Łuczników Mistyków pod postać) - Done
- dodanie do npc 200 małży cena 200kk - done
- dodanie blokowania expa ( quest ) który będzie się wyświetlał - done
- dodanie dropu pereł z pajączków w komnacie baronowej 40% 3x perły - done 
- zmienić drop z mapki 140 - done 
- Nowa tarcza dropi z baronki 10% na drop
                                                             - Podbieganie mobów na wszystkich mapach - done                                                                                                                            
                                                                                                                                                                                                ---------------------------------------
                                                                                                                                                                                                Wszystkie zmiany wykonał 
                                                                                                                                                                                                              [DEV]iZumi
                                                                                                                                                                                                ---------------------------------------
Opublikowano

No to słucham ile było tych serwerów na plikach aline :)

- Serwer na tydzień myhym :) a gdzie twój serwer co kiedyś podobno robiłaś nawet nie wystartował ? ;( 

Dzisiaj w nocy odbyła się kilku minutowa przerwa  w celu 

No na pewno nie jeden był po Laneris wystarczy przeglądać tematy :) ... 

Ahh spokojnie :) My przy okazji robimy własne pliki a nie na aline jak Wy więc potem się nie dziwie ze w 2 dni już serwer ma start :D

Taka rada wyjeb SurMistrza chyba że bez niego żyć nie możesz tak jak to kiedyś powiedziałeś na Ts.

"Sur chce jechać do dziewczyny po rzeczy ale się boi z nią zerwać" No i jak poszukasz technika który zrobi Was pliki od podstaw a nie  technika który nie potrafi naprawiać bugów to się odezwij na razie nie masz co się wymądrzać xD

Opublikowano

Mam gdzieś ten cały spam ZAGRAM z chęcią :)

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Zagram :)

Serwer mi sie podoba, nie interesuje mnie opinia innych :)

Serdecznie zapraszamy!

Mam gdzieś ten cały spam ZAGRAM z chęcią :)

To samo co wyżej :)

Ahh spokojnie :) My przy okazji robimy własne pliki a nie na aline jak Wy więc potem się nie dziwie ze w 2 dni już serwer ma start :D

Taka rada wyjeb SurMistrza chyba że bez niego żyć nie możesz tak jak to kiedyś powiedziałeś na Ts.

"Sur chce jechać do dziewczyny po rzeczy ale się boi z nią zerwać" No i jak poszukasz technika który zrobi Was pliki od podstaw a nie  technika który nie potrafi naprawiać bugów to się odezwij na razie nie masz co się wymądrzać xD

Rób co chcesz, mało mnie to interesuje... (Boże widzisz i nie banujesz).

isaricbaner.png

Opublikowano

Kilka postów wyżej mnie wyzywałaś bo mam 17 lat, a teraz zapraszasz mnie do swojego teamu ? Nie jednak wole żeby było tak jak jest i nie jestem uzależniony od surmistrza tyle, że jego już znam i może czasami bywa dałnowaty :D ale jest spoko i wole z moją ekipą pośmiać się na ts czyt, Słabiak Ciso SurMistrz  niż z tobą zarabiać miliony więc spier***. 

DZISIAJ O GODZ 20 ODBYŁO SIĘ ZUO, BĘDZIE WIĘCEJ TAKICH ATRAKCJI ZAPRASZAMY DO GRY. 

Opublikowano

Kilka postów wyżej mnie wyzywałaś bo mam 17 lat, a teraz zapraszasz mnie do swojego teamu ? Nie jednak wole żeby było tak jak jest i nie jestem uzależniony od surmistrza tyle, że jego już znam i może czasami bywa dałnowaty :D ale jest spoko i wole z moją ekipą pośmiać się na ts czyt, Słabiak Ciso SurMistrz  niż z tobą zarabiać miliony więc spier***. 

DZISIAJ O GODZ 20 ODBYŁO SIĘ ZUO, BĘDZIE WIĘCEJ TAKICH ATRAKCJI ZAPRASZAMY DO GRY. 

Nie zapraszam? :) Czytanie z zrozumieniem się kłania, z tego co mi wiadomo  to jest o Twoim serwerze. Bardziej chodziło mi o to " Jak znajdziesz innego technika który potrafi robić wlasne plik i naprawiac all bugi to wtedy sie odezwij - rob nowy serwer .. " a nie na plikach aline :) Pozdrawiam. 

Z Tobą zarabiac? Ohh już widzę do czego ciągną Twoje serwer " pic na kase" pozdrawiam !! xD

Opublikowano

Nie zapraszam? :) Czytanie z zrozumieniem się kłania, z tego co mi wiadomo  to jest o Twoim serwerze. Bardziej chodziło mi o to " Jak znajdziesz innego technika który potrafi robić wlasne plik i naprawiac all bugi to wtedy sie odezwij - rob nowy serwer .. " a nie na plikach aline :) Pozdrawiam. 

Z Tobą zarabiac? Ohh już widzę do czego ciągną Twoje serwer " pic na kase" pozdrawiam !! xD

Ty chyba jesteś siostrą Bonusa BGC ;) $$$nyga$$$nyga$$$nyga :D Już mnie wkurzają te twoje głupie teksty :) i to ich edytowanie co kilka minut chcesz możemy pogadać na ts wyrzygasz to co do mnie masz a nie robisz spam na forum anonimie. 

- dzisiaj godz 22 przerwa tech max 10 min 

Opublikowano

Ty chyba jesteś siostrą Bonusa BGC ;) $$$nyga$$$nyga$$$nyga :D Już mnie wkurzają te twoje głupie teksty :) i to ich edytowanie co kilka minut chcesz możemy pogadać na ts wyrzygasz to co do mnie masz a nie robisz spam na forum anonimie. 

- dzisiaj godz 22 przerwa tech max 10 min 

Głupie lecz prawdziwe ;) ... hahaha teraz na ts ? a jak chciałam pisząc Ci na gg to dałeś "ignoruj" hahahah wieć nie pier mi tutaj teraz o Ts przed all będziesz sie popisywał ? xD

Opublikowano

Głupie lecz prawdziwe ;) ... hahaha teraz na ts ? a jak chciałam pisząc Ci na gg to dałeś "ignoruj" hahahah wieć nie pier mi tutaj teraz o Ts przed all będziesz sie popisywał ? xD

Bo jak widac jestes mocny tylko piszac :) a jak juz przyjdzie gadac to juz nie taki mocny :)

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...