Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie

a nawet jeśli wykryją i dostaniesz bana to idziesz do sądu. Jeżeli nie używasz exploitów (żaden poza cassionator nie ma) riot nie ma prawa dać Ci bana. skąd ma niby wiedzieć czy gra komputer czy ty? :)

a jestes idiota czy po prostu udajesz? riot ma napisane w regulaminie ze ma prawo zbanowac kogos bez podania przyczyny wiec po sądach to ty możesz się swigać z rodzicami jak cie z domu wypierdola za pierdolenie farmazonow a nie z firma ktora jest x100 madrzejsza od ciebie

­345mulx.jpg

Opublikowano

a jestes idiota czy po prostu udajesz? riot ma napisane w regulaminie ze ma prawo zbanowac kogos bez podania przyczyny wiec po sądach to ty możesz się swigać z rodzicami jak cie z domu wypierdola za pierdolenie farmazonow a nie z firma ktora jest x100 madrzejsza od ciebie

W sumie troche kultury by sie przydalo :) 

za takie chamstwo nawet nie udzielajcie mu odpowiedzi ;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ziomeczki powiecie mi czemu Evade w grze się wyłącza i włącza? Patrze na Shifcie ze raz jest a raz nie

edit:I oczywiście raz może uniknąć ulta jinx a raz nie

Opublikowano

to dlaczego udzieliles odpowiedzi skoro takie "chamstwo"

Poza tym dlaczego probujesz wplywac na inne osoby? jezeli ktos bedzie mial ochote odpowiedziec to to zrobi tak ? a tobie nic do tego

­345mulx.jpg

Opublikowano

zakończę tą dyskusję małym sprostowaniem...Uważasz że jestem idiotą, tak? kolego.... jak K***A nie wiesz to sie k***a nie odzywaj. Dostałem bana za exploity. spytałem się riotera czy jeśli zobaczę że ktoś botuje to mam reportować... skrócę to co opisał ,,jeśli gracz nie używa tzw exploitów nie mamy szans na udowodnienie iż on używa nielegalnego oprogramowania". hmmm skoro riot straszył sądem za bug z PayPal to dlaczego gracz nie może grozić riotowi pozewem sądowym za niesłusznego bana? gówno mnie obchodzi co jest w regulaminie. mam to w .... bo mam w tych klockach większe doświadczenie niż ty więc wiem lepiej. na forum w tematach odnośnie BoL'a siedzę od roku i wiem k***a że jebanego bana nie dostanie. 

to tyle

oj tam :) trzeba sprostować :)

Spadam z kompa. Kisski dla wszystkich :D bajo <3:D jak coś pw / gg to się pośmiejemy xD

nr. 

51436861

zapraszam :)

wygodnie Wam tak używać skryptów do np. jungli? mi tam grając w lesie lepiej liczyć tylko na siebie 

Quick smite czy jakoś tak przydaje się. :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

wygodnie Wam tak używać skryptów do np. jungli? mi tam grając w lesie lepiej liczyć tylko na siebie 

Wygodnie. Fajnie się gra takim mumu prawie każdy bandaż aimed + Quick Smite = Drake/Baron zawsze twój :) Warto czasem liczyć na siebie. Podkreślam czasem.

Opublikowano

?Siemka
Chciał bym pograć na diamencie 5 z tym #L na    xeracie ,vayne i tristanie   
wykryją coś 

..... chwile potem: 

sam se odpowiedział :v

Wygodnie. Fajnie się gra takim mumu prawie każdy bandaż aimed + Quick Smite = Drake/Baron zawsze twój  :) Warto czasem liczyć na siebie. Podkreślam czasem.

ey no ale bandażem trafić nie trudno  :P smite to tak,sie mogę zgodzić. zwłaszcza jak enemy Ci presje robi na barona jak go robicie :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Widze w paczce brak udyra,to znaczy że jego projekt nie będzie kończony? (nie robił combo)

Na drugi plan chyba został odstawiony.

w Customie spami "Jinx Loaded" a skonfigurowac pod shitem nie moge, o co chodzi? :D

Skrypt GX Automation zaznaczony? Jak tak to WYJEB, bo outdated.

robiłem fixa lecz jak odpalam tą ikonką (od fixa) to bug splat wyskakuje..

"Głupota ludzka nie zna granic..."

A jak sprawuje się Yasuo, ktoś wie?

Mi ostatnio bugsplatował, ale to na zbugowanej paczce, ludzie pisali, że kosi fajnie, więc sprawdź sam :)

Która kata jest najlepsza? SFKataraina,Katarina czy KatarinaAndyi ?

I która cassio jest najlepsza? cassinator,cassio czy oldcassinator?

Cassinator. SFKatarina.

Czy jak mam odpalone SAwarness i np. Marksman i gram Ezrealem to skillshoty będą celniejsze czy to nie ma nic do rzeczy?

Nic nie ma do rzeczy.

Co to pokazywania zasięgu sprawdzie czy macie "clipper library" w folderze system.

W każdej mojej paczce jest Clipper libary :)

// Nie było mnie trochę dłużej, bo do kumpla z roboty jeszcze zawitałem na moment :P Ale czas wrócić do pomocy i aktualizacji, a wspominając o aktualizacji, zaraz pobiorę, sprawdzę czy nie ma problemów ze skryptami i wrzucę (jak są kompilacje, to z pewnością napiszę o nich w adnotacjach :))

Take it easy my friend

Opublikowano

Co jest powodem zlagowania L# i wyświetlania cały czas np. Marksman Jinx loaded?

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

W tej paczce co wrzuciłeś jest problem z evade, raz działa raz nie, wgl nie ma drawingów.

U mnie Drawingi są ale właśnie evade raz działa a raz nie :/

U mnie i są drawingi, i działa na stałe :O Zaraz wydam aktualizację, bo jest evade sfixowane dla nowej aktualizacji :) Wtedy 100% będzie działać.

Jak tego używać? Coś trzeba nacisnąć żeby działało? Nigdy nie miałem styczności z czymś podobnym,proszę o pomoc.

Czytał Pan poradniki / pierwszy post?

Wywala mi bugsplata na najnowszej wersji  (wgralem fixa) 

na starej normalnie dziala a na nowej bugsplatuje

Poczekaj na nową, zaraz będzie, wtedy bez fixa trzeba. Bo mi teraz bugsplatuje na fixie na najnowszej (jeszcze nie dodanej tu).

Co jest powodem zlagowania L# i wyświetlania cały czas np. Marksman Jinx loaded?

GX Automation Pan używa? To wina któregoś ze skryptów, jakich używasz wraz z Marksmanem?

Take it easy my friend

Opublikowano

U mnie i są drawingi, i działa na stałe :O Zaraz wydam aktualizację, bo jest evade sfixowane dla nowej aktualizacji :) Wtedy 100% będzie działać.

Super :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...