Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@iZumi a co z robieniem rosek? 

Prawdopodobnie dodamy to handlarki ale bez zielonych i niebieskich :) 

Po przegraniu +/- 5h stwierdzam, że serwer jest bardzo fajny. Nie ma się wszystkiego od razu, trzeba poświęcić troche czasu an drop, level. Jeśli ma się kumpli do grania, serwer sprawia jeszcze większą przyjemność. 

Liczne negatywne komentarze odechciewają przeglądających do grania na serwerze, ale są to głównie bzdury. 

Mam nadzieje, że serwer postoi więcej czasu. 

Staramy się robić wszystko żeby grało coraz więcej ludzi. Osoby które piszą, że olewamy serwer chyba nic nie wiedzą wystarczy zobaczysz nasza aktywność w grze.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postanowiłem wrócić, pomimo tej całej sytuacji z trutką.
Chciałbym przeprosić administrację za to, rzeczywiście nie każdym serwerze za takie coś banują, zależy od regulaminu. Mimo, że nie będę Was dobrze kojarzył, to postaram się nabrać chociaż do Was szacunku.

@av

Dodaliście rosy?

Opublikowano

Postanowiłem wrócić, pomimo tej całej sytuacji z trutką.

Chciałbym przeprosić administrację za to, rzeczywiście nie każdym serwerze za takie coś banują, zależy od regulaminu. Mimo, że nie będę Was dobrze kojarzył, to postaram się nabrać chociaż do Was szacunku.

@av

Dodaliście rosy?

Przeprosiny przyjęte. Rosy będą jutro lub dzisiaj w nocy po przerwie technicznej u npc karolina :) (właśnie je dodaje)

Opublikowano

Przeprosiny przyjęte. Rosy będą jutro lub dzisiaj w nocy po przerwie technicznej u npc karolina :) (właśnie je dodaje)

Trzeba przepustkę na mapę 95?

Opublikowano

Prawdopodobnie dodamy to handlarki ale bez zielonych i niebieskich :)

Staramy się robić wszystko żeby grało coraz więcej ludzi. Osoby które piszą, że olewamy serwer chyba nic nie wiedzą wystarczy zobaczysz nasza aktywność w grze.

bez Niebieskich i znowu Mental jest odrzucony na bok, Dziękuje

za wysoka sygnatura

Opublikowano

To raczej nienormalne, że GM sobie bije ludzi i zrzuca metki w m1 jinno tylko? to jakiś żart? Gówno nie Administracja, zapamiętajcie.. serwer postawiony tylko pod is. 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

To raczej nienormalne, że GM sobie bije ludzi i zrzuca metki w m1 jinno tylko? to jakiś żart? Gówno nie Administracja, zapamiętajcie.. serwer postawiony tylko pod is. 

Dokładnie, to było trochę dziwne... A co najlepsze, jak ktoś z jinno bił metka to on go dedał, więc to było raczej dla kolegów z chunjo.

Opublikowano

to ja metiny zrzucam cały czas :P Nick Strazak

za wysoka sygnatura

Opublikowano

No Witam!! z tej strony Shrew pewnie wielu mnie pamięta z bycia Gm na Laneris serwerku izumiego jak i SurMistrza prawda Isaric? ... No więc dostałam link że kochany izumi stawia znów serwerek znów będą złote góry, a ja może opiszę jak było na Laneris bo nie wyobrażam sobie aby ludzie grali na serwerze zbugowanym gdzie będą naprawiać a rodzi się coś nowego. 

Bycie Gm było wystarczy że z nimi pogadanie na ts i napisanie sensownego podania bo to na zwracali uwagę, na początku będą TGm gdzie poznałam naprawdę cudownych ludzi pozdrawiam z tego miejsca ProSto HS Ezioo MezoX i resztę <3 gdzie przez dobre 2tyg potrzebowali TGM do TP na mapkę z metkami bo była na tyle zbugowana że wejść się nie dało większość co grała to pamięta. Tak więc niektórzy mi gadali że "wykorzystują" ale co tam prawda? Nowa osoba to się cieszy że dostała TGM... Później jak już naprawili te TP to wiało nudą naprawdę nic Gm zbytnio nie miał do roboty ale ok ok .. Mając również główne konto po dostaniu Gm mogłam robić itemy o czym każdemu mówili że Gm nie ma praw a tu proszę z niewielką gadką Izumiego 16-letniego chłopaczka w sumie teraz 17-letniego mogłam sobie przekładać ulepy a nawet kupony na Sm nawet dostałam pozwolenie aby dać 200 szt koledze :) kiedy coś mi się stało z Ox co też pamięta większość z Was dostałam bana na 2 postacie gm jak i glowna postać co nie powinno mieć miejsca prawda? ... Bo jeśli się banuje to odbiera się prawa na Gm-a. Potem znów dali ale to juz zrezygnowałam lub tez mi znów zbanowali ale nie ważne. Też ludzie co grali pamietają jak dostawali bana za Exp tzn co mialo się 160 a jechało na 165 i za to że expili ludzi co stali w m1 - paranoja ... Nie potrafili tego naprawić a bany dawali ... Nie polecam serwera jak i administracji, jesli interesuja Was serwery 2-miesięczne to grajcie :)

Ahh co lepsza prawie bym zapomniała dawanie Navi jest to prawda, więc ludzie którzy nie mają pojęcia co tam panowało i co się działo to nie udzielajcie się :)

Mimo że serwer Laneris jak i ten jest postawiony na innych plikach czego widzę już nie wspomnieli :)

I jeszcze zacznijmy od tego że SurMistrz czyli Isaric również był sponsorem jak i technikiem na Laneris więc nie dziwo że nic nie naprawił jak się pytał XX osoby "jak naprawić Ch" czy coś tam bo w googlach nie może znaleźć. Gdybym miała stare GG umieściłabym te SS-y z Sur jak i Izumim to byście meli ładną polewke 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

To Cię zaskoczę bo ja 1 mc przed zamknięciem odszedłem z Lanerisa mniej więcej chcesz znać powód proszę bardzo miałem spine z SurMistrzem ale to już dawno się wyjaśniło coś ci nie pykło :)

Z tego co wiem na to Laneris też mówiłeś że będzie tyle gralo hahahahahah nie ośmieszaj się proszę Cię ... 

Opublikowano

W zasadzie ten post mówi wszystko o serwerze :D

Poziom profesjonalizmu Administracji :)

Nie potrzebnie  pobieram Clienta :) a tak na koniec wakacji szukałem jakieś fajnego Easy :) noo Nic Powodzenia :)

Opublikowano

Po 1. Mówisz o serwerze którego nie ma.

Po 2. Nigdy na moich serwerach nie było navi.

Po 3. Hejtuj w opór może chociaż tak poczujesz się pewny siebie.

Po 4. Wyjdź na dwór piss joł.

Typowe zachowanie SurMistrza. To że nie ma serwera nie oznacza tego jacy Wy jesteście i co stawiacie .. Na serwerze nie było navi? Napiszę to po raz drugi !! Nie rób ludzi w uja bo navi chodzilo po 3/4 serwerze. 

Robisz zwykły spam... Wejdź na naszą stronę i sprawdź czy jest licznik a potem pisz te durne komentarze.. 

Licznik na Laneris był zwiększony ok 150-200 osób więc nie dziwie się jak tutaj nie jest zwiększony. Bo pamiętam jak siedzielismy na kanale na Ts i się ładnie chwaliłeś że zwiększysz 

Ból dupy ? :) że udał się serwer?

Ból dupy ? :) że udał się serwer?

Tak, dodamy dzisiaj/jutro płatności paypal etc :)

Żaden serwer Wam się nie udał, robienie serwer-u na czyiś plikach to żadna nowość żadne udanie się. Pozdrawiam 

NIe polecasz bo dostałeś bana...?

Większość bugów zostanie naprawiona nocnym update ;)

A rozumiem, bugi naprawiacie tak jak na Laneris ? 1 naprawiony i robi się kolejny? oj jo joj ... Nie no a te wierzchowce w Is jeszcze macie? Co były zbugowane 

http://www.iv.pl/images/97203635028525824271.png

http://www.iv.pl/images/89553144962527914464.png

Pozdrawiam!!

Opublikowano

W zasadzie ten post mówi wszystko o serwerze :D

Poziom profesjonalizmu Administracji :)

Nie potrzebnie  pobieram Clienta :) a tak na koniec wakacji szukałem jakieś fajnego Easy :) noo Nic Powodzenia :)

Przywołania metinów dropią u nas więc nie chce mi sie wierzyć, że jakiś GM by tak zrobił. 

@Edit Sprawa z GM została wyjaśniona [GA]Ciso zostawił postać w m1 na spacji Metiny zostały przywołane przez graczy nie przez GM

Opublikowano

Przywołania metinów dropią u nas więc nie chce mi sie wierzyć, że jakiś GM by tak zrobił. 

@Edit Sprawa z GM została wyjaśniona [GA]Ciso zostawił postać w m1 na spacji Metiny zostały przywołane przez graczy nie przez GM

Fajna bajeczka na poczekaniu haha Oo a na Shrew posty to już nie odpiszesz no tak nie masz co odpisać bo to cała prawda :)

Opublikowano

Fajna bajeczka na poczekaniu haha Oo a na Shrew posty to już nie odpiszesz no tak nie masz co odpisać bo to cała prawda :)

Wiesz może być tak że nie chce mu się czytać, twierdzi że nikt mojego posta nie zauważy xD lub jest narada Team "co by tu odpowiedzieć" xD

Opublikowano

sqqtmd.png 

NIe będę jej na nic odpowiadał bo nie pisze na temat serwera. 

KONKURS OX DZISIAJ GODZINA 20 ZAPRASZAMY. 

Opublikowano

sqqtmd.png

NIe będę jej na nic odpowiadał bo nie pisze na temat serwera. 

KONKURS OX DZISIAJ GODZINA 20 ZAPRASZAMY. 

Prawda w oczy kole ? :) Taki byleś wtedy cwaniaczek a teraz co? Ani me ani C ani kukuryku ? 

Opublikowano

co jest z logowaniem?? -.-

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

co jest z logowaniem?? -.-

Logowanie działa z ch4 jest tylko problem w nocy odbędzie się przerwa  i wszystko wróci do normy. 

Opublikowano

Swój problem opisałem na forum. Liczę na pomoc, jednakże wiadomo, iż wszyscy mamy swoje zajęcia.

Pozdrawiam :)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Tak jak na poprzednim serwerze administracji miała być wielka reklama, a tego syfu nikt nie reklamuje. Za 3 tygodnie będzie tu grać 100 osób o ile teraz już tyle nie gra.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Tak jak na poprzednim serwerze administracji miała być wielka reklama, a tego syfu nikt nie reklamuje. Za 3 tygodnie będzie tu grać 100 osób o ile teraz już tyle nie gra.

a weź mają YT co ma 1k Sub i myślą że kuźwa będzie szał ciał ! Gdyby tak było że mają wielkich YT to by odpowiedzieli w poście co 1 gościu zapytał 

Ale pisze na twój temat i SurMistrza :)

no wiesz narada za długo trwa 

Opublikowano

a weź mają YT co ma 1k Sub i myślą że kuźwa będzie szał ciał ! Gdyby tak było że mają wielkich YT to by odpowiedzieli w poście co 1 gościu zapytał 

no wiesz narada za długo trwa 

Jaka narada jest weekend, a po drugie nie przejmuję się opinią na mpcforum :) (każdy ma prawo powiedzieć co chce) :)

Enjoy :>

isaricbaner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...