Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ponawiam moje pytania , skąd bronie na 75 lvl ? 

skąd stalka ?

skąd eq z łez ? 

ile luda przewidujecie na start ?

Opublikowano

Wbijac wbijac a nie pieprzyc kocopoly

skąd stalka ?

skąd eq z łez ? 

przeciez jest pokazany przykladowy drop

Opublikowano

Nie polecam ze wględu na SurMistrza w team, miał dużo serverów i każdy szybko tak jak wystartował padł :)  na isarica ma juz wyjebane, bo pewnie hajs z is mu nie płynie ;) dlatego otwiera nowy server, jeszcze raz NIE POLECAM.

Opublikowano

Wbijac wbijac a nie pieprzyc kocopoly

przeciez jest pokazany przykladowy drop

W którym miejscu jest pokazany drop?

Pokaż mi bo chyba jestem ślepy...

Opublikowano

Podpinam się..

skąd stalka ?

skąd eq z łez ? 

BRONIE 75 ze szkat ripera a riper respi się na mapkach + 95 lv z jednego ripera lecą 2x szkaty. + Jest edytowane dt jest tam więcej niż jeden riper. 

Opublikowano

Bao Bao [PET] (2500 SM)

Maks poziom peta 110 Pet daje: 10 K Pz, 10 Szybkosci Ruchu, 10 Potwory, 10 Statusow, 15 Krytyk / Przeszywka, Silny przeciwko ludziom+5%. Nie ktore umiejetnosci odblokowywuja sie w zaleznosci od poziomiomu Ognisty Ptak [PET] (1500 SM)

Maks poziom peta 110 Pet daje: 10 K Pz, 10 Szybkosci Ruchu, 10 Potwory, 10 Statusow, 15 Krytyk / Przeszywka, Silny przeciwko ludziom+5%. Nie ktore umiejetnosci odblokowywuja sie w zaleznosci od poziomiomu

Poziomiomu? nie ktore? kto to pisał.. Dlaczego Bao-Bao jest względem bonusów taki sam jak ptak, a jest droższy aż o 1000sm?!

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Bao Bao [PET] (2500 SM)

Maks poziom peta 110 Pet daje: 10 K Pz, 10 Szybkosci Ruchu, 10 Potwory, 10 Statusow, 15 Krytyk / Przeszywka, Silny przeciwko ludziom+5%. Nie ktore umiejetnosci odblokowywuja sie w zaleznosci od poziomiomu Ognisty Ptak [PET] (1500 SM)

Maks poziom peta 110 Pet daje: 10 K Pz, 10 Szybkosci Ruchu, 10 Potwory, 10 Statusow, 15 Krytyk / Przeszywka, Silny przeciwko ludziom+5%. Nie ktore umiejetnosci odblokowywuja sie w zaleznosci od poziomiomu

Poziomiomu? nie ktore? kto to pisał.. Dlaczego Bao-Bao jest względem bonusów taki sam jak ptak, a jest droższy aż o 1000sm?!

Odpowie ktoś na to pytanie bo mnie też to interesuję.

Opublikowano

Odpowie ktoś na to pytanie bo mnie też to interesuję.

Nikt CI nie odpowie, bo administracja niezbyt dobrze radzi sobie z logicznym myśleniem. Wszystko na tym serwerze nie ma sensu :) jak również samo jego istnienie.

Opublikowano

Nikt CI nie odpowie, bo administracja niezbyt dobrze radzi sobie z logicznym myśleniem. Wszystko na tym serwerze nie ma sensu :) jak również samo jego istnienie.

Ale za to is ładnie napakowany ^^

Opublikowano

Ale za to is ładnie napakowany ^^

W sumie jak wszędzie. Kiedy łatka? czy coś? podobno za 10 minut start..  :)

Pyt: Czy na serwerze są roski, dłonie itd?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

wbije sobie bo mi sie nudzi lecz ciezko to widze ;xxx

skad truty ?

RUTY PEWNIE Z bosow na nowych mapa sa ripy to z nich i metkow tak jak to bylo na aline perfidna kopia tylko troche nowosci albo poklejone Pl aline .........

Zagram jak ktoś ma jakas ciekawa gildie do  zaoferowania z ts to chetnie dojde

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...