Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nlo989.jpg

Zachęcam do dalszej współpracy z tym idiotą. Skoro robiłeś za darmo, to wyszedłeś na równego idiote. Pracuj z nim dalej i rób za jego murzyna. On zbiera za Twoją prace hajs, a Ty pracuj. Polecam założyć swój serwer i nie tracić czasu na tego krętacza.

Opublikowano

nlo989.jpg

Zachęcam do dalszej współpracy z tym idiotą. Skoro robiłeś za darmo, to wyszedłeś na równego idiote. Pracuj z nim dalej i rób za jego murzyna. On zbiera za Twoją prace hajs, a Ty pracuj. Polecam założyć swój serwer i nie tracić czasu na tego krętacza.

Czytania ze zrozumieniem w gimbazjum Cię nie nauczyli? Chyba napisałem, że nic nie będę robił za darmo.  

Opublikowano

Ile ludzi jest online od 15-22 na tygodniu oraz weekend?, nie nie będę pobierał specjalnie clienta, aby wejść i sprawdzać od tego powinien być licznik na stronie, a nie ma.

Opublikowano

Ile ludzi jest online od 15-22 na tygodniu oraz weekend?, nie nie będę pobierał specjalnie clienta, aby wejść i sprawdzać od tego powinien być licznik na stronie, a nie ma.

150-200

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Prosze o zamknięcie tematu ja nic z tym serwerem nie mam wspólnego. 

W końcu się obudziłeś. 

Teraz tylko czekać, aż ''surek'' zamknie serwer. :D 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

haha, wiedziałem, że tak będzie. Mówili, że będzie stało dłuuugo.. a ile postało? 2 tygodnie? Dobrze się dobrali - jeden to złodziej, a drugi frajer.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...