Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze zagram, ale nie powiem iż jak wszedłem do prezentacji do Administrator w bardzo nie ładny sposób do kogoś pisał, takie rzeczy nie powinny mieć miejsca.

Weźcie ten zjechany serwer zamknijcie, wam tutaj 200+ osób na pewno nie zagra.

Na gotowcu to lepiej iść na Shivę czy też Pangeya czy też inne stabilne serwery.

Nie polecam bo iZumi random gówno potrafi na dodatek na starcie serwera pewno Nixo wam wjebię na serwer i będzie The End.

K***a Asfenie aka Sagirisie aka inny gównie, Ty mówisz ''random''? Do kogo wypisujesz na GG żeby ci kurwa pomógł wgrać jakieś gówna na serwer? Denerwuja mnie ludzię którzy c***a potrafią a do innych to kierują , wię słuchaj psie : Wypierdalaj robić to swoje gówno ( które i tak będzie miało bugi bo o 3 najważniejszych bugach nie wiesz ) i w inne się nie wpierdalaj.

qolJA1e.png

Opublikowano

Zapytam ponownie, obiecaliście 800+ można wiedzieć jaką macie reklamę, że tak wysoko się cenicie? xD

Nasz fb kilkanaście tysięcy lajków + reklama na yt 

Opublikowano

kolejne gówno, na którym nie zostało nic zmienione. Mam wywalone kto prowadzi server, ale ta prezentacja mnie zniecheca choćby za sam styl pisania i za tą okropną grafike... Prezentacja to wizytówka servera więc ogarniajcie coś porządnie, a nie gówno. nie zagram

4410678874.png

Opublikowano

Prezentacja słaba . Zobaczymy jak będzie na servie. Mam nadzieje że te pogłoski odnośnie administracji są zwykłym hejtem :)

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Zapytam ponownie, obiecaliście 800+ można wiedzieć jaką macie reklamę, że tak wysoko się cenicie? xD

Będą mieli podkręcony licznik x4 lub x5 to może im wyjdzie tyle hah ; x

Opublikowano

Prezentacja słaba . Zobaczymy jak będzie na servie. Mam nadzieje że te pogłoski odnośnie administracji są zwykłym hejtem :)

Dokładnie, lepiej samemu sprawdzić jak Administracja się sprawdzi, niż czytać te marne pogłoski od ''wybranych'' hejterów, także lepiej samemu zobaczyć i ocenić niż zaraz na początku mieć wyje*** bo administracja jest taka i taka.. pozdro.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Robisz zwykły spam... Wejdź na naszą stronę i sprawdź czy jest licznik a potem pisz te durne komentarze.. 

Opublikowano

ale wy macie najebane we łbach do każdego serwera ktoś sie przypierdoli.. nie podoba sie to nie graj dowidzenia, po za tym zawsze możesz postawić swój serwer i robić konkurencje dziękuje dowidzenia

ps. chętnie zagram

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

Robisz zwykły spam... Wejdź na naszą stronę i sprawdź czy jest licznik a potem pisz te durne komentarze.. 

Nawet nie chce mi się na tą stronę wchodzić nie obchodzi mnie to czy macie ten licznik czy nie jakby był to byłby podkręcany jak na Lanerisie durne komentarze ? Ahm okej widzę prawda boli ;)

Opublikowano

Nawet nie chce mi się na tą stronę wchodzić nie obchodzi mnie to czy macie ten licznik czy nie jakby był to byłby podkręcany jak na Lanerisie durne komentarze ? Ahm okej widzę prawda boli ;)

Sam się przyznałeś ,że gadasz głupoty bo nie wiesz czy jest licznik a mówisz ,że podkręcony ( Raport) 

STRONA ZARAZ BĘDZIE ON problem w serwerowni. 

Opublikowano

Sam się przyznałeś ,że gadasz głupoty bo nie wiesz czy jest licznik a mówisz ,że podkręcony ( Raport) 

STRONA ZARAZ BĘDZIE ON problem w serwerowni. 

A reportuj wisi mi to i powiewa głupoty ? okej przyznam że nie sprawdziłem czy jest licznik na stronie ale reszta to nie są żadne głupoty :) Ja tylko przestrzegam ludzi przed wami bo wiem co ty i SurMistrz robicie ;) 

Opublikowano

dobra koniec hejtowania bo jesteście żałośni :)

ps. na 100% wbije :P

-kiedy strona będzie online ?

-kiedy będzie klient ?

-kiedy będzie rejestracja ? 

Czekam na odpowiedź :)  (ktoś chętny pograć z ts czy coś  to pw)

Opublikowano

dobra koniec hejtowania bo jesteście żałośni :)

ps. na 100% wbije :P

-kiedy strona będzie online ?

-kiedy będzie klient ?

-kiedy będzie rejestracja ? 

Czekam na odpowiedź :)  (ktoś chętny pograć z ts czy coś  to pw)

Jest problem w serwerowni ogarniemy to jak najszybciej i damy wam znać. Reszta jest już na stronie klient , reje etc. 

@Degistive3d Problem z serwerownią musimy chwile poczekać

Opublikowano

Jest problem w serwerowni ogarniemy to jak najszybciej i damy wam znać. Reszta jest już na stronie klient , reje etc. 

jest jakiś Ts serwera ? :)

Opublikowano

fajnie, że tu licznika wgl nie ma XDDD

Zapraszam i polecam serwer ! 

Ale mam beke tu z niektórych ;x

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

fajnie, że tu licznika wgl nie ma XDDD

Zapraszam i polecam serwer ! 

Ale mam beke tu z niektórych ;x

Beka to będzie z Was jak przy Isaricu. Ile luda online w pierwszym tygodniu? 300 i cały czas rośnie. Ile luda online w drugim tygodniu? 300 i cały czas rośnie. Ile luda online w trzecim tygodniu? 300 i cały czas rośnie. Pozdro. Właśnie wychodzi profesjonalność administracji. Olali już na dobre poprzedni serwer i przenieśli się tutaj bo tamten serwer już dochodów ani czegokolwiek nie przynosi.( bo nic tam nawet nie zrobili żeby przynosił dłużej niż 2 tygodnie).

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Beka to będzie z Was jak przy Isaricu. Ile luda online w pierwszym tygodniu? 300 i cały czas rośnie. Ile luda online w drugim tygodniu? 300 i cały czas rośnie. Ile luda online w trzecim tygodniu? 300 i cały czas rośnie. Pozdro. Właśnie wychodzi profesjonalność administracji. Olali już na dobre poprzedni serwer i przenieśli się tutaj bo tamten serwer już dochodów nie przynosi.( bo nic tam nawet nie zrobili żeby przynosił dłużej niż 2 tygodnie)

Wiem dlaczego należysz do Elity na MPCForum.

Bezsensowny spam zakwalifikował Cię jak dla mnie do Elity Ośmieszającej się na owym forum zarówno z postów, samego nicku jak i lokalizacji jaką dodałeś.

Administracja się dużo różni od poprzedniej :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Lepiej robić 5 minutowe serwery, niż co chwilkę nie zmieniony Gotowiec.

Na dodatek co każdy twój serwer = się Włamik na serwer.

Jeszcze raz nie polecam bo SurMistrz.

Asfen ale ty jestes przyjeba... myslalem ze matesh to najwiekszy idiota na tym forum ale jak widze ciebie to nie moge : < Ty nie umiales dodac bonusów do itemu a chcesz kogos pouczac ze jego serwery to gowno ? Idz czlowieku zastrzel matke i ojca a potem się powies bedzie 3 debilów mniej. #SENS_TWOJEGO_ISNIETNIA_OSIOL_I_KOZA_KOCHALI_SIE_BEZ_ZABEZPIECZENIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...