Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie jest pod is haha dobre to czemu na początku były inne ceny a teraz ceny poszły w górę w is hmm ? bo widzę co tu ludzie piszą człowieku kogo ty chcesz oszukać chyba samego siebie ... A co do życia prywatnego to cię to nie powinno interesować jakie ono jest zapewne ciekawsze niż twoje ale okej a piszę bo chcę i mogę wypadało by żeby ludzie wiedzieli jacy jesteście :)

Po 1sze troche się ośmieszyłeś odpowiadajac na taką zaczepkę o zyciu prywatnym. Ja do iZumi mam stosunek neutralny bo nie znam go na tyle. Serwer jest dobry sam w sobie, dzisiaj spokojnie pogadało z izumi pare os w m1 więc chyba sie stara :P Rozwijaj go w dobrą strone i miej hejt z tyłu. :) Powodzenia

@up 

Wiedzieli jacy jestes? Aha? Nie oskarzaj ich/go bez pokazania odpowiednich dowodów:) Bo, wiesz.. to sie nazywa hejt 

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie jest pod is haha dobre to czemu na początku były inne ceny a teraz ceny poszły w górę w is hmm ? bo widzę co tu ludzie piszą człowieku kogo ty chcesz oszukać chyba samego siebie ... A co do życia prywatnego to cię to nie powinno interesować jakie ono jest zapewne ciekawsze niż twoje ale okej a piszę bo chcę i mogę wypadało by żeby ludzie wiedzieli jacy jesteście :)

Ponieważ były za tanie, a nie nastawiamy się pod zarobek :).

isaricbaner.png

Opublikowano

Co do cen z is to nie sa rewelacyjne ale nie sa złe. Było by możliwe aby podczas zakupu monet przez sms byly jeszcze "przedziałki" 2500monet i 3500monet?

zacznijmy od tego że jak ma 8 robi raz 100 i mu wychodzi te 800 xD

Powiesz mi skąd wiesz że on/oni tak robili? jestes na mpc od 11 sierpnia, a szczerze wątpie że śledziłes jego/ich serwery wcześniej.

Opublikowano

Co do cen z is to nie sa rewelacyjne ale nie sa złe. Było by możliwe aby podczas zakupu monet przez sms byly jeszcze "przedziałki" 2500monet i 3500monet?

Niestety nie, ale będzie paypal w najbliższym czasie.

isaricbaner.png

Opublikowano

Po 1sze troche się ośmieszyłeś odpowiadajac na taką zaczepkę o zyciu prywatnym. Ja do iZumi mam stosunek neutralny bo nie znam go na tyle. Serwer jest dobry sam w sobie, dzisiaj spokojnie pogadało z izumi pare os w m1 więc chyba sie stara :P Rozwijaj go w dobrą strone i miej hejt z tyłu. :) Powodzenia

@up 

Wiedzieli jacy jestes? Aha? Nie oskarzaj ich/go bez pokazania odpowiednich dowodów:) Bo, wiesz.. to sie nazywa hejt 

Po 1 nie ja się ośmieszyłem wkraczając na ten temat tylko on. Po 2 dowody są parę stron do tyłu jak uja wiesz to się nie wypowiadaj oke? Po 3 osoba która współpracowała z nimi też pisała jak to było więc no jak jesteś niedoinformowany to się nie udzielaj i tyle no :)

Opublikowano

Po 1 nie ja się ośmieszyłem wkraczając na ten temat tylko on. Po 2 dowody są parę stron do tyłu jak uja wiesz to się nie wypowiadaj oke? Po 3 osoba która współpracowała z nimi też pisała jak to było więc no jak jesteś niedoinformowany to się nie udzielaj i tyle no :)

Wiem ze kiedyś na lanerisie był licznik podkrecony i izumi sie przyznał 

Dałem dowód ile jest osób online nie mam zamiaru nikogo oszukiwać bo nic z tego nie mam wiem, że dużo osób mnie nie lubi i ma pełne prawo do tego. Zrobiłem wiele złych rzeczy jeśli chodzi o serwery metina wiele osób też okłamałem na Lanersie faktycznie był licznik 3x ale to już Surek powinien się wypowiedzieć. Ja skończyłem z takim okłamywaniem osób. 

Serwer nie jest pod IS ja mam z tego satysfakcję, że ktoś może sobie pograć nie chcesz, nic nie wydawaj graj dla przyjemności. 

Przez ten rok wiele się zmieniło może wydoroślałem ale wiem, że corelis będzie stał długo bez względu na komentarze tego typu co są wyżej dla mnie te osoby nie mają życia prywatnego lub mają je ale jest tak kiepskie, że chcą się dowartościować chociaż w internecie. 

Ja naprawdę nic do was nie mam i mi nic złego tym nie robicie możecie spamować ile chcecie. 

@ edit 

Bs dozwolony?

Opublikowano

Wiem ze kiedyś na lanerisie był licznik podkrecony i izumi sie przyznał 

@ edit 

Bs dozwolony?

Tak bs jest dozwolony można pobrać go na naszym forum. 

Opublikowano

Chętnie zawitam z ekipą na serwerze. Fajnie się prezentuje. Ładna prezka. Wszystko ładnie opisane, ale mam nadzieje, że nie jest na miesiąć, czy tam dwa.. do zobaczenia za jakieś 15min. :))

Opublikowano

Chętnie zawitam z ekipą na serwerze. Fajnie się prezentuje. Ładna prezka. Wszystko ładnie opisane, ale mam nadzieje, że nie jest na miesiąć, czy tam dwa.. do zobaczenia za jakieś 15min. :))

Na serwer co kilka dni wprowadzamy jakieś nowe rzeczy tylko z umiarem bo jak się nawali wszystkiego to nie będzie miało sensu. Tworzą się nowe dosyć mocne gildie więc jest co zrobić :) Zapraszam. 

Opublikowano

ProSto z kim Ty sie kłocisz widzisz że pacynki wiedzą lepiej :)  ... iZumi ? kto grał ten wie jaki jest oszust, jak ładnie umie robić ludzi w uja i każdy wie że SurMistrz to jest Gówno a nie technik. Co pokazane było w 2x ss-ach :) więc nie wciskajcie ludziom kitów że serwer będzie naprawiony od bugów bo dla Was jest to rzeczą nierealną. Pozdrawiam 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

ProSto z kim Ty sie kłocisz widzisz że pacynki wiedzą lepiej :)  ... iZumi ? kto grał ten wie jaki jest oszust, jak ładnie umie robić ludzi w uja i każdy wie że SurMistrz to jest Gówno a nie technik. Co pokazane było w 2x ss-ach :) więc nie wciskajcie ludziom kitów że serwer będzie naprawiony od bugów bo dla Was jest to rzeczą nierealną. Pozdrawiam 

Jakich ss'ach?

:OOO

isaricbaner.png

Opublikowano

Dobre ss'y z notpada xD

Tak samo ja mogę zrobić rozmowę z jakimkolwiek adminem tylko napisz mi który to ma być i w notpadzie będzie również napisane co tylko chcesz xD

Haha wiedziałem że znajdą się takie osobniki jak ty spoko nie ma żadnego problemu jutro dam z gg :) SurMistrz patrząc na te ss'y na pewno wie ocb ..

Opublikowano

Teraz to możesz sobie dawać co tylko chcesz podrobić wiadomość na gg to dosłownie minuta roboty gg nie należy do wiarygodnych źródeł : ] 

A zresztą róbcie co chcecie dla mnie i tak to jest zwykły spam bo w temacie powinny być opinie co do serwera corelisMt2.pl a nie  z palca wyssane obrażające ss'y. 

Chcieliście nabić sobie posty to gratuluje udało wam się !!! Jestem z was bardzo dumny jeszcze trochę i do 100 dobijecie ;) 

DZISIAJ ODBYŁ SIĘ EVENT TOBOŁKOWY. 

NASTĘPNE PODOBNE WYDARZENIE ODBĘDZIE SIĘ W PIĄTEK [ EVENT ZUO ] 

ZAPRASZAMY NOWYCH GRACZY BĘDZIE OKAZJA ŻEBY SIĘ WYBIĆ. 

Opublikowano

Oooo kur**, ja też mogę tak napisać :(

Jezu dzieci, zajmijcie się czymś pożytecznym niż oczerniając moją osobę nie mając żadnych dowodów ; /

Haha wiedziałem że znajdą się takie osobniki jak ty spoko nie ma żadnego problemu jutro dam z gg  :) SurMistrz patrząc na te ss'y na pewno wie ocb ..

Temat, ten nie służy do rozwiązywania konflików, z innych serwerów, więc Ty piszesz nie na temat = Raporcik.

isaricbaner.png

Opublikowano

Cały czas powstają takie serwery na tych samych plikach i na każdym serwerze jest to samo :P powodzenia ale nie zagram ;x

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Cały czas powstają takie serwery na tych samych plikach i na każdym serwerze jest to samo :P powodzenia ale nie zagram ;x

A to ciekawe, nie zagrałeś a komentujesz to jest przykre kiedy ludzie z góry oceniają coś po okładce ;_;

isaricbaner.png

Opublikowano

Czy tylko mi strona nie działa ^^?

EDIT:

Już działa ^^

hmm pliki aline, zobaczymy czy jest mój ulubiony bug ;>

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Teraz to możesz sobie dawać co tylko chcesz podrobić wiadomość na gg to dosłownie minuta roboty gg nie należy do wiarygodnych źródeł : ] 

A zresztą róbcie co chcecie dla mnie i tak to jest zwykły spam bo w temacie powinny być opinie co do serwera corelisMt2.pl a nie  z palca wyssane obrażające ss'y. 

Chcieliście nabić sobie posty to gratuluje udało wam się !!! Jestem z was bardzo dumny jeszcze trochę i do 100 dobijecie ;)

Podrobić? Tylko pomyśl po co ja miałbym to podrabiać wszystko co ze Shrew piszemy to jest prawda więc pomyśl po co miałbym podrobić ss'y no trochę nielogiczne.

Oooo kur**, ja też mogę tak napisać :(

Jezu dzieci, zajmijcie się czymś pożytecznym niż oczerniając moją osobę nie mając żadnych dowodów ; /

Temat, ten nie służy do rozwiązywania konflików, z innych serwerów, więc Ty piszesz nie na temat = Raporcik.

Sur widać że uja się zmieniłeś patrząc na te ss'y na pewno wiesz o jaką rozmowę chodzi :) Raczej wiadome że się do tego nie przyznasz bo jesteś zerem :)

Opublikowano

Podrobić? Tylko pomyśl po co ja miałbym to podrabiać wszystko co ze Shrew piszemy to jest prawda więc pomyśl po co miałbym podrobić ss'y no trochę nielogiczne.

Sur widać że uja się zmieniłeś patrząc na te ss'y na pewno wiesz o jaką rozmowę chodzi :) Raczej wiadome że się do tego nie przyznasz bo jesteś zerem :)

Nielogiczne jest dla mnie jak dwie osoby odpowiadają sobie na posty ty, shrew, ty, shrew ,, fuckin logic '' 

Nie będę nikogo bronił ale czemu nazywasz go zerem pokaż co ty osiągnąłeś. No chyba, że hejtowanie nas w tym temacie to szczyt twoich ambicji. 

Jesteście randomami i wasza opina na nasz temat nam zwisa i powiewa :)

Tym bardziej jeżeli 19 letnia dziewczyna zachowuje się jak chłopak z adhd bo tak to własnie wygląda. 

~~~~~~~~

Na serwerze od jutra pojawi się tarcza do expa będzie się ją ulepszało w ten sposób dpk9aa.png 

Bonusy jakie będzie zawierać odkryjecie sami w grze :) 

Opublikowano

to spokojnie dziś będzie ss z gg i zobaczymy czy bd porobione cwaniaczku ;) nie wiem czy 100 ;) bo jak na razie to mam ostrzeżenia słowne hahaha

Opublikowano

to spokojnie dziś będzie ss z gg i zobaczymy czy bd porobione cwaniaczku ;) nie wiem czy 100 ;) bo jak na razie to mam ostrzeżenia słowne hahaha

szukanie gm dzisiaj o 16 

- Czytania ze zrozumieniem też Cię nie nauczyli w tej zawodówce ? 

Pokaż co chcesz oprócz twarzy bo ja wychodzę jak tak :/ Mam wywalone na to co ty piszesz i wiec, że współczuje osobą z twojego otoczenia. 

Opublikowano

proszę bardzo :)

http://www.iv.pl/images/28466079644480783806.png

http://www.iv.pl/images/30920325742943536254.png

http://www.iv.pl/images/78068643804084882886.png

http://www.iv.pl/images/46693457573184177859.png

szukanie gm dzisiaj o 16 

- Czytania ze zrozumieniem też Cię nie nauczyli w tej zawodówce ? 

Pokaż co chcesz oprócz twarzy bo ja wychodzę jak tak :/ Mam wywalone na to co ty piszesz i wiec, że współczuje osobą z twojego otoczenia. 

patrz i podziwiaj ;)

No wieszto ja raczej współczuje osobą które Cię wychowały 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...