Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka narada jest weekend, a po drugie nie przejmuję się opinią na mpcforum :) (każdy ma prawo powiedzieć co chce) :)

Enjoy :>

To się lepiej zacznij przejmować bo to wasza jedyna reklama hehehe

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka narada jest weekend, a po drugie nie przejmuję się opinią na mpcforum :) (każdy ma prawo powiedzieć co chce) :)

Enjoy :>

Jeśli mało Cię interesuje co piszą 3/4 ludzie o Was to jestem pełna podziwu !! Tylko pamietajcie ZNÓW LICZNIKA NIE PODNIEŚCIE O TE 200 GRACZY jak Wam zostanie z 50  :D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Jeśli mało Cię interesuje co piszą 3/4 ludzie o Was to jestem pełna podziwu !! Tylko pamietajcie ZNÓW LICZNIKA NIE PODNIEŚCIE O TE 200 GRACZY jak Wam zostanie z 50  :D

Jakiego licznika czy oprócz mózgu wzrok ci też zanikł ?? (pytanie nie obraza :)

Może Surek źle napisał nie mamy gdzieś opinii ludzi którzy coś zrobili więcej oprócz komentowania. 

dzisiaj na ch1 było 160 osób ss mogłem zrobić bo będziesz pisała, że kłamie no ale rób co chcesz. {Ogólnie gra teraz 324 } ja nikogo nie będę okłamywał. 

Reklama jest na naszych fb :) i wystarczy jak zobaczymy, że liczba graczy choć trochę spada to pojawi się reklama na yt. 

To mój ostatni odpowiadający na pytania nie dotyczące serwera. 

JESZCZE RAZ ZAPRASZAMY NA OX GODZ 20

- DZISIAJ W NOCY ODBĘDZIE SIĘ PRZERWA TECHNICZNA DO 10 MIN.

POZDRAWIAM [DEV]iZumi

Opublikowano

Jakiego licznika czy oprócz mózgu wzrok ci też zanikł ?? (pytanie nie obraza :)

Może Surek źle napisał nie mamy gdzieś opinii ludzi którzy coś zrobili więcej oprócz komentowania. 

dzisiaj na ch1 było 160 osób ss mogłem zrobić bo będziesz pisała, że kłamie no ale rób co chcesz. {Ogólnie gra teraz 324 } ja nikogo nie będę okłamywał. 

Reklama jest na naszych fb :) i wystarczy jak zobaczymy, że liczba graczy choć trochę spada to pojawi się reklama na yt. 

To mój ostatni odpowiadający na pytania nie dotyczące serwera. 

JESZCZE RAZ ZAPRASZAMY NA OX GODZ 20

- DZISIAJ W NOCY ODBĘDZIE SIĘ PRZERWA TECHNICZNA DO 10 MIN.

POZDRAWIAM [DEV]iZumi

hahahahahahha ale pojechałeś nie no jesteś kox 17 letni pozdro mistrzu !! Nie sorry to gumisie podkręcały licznik na Laneris xD

Dobrze dobrze dawajcie wkręty dalej :) koniec dyskusji na ten temat 

Opublikowano

hahahahahahha ale pojechałeś nie no jesteś kox 17 letni pozdro mistrzu !! Nie sorry to gumisie podkręcały licznik na Laneris xD

Nie tylko licznik bo ceny w is też szły w górę co jakiś czas ;) 

Opublikowano

Ty naprawdę masz coś ze wzrokiem to nie Laneris. Mam 17 i co z tego to jakaś tajemnica czy jak ? Ty umysłowo jesteś na poziomie niemowlaka więc? O czym to świadczy?  ( jesteś dwa lata starsza a uważasz się za nie wiadomo kogo.) 

KONKURS OX DOBIEGŁ KOŃCA MAM NADZIEJE, ŻE WSZYSCY SĄ ZADOWOLENI Z NAGRÓD. 

ZA DWA DNI KOLEJNY EVENT ZAPRASZAMY DO REJESTRACJI I WSPÓLNEJ GRY.

Opublikowano

Pewnie po oxie u adminów podnieta, że im serwer wyszedł bo było obstawiam z 400-500luda+ ( ale każdy po 3 konta hehe)

Opublikowano

Z początku było fajnie nawet bardzo, ale co z tego jeżeli po starcie zmieniacie ceny w IS no proszę was jeżeli teraz kumpel śmieje się do mnie że kupił coś za 10 zł a ja mam na to wydać aż 30 zł czy to ma jakieś sens ? Czy to jest w porządku co do mnie innych graczy ?

No nie wydaje mi się ? Do tego  jeden admin troszkę jak by miał kłopoty "psychiczne", ale nie chce zaniżać jego osobowości.

Coś tu nie gra nie wiem nie znam was osobiście, ale po tym co wyprawiacie w grze nie chciał bym was poznać :(

Wystarczy że zobaczycie coś lub ktoś wam coś napisze od razu robicie to miejcie własne widzenie serwera a nie kogoś innego.

Na prawdę z początku było zaje*iście.

No, ale jak start się uda i nie ma problemów to i tak trzeba coś zjeba* bo ta gra by sie nie nazywała Metin2.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Aline po raz tysięczny, kolejny raz administracja z układami, kolejny padnie!

Nie polecam, znam iZumiego, ze zlej strony...

Opublikowano

Aline po raz tysięczny, kolejny raz administracja z układami, kolejny padnie!

Nie polecam, znam iZumiego, ze zlej strony...

To dziwne bo ja Ciebie nie znam nawet sobie nie przypominam kogoś takiego jak ty :D ale jak mnie tak dobrze znasz to się cieszę ;) Z tego co widzę to bardzo dużo osób mnie zna a ja ich nawet nie kojarzę to jest ciekawe. ;0 

JUTRO SZUKANIE GM GODZ 17 :)

Opublikowano

To dziwne bo ja Ciebie nie znam nawet sobie nie przypominam kogoś takiego jak ty :D ale jak mnie tak dobrze znasz to się cieszę ;) Z tego co widzę to bardzo dużo osób mnie zna a ja ich nawet nie kojarzę to jest ciekawe. ;0 

Trazun z Isaric :)

@aw

dlugo zajmie mi wbijanie maxa? po 20min dziennej gry+ calodobowe wh+mh

Opublikowano

Ty naprawdę masz coś ze wzrokiem to nie Laneris. Mam 17 i co z tego to jakaś tajemnica czy jak ? Ty umysłowo jesteś na poziomie niemowlaka więc? O czym to świadczy?  ( jesteś dwa lata starsza a uważasz się za nie wiadomo kogo.) 

KONKURS OX DOBIEGŁ KOŃCA MAM NADZIEJE, ŻE WSZYSCY SĄ ZADOWOLENI Z NAGRÓD. 

ZA DWA DNI KOLEJNY EVENT ZAPRASZAMY DO REJESTRACJI I WSPÓLNEJ GRY.

a przyznać się do tego co robiliście to już nie umiesz? :) No ja się akurat na tym poziomie nie zatrzymałam bo robiąc serwery na tych samych plikach mogłeś dać lepiej nazwę "ZbugowanyMt2" Lub "Laneris2" to byś w 1000% miał więcej osób jestem tego pewno. Nie uważam się za "nie wiadomo kogo" - tylko może w końcu przyznaj się bo ten serwer Corelis będzie identycznym dnem jak Wasz Laneris jak Twoje żałosne życie i Twoje chore kłamstwa .. Udawanie z Twojej strony bycie świętym jest powalające. 

Nie chcesz chyba abym sobie przypomniała hasełko do starego gg a jak umieściłabym tam te ss-y Moje rozmowy z Tobą i Sur to ho ho ludzie nie dość co mieli by czytać a nawet by nie musieli czekać na kabaret na TVP2 ;)

Ahh teraz odpisywać umiesz a na moje 2x pierwsze posty to już nie umiałeś ? Biedulka 

Opublikowano

a przyznać się do tego co robiliście to już nie umiesz? :) No ja się akurat na tym poziomie nie zatrzymałam bo robiąc serwery na tych samych plikach mogłeś dać lepiej nazwę "ZbugowanyMt2" Lub "Laneris2" to byś w 1000% miał więcej osób jestem tego pewno. Nie uważam się za "nie wiadomo kogo" - tylko może w końcu przyznaj się bo ten serwer Corelis będzie identycznym dnem jak Wasz Laneris jak Twoje żałosne życie i Twoje chore kłamstwa .. Udawanie z Twojej strony bycie świętym jest powalające. 

Nie chcesz chyba abym sobie przypomniała hasełko do starego gg a jak umieściłabym tam te ss-y Moje rozmowy z Tobą i Sur to ho ho ludzie nie dość co mieli by czytać a nawet by nie musieli czekać na kabaret na TVP2 ;)

Ahh teraz odpisywać umiesz a na moje 2x pierwsze posty to już nie umiałeś ? Biedulka 

Aż ci lajka dam. 

1 - nie będziesz mnie obrażała bo jak na dziewczynę to zachowujesz się okropnie (babochłop) 

2 - Ja jestem zakłamany powiedź gdzie tutaj skłamałem w jakim poście ( daj dowód) 

3 - tak chce przypomnij sobie hasło do gg ( żeby przypomnieć sobie hasło trzeba mieć mózg, no to Ci się zejdzie ) 

4 - Te teksty to od sąsiada z wany wyniosłaś ? 

5 - nie odpowiedziałem na twoje pierwsze dwa posty ponieważ leżałem na podłodze ze śmiechu 

6 - to ostatni post na jaki ci odpowiedziałem a i oczywiście go zgłosiłem bo nie będziesz mi po życiu prywatnym jechać. 

DZISIAJ O GODZINIE 15 ODBĘDZIE SIĘ SZUKANIE GM ZAPRASZAMY 

Pozdrawiam BaboChłopa. 

Opublikowano

Aż ci lajka dam. 

1 - nie będziesz mnie obrażała bo jak na dziewczynę to zachowujesz się okropnie (babochłop) 

2 - Ja jestem zakłamany powiedź gdzie tutaj skłamałem w jakim poście ( daj dowód) 

3 - tak chce przypomnij sobie hasło do gg ( żeby przypomnieć sobie hasło trzeba mieć mózg, no to Ci się zejdzie ) 

4 - Te teksty to od sąsiada z wany wyniosłaś ? 

5 - nie odpowiedziałem na twoje pierwsze dwa posty ponieważ leżałem na podłodze ze śmiechu 

6 - to ostatni post na jaki ci odpowiedziałem a i oczywiście go zgłosiłem bo nie będziesz mi po życiu prywatnym jechać. 

DZISIAJ O GODZINIE 15 ODBĘDZIE SIĘ SZUKANIE GM ZAPRASZAMY 

Pozdrawiam BaboChłopa. 

1. A może jestem babochłop? Wyrażając Swoje zdanie ok ok .

2. Bardziej mi chodzi o to że nie potrafisz się przyznać że stawiasz serwery SYF które nie wytrzymują więcej niż 2 mies w sumie nawet się nie dziwie bo na plikach mieć serwer zbugowamy + technik który nie umie naprawiać no to gratulejszyn :D

3. Nie ma sprawy przypomnę .. No wiem wiem nie mam mózgu ale pożyczę od przyjaciela Pinki-ego czyli od Mózg i będę mieć pro elo elo mózg przypomnę Ci ich bo nie wiem czy pamiętasz 16771_b.jpg

tylko bardziej do Ciebie by to pasowało Pinki to Ty a mózg to Sur :D

4.  Nie ja z googli spokojnie 

5. Ahh wzruszyłam się teraz

6 okej zgłoś nawet na policję, a jak trafi sprawa do sądu to wynajmę sobie obrońcę z Anny Marii Wesołowskiej, ależ kurcze to będzie sprawa dla nieletnich no bo Ty nie masz 18 to bardziej Artur Lipiński

Pozdrawiam 

DAM CI TEŻ LUBIĘ TO NIE BĘDĘ TAKA BO JESZCZE MI SIĘ TUTAJ ZASMUCISZ ŻE TY MI DAŁEŚ A JA TOBIE NIE!! 

IZUMI JESTEM TFOJOM FANKOM DARZ MI SWUJ AUTOGRRAF? CHCEM MIEC TAKI PRO ELO ELO SLYNYCH TWORCUF PADAJACYCH SERWERKUF 

EJ LUDZISKA ZNALAZŁAM YT !! xD

DrzalaGP 6 SUB

IZUMI 103 SUB

TheMate3o 62 SUB

I INNI LECZ NIKT NIE MA WIĘCEJ NIZ 150 SUB ;3

CHOCIAŻ JEST JEDEN CO MA 588 SUB IZUMI JESTEM Z CIEBIE TAKA DUMNA 

TO TYLE? HAHAHAHA POZDRAWIAM SHREW

Opublikowano

czyli nie oplaca się nawet sciagac ? ;d

pewnie że nie, serwer jest tak samo zbugowany w 100% jak Laneris jak pliki 

Opublikowano

Ile os online? Moge prosić o screena z komendy /w z wszystkich ch, oczywiscie z widoczna data i godzina :)

nie dadzą Ci czegoś takiego :)

Tak było na Isaricu, tak jest i tutaj. Po prostu boją się, że wszyscy zobaczą 'stojącą' liczbę ludzi(przez 2-3 tygodnie), która oscyluje w okolicach 300, a  potem spada do 100-200 po czym serwer pada ( ~~ 2 miesiące)

Opublikowano

Nie musisz tych osób znać :) wszystkie te osoby znają cię z tych twoich serwerów co niby 800 osób na nich grywa hahaha i z tego co tam się wyprawiało na tych serwerach a w sumie z tego co wy wyprawialiście.

Pozdro ProSto  <3

Opublikowano

Nie musisz tych osób znać :) wszystkie te osoby znają cię z tych twoich serwerów co niby 800 osób na nich grywa hahaha i z tego co tam się wyprawiało na tych serwerach a w sumie z tego co wy wyprawialiście.

Pozdro ProSto  <3

zacznijmy od tego że jak ma 8 robi raz 100 i mu wychodzi te 800 xD

Opublikowano

Dałem dowód ile jest osób online nie mam zamiaru nikogo oszukiwać bo nic z tego nie mam wiem, że dużo osób mnie nie lubi i ma pełne prawo do tego. Zrobiłem wiele złych rzeczy jeśli chodzi o serwery metina wiele osób też okłamałem na Lanersie faktycznie był licznik 3x ale to już Surek powinien się wypowiedzieć. Ja skończyłem z takim okłamywaniem osób. 

Serwer nie jest pod IS ja mam z tego satysfakcję, że ktoś może sobie pograć nie chcesz, nic nie wydawaj graj dla przyjemności. 

Przez ten rok wiele się zmieniło może wydoroślałem ale wiem, że corelis będzie stał długo bez względu na komentarze tego typu co są wyżej dla mnie te osoby nie mają życia prywatnego lub mają je ale jest tak kiepskie, że chcą się dowartościować chociaż w internecie. 

Ja naprawdę nic do was nie mam i mi nic złego tym nie robicie możecie spamować ile chcecie. 

Opublikowano

Dałem dowód ile jest osób online nie mam zamiaru nikogo oszukiwać bo nic z tego nie mam wiem, że dużo osób mnie nie lubi i ma pełne prawo do tego. Zrobiłem wiele złych rzeczy jeśli chodzi o serwery metina wiele osób też okłamałem na Lanersie faktycznie był licznik 3x ale to już Surek powinien się wypowiedzieć. Ja skończyłem z takim okłamywaniem osób. 

Serwer nie jest pod IS ja mam z tego satysfakcję, że ktoś może sobie pograć nie chcesz, nic nie wydawaj graj dla przyjemności. 

Przez ten rok wiele się zmieniło może wydoroślałem ale wiem, że corelis będzie stał długo bez względu na komentarze tego typu co są wyżej dla mnie te osoby nie mają życia prywatnego lub mają je ale jest tak kiepskie, że chcą się dowartościować chociaż w internecie. 

Ja naprawdę nic do was nie mam i mi nic złego tym nie robicie możecie spamować ile chcecie. 

Serwer nie jest pod is haha dobre to czemu na początku były inne ceny a teraz ceny poszły w górę w is hmm ? bo widzę co tu ludzie piszą człowieku kogo ty chcesz oszukać chyba samego siebie ... A co do życia prywatnego to cię to nie powinno interesować jakie ono jest zapewne ciekawsze niż twoje ale okej a piszę bo chcę i mogę wypadało by żeby ludzie wiedzieli jacy jesteście :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...