Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reaktywacja CorelisMT2 Serwer Stał ponad 4 miesiące. 

START SERWERA 15 SIERPNIA O GODZINIE 18:00!

Gtwf.png

Dawno dawno temu wczoraj ... Graliśmy sobie w gre która nazywa się opps już nie pamietam jak się nazywa mniejsza o to graliśmy graliśmy z kolegą w gre a tam !!?? Bardzo potężny BoSS który nazywał się Corelis !
My zabijemy go i nagle....
Wszystko się zmieniło w życie !
Nagle byliśmy w jakimś miejście Wszystko było jakieś dziwne... Mroczne... Stare... 
Kapitan nas naprowadził i powiedział że jesteśmy na jakimś Serwerze Corelis ?!
My nie wiemy o co chodzi on mówi macie tutaj bron +9 był to mieczyk na 1lv....
To my musimy bronić Naszej Krainy która jest opanowana przez złe stwory oraz Metiny....

Zapraszamy!

STRONA I INNE INFORMACJE POJAWIĄ SIĘ WKRÓTCE

info.png
Ekipa składa się z:

[GA]Ciso 
Rekrutacja na GM otwarta!

Jest to 2 odsłona serwera CorelisMt2 na którym przebywało +800osób.
RATY: 400 EXP/DROP/YANG
MAX LVL :165
SKILE ODRAZU NA P

Arena Wojen w pełni działająca
Arena PVP w pełni działająca

str.png

CorelisMt2.pl

rejestracja.png

http://CorelisMt2.pl/

itemshop.png

http://CorelisMt2.pl/

client.png

http://corelismt2.pl/index.php?s=download

p.png
ram.png

16 GB Ram DDR3

procesor.png

Intel Core I7-2600

net.png

1000mb/s

nowe.png
Na serwerze zostały dodane nowe "Widoki" które bardzo umilają grę

A oto kilka ss'ów   :)

Untitled-1.png
2.png
3.png

bronie.png

1.png

wachlarze.png   
                2.png
ninja.png

3.png

sura.png

4.png

miecze.png

5.png
luki.png

6.png
dzwony.png

7.png
2reka.png

zbroje.png

1.png

1.png

2.png

2.png

1.png

2.png

3.png

1.png

2.png

4.png
1.png
2.png

bizuteria.png

b2.png

b.png

123.png
             Nowe metiny występują od mapy Red las do mapy na 165 lv
1.png

2.png
3.png

Belka.png

1.png
2.png

3.png
                      bengale.png
Każdy Tygrys ma bonusy. Tygrys Złoty   charakteryzuje bonusami przydatnymi w zdobywaniu doświatczenia.

Bonusy
1 Bonus Doświatczenia + 10%
2 Szansa na podwójną ilośc yang 10%
3 Szansa na drop przedmiotów 10%

Tygrys Szary Ma w sobie duże Zasoby Mocy

Bonusy
1 Max PZ 5k HP
2 15% Silny przeciwko Potworom
3 Wartość Ataku + 100

Tygrys Czerwony Jest Bardzo Pomocny Dla Początkowych Graczy

Bonusy
1 Max PZ 1,5k hp
2 Silny Przeciwko Potworom 10%
3 Szansa Na Bonus Doświatczenia 15%

Tygrys Niebieski Doskonały na Bossy

Bonusy
1 Max pZ 1,5k hp
2 Wartość Ataku + 50
3 10% Szansa na otrucie  

Tygrys Zielony Dodaje dodaje twojej Broni Obrażenia

Bonusy
1. 10 Średnie Obrażenia

2. 10 Obrażenia Umiejętności
bengale.png

bengale2.png

kostiumy.png
                                        m.png

1.png
2.png
3.png

k.png

1.png
2.png

3.png

Belka.png
handlarze.png

pety.png

pet1.png

pet2.png

bossy.png

bossy1.png

bossy2.png
bossy3.png
boss4.png

dungeony.png             
    ww.png

Untitled-1.png 

baron.png

2.png

3.png

nowemapy.png

1.1.png
1.png

2.2.png
 2.png

3.3.png
3.png            
    4.4.png
4.png

5.5.png
5.png

6.6.png
6.png

logowanie.pngloading0.jpg

loading1.jpg
loading4.jpg

patcher.png
                                         Zupełnie nowy patcher "AUTORSKI" spotykany tylko na naszym serwerze   :) !
           PATCHER.png

krolestwa.png
Na serwerze znajdują się tylko dwa królestwa ! Dlaczego ? Ponieważ po co robić 3 królestwa jak w 1 i tak nie będzie "graczy" przeważnie każdy gracz w tych czasach wybiera Jinnno!   :)

flagajinno.pngflagachunjo.png

bonusy.png
            Jak widać każdy bonus wchodzi zawsze na "maxa" żeby poprostu się nie trudzić   :) !

bonusy.png

6.png
             U nas na serwerze pojawia się 6 skill dlaczego ? Ponieważ każda klasa według nas powinna mieć RÓWNE szanse

6skill.png

6skill1.png

tabela.png
                Tabela bonusów bardzo przydatna nie musimy już liczyć ile mamy np na ludzi   :)

bonus.png

bonus1.png

bonus2.png

w.png

GM.png

panel.png

Panel gracza został dostosowany do naszej rozrywki!

Za pomocą panelu można:
-Kupić miksturki
-Otworzyć depozyt(Dozo)
-Napisać coś wszystkim
-Usunąć poliformie
-Sprawdzić gracza a dokładnie:
--> Jaki ma level
--> Jaką ma rangę
--> Ile ma Doświadczenia
--> Punkty Rangi
--> Poziom Konia
--> Królestwo

panelgracza.png

nowosci.png

System Lizaków (KAZDY LIZAK MA INNE BONY) Dropią z metinów/Bossów

lizaki.png

Nowe KD dropi z bossów

nowekd.png

bonusy.png

bonusy2.png

Statystki po zabiciu

widok.png

eq.png

usuwanie.png

s.png

system%20krwi.png

przydatne.png                                

niszczarka.png

Procenty Ulepszania bardzo przydatna rzecz dzięki temu widzimy czy warto ulepszać czy też nie !: )

procenty%20ulepszania.png

antyexp.pngPierscien anty expa jest bardzo przydatny dla dropków a działa on tak:

antyex.png

Możliwość zmiany Czionki w cliencie tez jest bardzo słynną rzeczą dodaną u nas!

czionka.png

Na naszym serwerze zostało udostkonalenie nie musicie liczyć ile macie godzin przegranych czyli np:

50Godz. 46Min. 

Automatycznie wylicza nam w panelu 

minuty.png

Skile P odrazu po wbiciu 5 lvl u NPC o nazwie SKILE P który znajduje się w m1 

skilep.png

skilep2.png

System Marmurów co i jak dowiecie się na serwerze!

marmury.png

System Statystyk 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           staty.png

yt.png
Tutaj pojawią się GP z naszego serwera/etc. 

sygna.png

http://corelismt2.pl/prezka/banner.png

banner.png

dfg9yr.jpg

25sosrb.jpg

x.png

ZAKAZ KOPIOWANIA GRAFIKI ZASTRZEGAMY SOBIE WSZYSTKIE PRAWA AUTORSKIE DO GRAFIKI! 

DLA MODERATORA NIE MOŻEMY DODAĆ GENERATORA !

PS Zapowiedź nie jest jeszcze gotowa    ;)

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, pomimo że są to pliki Aline. Grałem na pierwszej odsłonie, ale bardzo krótko. Na serwerze grało się bardzo przyjemnie, a graczy było 700 +, z resztą można to wczytać w prezentacji. Mam nadzieję, że będziecie mieli jakąś reklamę, bo bez niej to nie liczcie nawet na 200 graczy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie polecam są to gotowce nic nie zmienione, gówno aka aline2 aka 100 bugów te pliki się przejadły.

Na cholerę stawiać czyste gotowce? Nie zmienić nawet kur** głupich handlarzy czy też dropu.

Nie polecam ze względu na SurMistrza jak kiedyś na wcześniejszym Corelisie SurMistrza za zapakowanie klienta dał mi 20k SM kupiłem sobie wszystko byłem ustawiony do końca gry.

Kto go zna to wie co za maniany odpierdala.

IZumi Neutral lecz serwer sam w sobie to zwykły syf oraz gotowiec nie polecam oraz szybkiego upadku życzę serwerowego.

Opublikowano

No to kolejne badziewie powstaję...

Reaktywacja jak już i nie badziewie.

Polecam, pomimo że są to pliki Aline. Grałem na pierwszej odsłonie, ale bardzo krótko. Na serwerze grało się bardzo przyjemnie, a graczy było 700 +, z resztą można to wczytać w prezentacji. Mam nadzieję, że będziecie mieli jakąś reklamę, bo bez niej to nie liczcie nawet na 200 graczy.

Reklama będzie ^^

Nie polecam są to gotowce nic nie zmienione, gówno aka aline2 aka 100 bugów te pliki się przejadły.

Na cholerę stawiać czyste gotowce? Nie zmienić nawet kur** głupich handlarzy czy też dropu.

Nie polecam ze względu na SurMistrza jak kiedyś na wcześniejszym Corelisie SurMistrza za zapakowanie klienta dał mi 20k SM kupiłem sobie wszystko byłem ustawiony do końca gry.

IZumi Neutral lecz serwer sam w sobie to zwykły syf oraz gotowiec nie polecam oraz szybkiego upadku życzę serwerowego.

No wypierd*** Asfen aka serwery na 5 minut aka bug "nan".

Opublikowano

Szybkie upadki to Twoje serwery mają z bugiem "nan"...

Pozdrawiam Pana Asfena ^^

Dzięki ^^ Spokojnie będzie +800os na tej odsłonie :>

isaricbaner.png

Opublikowano

Nie polecam, z tych rąk juz wychodzily niejedne serwery, wszystkie nie warte nawet godziny zagrania.

Ile będzie reaktywacji? 4?

/down

nie hejtuje, to pierwszy i ostatni post, nie mam ochoty pisać o tym chłamie :)

Opublikowano

Nie polecam, z tych rąk juz wychodzily niejedne serwery, wszystkie nie warte nawet godziny zagrania.

To jest 1 reaktywacja :O

Proszę Cie przestań hejtować ten serwer...

isaricbaner.png

Opublikowano

To prawda co piszę @Lexus.

Ale może teraz będzie inaczej... Niech iZumi pomyśli rozsądnie bo z prezentacji na prezentację tracą graczy.

Serwer osobiście polecam ale tylko ze względu znajomości autora tematu :)

Opublikowano

/down

Jak będę chciał to i i 10 reaktywacji zrobię nic Ci do tego możesz sobie hejtować do woli ;d

@Corelies jest serwerem do zabawy tym bardziej teraz kiedy zbliża się rok szkolny max lv wbija się w jeden dzień i ekwipunek robi się tyle samo. Wszystko co jest dostępne w itemshopie można dropnąć więc is nie daje przewagi możecie się spinać ,że to plik aline2 ale nikt wcześniej nie postawił na niech serwera który stał tyle czasu. 

Opublikowano

/down

True story.

Nie polecam. Admini idą w ilość, nie w jakość. Co do strony i teamu, praktycznie to samo co na Isaricu. Wielkiego Update'a na Isaricu obiecywali od 3 tygodni, a dalej go nie ma. Serwer praktycznie leży, nikt tam nie gra. A kto na Isaricu był technikiem? iZumi. A kto był właścicielem? Leriso aka SurMistrz.

A zapomniałbym. Gracze nie liczcie na reklamę. Będzie tak samo jak z poprzednimi serwerami czyli paru 'youtuberów' po 300-1000 subów dostający pierdyliard SM za to, że dzięki nim zagra na serwerze o dwóch ludzi więcej! Komedia!

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Kur*** iZumi tak mnie hejtujesz, zrób coś sam swojego a nie tylko z przydupasem na dodatek gotowiec nie tknięty.

Zaraz sobie każdy znajdzie sponsora weźmie pliki Aline2 zmieni nazwę serwera i startujemy, tak sobie każdy może startować.

Grafika ładna wam tutaj nie pomoże, aby ten serwer upadł jak najszybciej bo tutaj nie ma co grać nic nowego, na dodatek jakieś bugi się przy okazji wychaczy.

Jak to na SurMistrza wypada jego z*******e luki w stronie na forach przez które można się łatwo włamać na serwer, już to nie raz udowodnił i musiał robić resety serwera nie pozdrawiam.

ODRADZAM TUTAJ GRY BO SURMISTRZ ZWINIE INTERES ALBO ROZDA SM KOLEGĄ PO 20K SM JAK MI KIEDYŚ.

Opublikowano

True story.

Nie polecam. Admini idą w ilość, nie w jakość. Co do strony i teamu, praktycznie to samo co na Isaricu. Wielkiego Update'a na Isaricu obiecywali od 3 tygodni, a dalej go nie ma. Serwer praktycznie leży, nikt tam nie gra. A kto na Isaricu był technikiem? iZumi. A kto był właścicielem? Leriso aka SurMistrz.

A zapomniałbym. Gracze nie liczcie na reklamę. Będzie tak samo jak z poprzednimi serwerami czyli paru 'youtuberów' po 300-1000 subów dostający pierdyliard SM za to, że dzięki nim zagra na serwerze o dwóch ludzi więcej! Komedia!

Ja nie byłem technikiem na isaricu... Nie miałem tam nic do gadania kto ile i za co dostaje SM nawet mnie to nie interesowało zbytnio. Co do reklamy to tak samo ja ze swojej kasy nie miałem ochoty tam dokładać jedynym moim zadaniem tam było pilnowanie GM'ów a zrobiłem dużo więcej więc czemu teraz masz do mnie negatywny stosunek jak ja na nic wpływu nie miałem ?. 

@ na serwer zostały wprowadzone wierzchowce (biały lew - bonusy 40% potwory - 30% PD - 10k hp)  ( Dzik wojenny - 15k hp 30% PD 40% potwory)  

Kur*** iZumi tak mnie hejtujesz, zrób coś sam swojego a nie tylko z przydupasem na dodatek gotowiec nie tknięty.

Zaraz sobie każdy znajdzie sponsora weźmie pliki Aline2 zmieni nazwę serwera i startujemy, tak sobie każdy może startować.

Grafika ładna wam tutaj nie pomoże, aby ten serwer upadł jak najszybciej bo tutaj nie ma co grać nic nowego, na dodatek jakieś bugi się przy okazji wychaczy.

Jak to na SurMistrza wypada jego z*******e luki w stronie na forach przez które można się łatwo włamać na serwer, już to nie raz udowodnił i musiał robić resety serwera nie pozdrawiam.

ODRADZAM TUTAJ GRY BO SURMISTRZ ZWINIE INTERES ALBO ROZDA SM KOLEGĄ PO 20K SM JAK MI KIEDYŚ.

SurMistrz za dużo tutaj nie ma do gadania a ty nie powinieneś się wypowiadać u nikogo w prezentacji. Twoje serwery nie stoją nawet kilku H okradłeś i oszukałeś tyle osób asfenie ,że sam ich nie zliczysz i nikogo przydupasem nie jestem i nigdy nie będę sam wyznaczam sobie zadania nikt mi nie mówi co mam robić ale myśl co chcesz ty sam sobie jesteś hejtem a twoje serwery to patologia nie dalej jak w poniedziałek padł serwer od ciebie na plikach balanti game 40k a ty mi śmiesz o gotowcach mówić ?  

Opublikowano

6MfOjGt.png

To dziwne, że na czacie GM Shenkuś pisał, że byłeś technikiem i ty obiecywałeś update'a. Teraz, dziwnym trafem Shenkuś będzie lub już jest moderatorem/gm na "Twoim" serwerze.

Kończę.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Po 1. To nie mój serwer jak go TYLKO SPONSORUJE! 

Po 2. Nie będę komentował Twoich serwerów.

Po 3. Luki w forum a na Isa**.pl jest jakaś ?? :*

Nie Pozdrawiam :)

True story.

Tu się mylisz jest reklama, a po 2 to nie ja jestem Adminem tylko Sponsorem, Pozdrawiam

isaricbaner.png

Opublikowano

Tak się chwalicie reklamą, to może napiszcie u kogo macie, skoro obiecujecie " na spokojnie 800+ " xD

@av

Są dopalacze u NPC?

Opublikowano

Również servera nie polecam 

1. Pliki aline = bugiii

2. Administracja.

Jeżeli im sie nawet dupy nie chciało ruszyć żeby edytować pliki .. to ciekawe jak to bedzie wygladało xD xD xD

Powodzenia xD

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Znów będzie licznik podkręcony jak zawszę razy xxx.

SurMistrzu a czemu Nixo ci się wjebał na starcie na Isarica? I Musiałeś zrobić niestety resecik :( Jak mi przykro.

ODRADZAM WAM TUTAJ GRY SKOŃCZY JAK ISARIC I INNE TE GÓWNA.

SURMISTRZ TY LEPIEJ UWAŻAJ BO NA STARCIE TAM WŁAM DOSTANIESZ NA SERWER I ZNÓW WALNIESZ RESECIK.

ALBO BĘDĄ KUPONY SM Z BUGIEM.

Opublikowano

Gralem na serwerze i pewnie zawitam i tym razem jakis tydzien po starcie :).

Zycze powodzenia przy starcie oraz oby sewer stal jak najdluzej! :)

Pionteczka!

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Znów będzie licznik podkręcony jak zawszę razy xxx.

SurMistrzu a czemu Nixo ci się wjebał na starcie na Isarica? I Musiałeś zrobić niestety resecik :( Jak mi przykro.

ODRADZAM WAM TUTAJ GRY SKOŃCZY JAK ISARIC I INNE TE GÓWNA.

SURMISTRZ TY LEPIEJ UWAŻAJ BO NA STARCIE TAM WŁAM DOSTANIESZ NA SERWER I ZNÓW WALNIESZ RESECIK.

ALBO BĘDĄ KUPONY SM Z BUGIEM.

Idioto j****y, dobrze włam czekam (;f) to były kupony SM mózgu a nie włam ...

^^ Wyjdź robić swoje 5minutowe serwery ^^

isaricbaner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...