Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No zaraz dodam a jeszcze 1 pytanko da rade jakos wyrzucic ten napis na gorze lola? LeagueShARP ?

Nie, nie będziesz nagrywał jaki jesteś dobry na botach :P

Zostaw lajka ;)

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie odnośnie BaseUlt2, na jakiej zasadzie on wali tego ulta? bo grałem ezem to 3x zabiłem a jinx ani razu nie chce walić ;/ trzeba spacje klikać? czy stać w miejscu jak są na dole te liczby jakieś ? 

Opublikowano

mam pytanie odnośnie BaseUlt2, na jakiej zasadzie on wali tego ulta? bo grałem ezem to 3x zabiłem a jinx ani razu nie chce walić ;/ trzeba spacje klikać? czy stać w miejscu jak są na dole te liczby jakieś ? 

Na dole te liczby to jest recalltracker o ile się nie mylę, a baseult, działa na zasadzie wyliczenia czasu powrotu do bazy na podstawie tego skryptu recalltracker. Jeżeli się mylę niech ktoś poprawi :)

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Czytaj adnotacje :)

Aktualizacja

Co nowego:

Dziś nowego dość sporo, ale raczej nie w skryptach, a w samym kodzie Common i kilku skryptów ^^ Mianowicie:

- Aktualizacja BaseUlt2, Skryptów SF, Common, SKONidalee oraz Rengar, Marksman (czyszczenie kodu, powinien działać jeszcze wydajniej :)), ChewyMoonsIrelia, StonedAmumu

- Dodano ChewyMoonsLux, StonedVolibear

Downloady:

(Nie zalecane) Na starym common z najnowszymi skryptami (stare common, nie ma najnowszych funkcji, więc nowe skrypty mogą gorzej działać):

http://speedy.sh/Tc6BG/L-Old.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/590b6af3196b3203f1d8b869682fc5b868aada40aa759bdddcb9dcafc147c373/analysis/1408706992/

Nie wiem czemu tutaj wyskoczyło tyle wirusów, używam GData, nic mi nie woła, a tutaj pisze, że GData coś krzyczy, nie wiem o co chodzi, a używam pełnej, płatnej wersji żaden cracked GData.

(Zalecane) Na nowym common z najnowszymi skryptami:

http://speedy.sh/C2kQg/LSvol6.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/1927a0e76db58452566c86543057d9752851e3f2c7815afa9af068b5cea13d89/analysis/1408706972

// Na nowym common już nie ma bugu z drawingami.

// Wszystko działa, sprawdzałem przed uploadem.

// Stare common bazuje na paczce od @VikiPL , bo na kompie nie miałem starego :x

// Błedy i pytania piszcie w postach lub na PW.

Take it easy my friend

Opublikowano

Na dole te liczby to jest recalltracker o ile się nie mylę, a baseult, działa na zasadzie wyliczenia czasu powrotu do bazy na podstawie tego skryptu recalltracker. Jeżeli się mylę niech ktoś poprawi :)

ale czemu raz walnie ulta a raz nie ? 

Opublikowano

Może skrypt nie jest dopracowany. Nie ja to robiłem, więc ja moge tylko przypuszczać i gdybać :P

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Z czatem sobie poradzilem teraz pytanie jak zaznaczam skrypt np na casio w grze dziala on normalnie spacja itp x c v  ale gdy wcisne  shift nie widze tego skrryptu i nie moge exploliu wyplaczyc  jak to zrobic ?

Opublikowano

Może skrypt nie jest dopracowany. Nie ja to robiłem, więc ja moge tylko przypuszczać i gdybać :P

BaseUlt2 to po prostu nowa wersja BaseUlt, który był nową wersją RecalltrackerLS :) Ludzie pisali, że na Jinx ładnie wali ulta, może w c***a lecieli, albo coś, ale nei widzę powodu dla którego mieli by lecieć w kulki ^^

Z czatem sobie poradzilem teraz pytanie jak zaznaczam skrypt np na casio w grze dziala on normalnie spacja itp x c v  ale gdy wcisne  shift nie widze tego skrryptu i nie moge exploliu wyplaczyc  jak to zrobic ?

Pobierz najnowszą paczkę, wszystko już działa w niej.

Take it easy my friend

Opublikowano

Czytaj adnotacje :)

Aktualizacja

Co nowego:

Dziś nowego dość sporo, ale raczej nie w skryptach, a w samym kodzie Common i kilku skryptów ^^ Mianowicie:

- Aktualizacja BaseUlt2, Skryptów SF, Common, SKONidalee oraz Rengar, Marksman (czyszczenie kodu, powinien działać jeszcze wydajniej :)), ChewyMoonsIrelia, StonedAmumu

- Dodano ChewyMoonsLux, StonedVolibear

Downloady:

(Nie zalecane) Na starym common z najnowszymi skryptami (stare common, nie ma najnowszych funkcji, więc nowe skrypty mogą gorzej działać):

http://speedy.sh/Tc6BG/L-Old.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/590b6af3196b3203f1d8b869682fc5b868aada40aa759bdddcb9dcafc147c373/analysis/1408706992/

Nie wiem czemu tutaj wyskoczyło tyle wirusów, używam GData, nic mi nie woła, a tutaj pisze, że GData coś krzyczy, nie wiem o co chodzi, a używam pełnej, płatnej wersji żaden cracked GData.

(Zalecane) Na nowym common z najnowszymi skryptami:

http://speedy.sh/C2kQg/LSvol6.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/1927a0e76db58452566c86543057d9752851e3f2c7815afa9af068b5cea13d89/analysis/1408706972

// Na nowym common już nie ma bugu z drawingami.

// Wszystko działa, sprawdzałem przed uploadem.

// Stare common bazuje na paczce od @VikiPL , bo na kompie nie miałem starego :x

// Błedy i pytania piszcie w postach lub na PW.

test skryptów :)

ChewyMoonIrelia - great <3 cudowny skrypt. boty niszczy jak chce... edit - źle wylicza farme z Q. ehhh no ale combo zacne <3

ChewyMoonLux - lekko lipa bo słabe Q (nawet bot unika) jednak combo nie jest złe (lepiej od człowieka wykona na 100%)

SKOnidale - wyskoczył bugsplat jednak za 2 podejściem jest o niebo lepsza od poprzedniej wersji. polecam

Marksman CUDOOOOOO <3. widać, że był update (albo common tyle dało). vayne niszczy jeszcze bardziej <3

Dam edit. teraz testuje SKOrengar

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

test skryptów :)

ChewyMoonIrelia - great <3 cudowny skrypt. boty niszczy jak chce

ChewyMoonLux - lekko lipa bo słabe Q (nawet bot unika) jednak combo nie jest złe (lepiej od człowieka wykona na 100%)

Dam edit. teraz testuje Marksmana i SKOnidale

ChewyMoonsLux to dopiero pierwsze wydanie, a ChewyMoonsIrelia to już wersja 1.5.2, która jest w 100% dobrze wykonana, bo aktualizacje do niej wydaje jak szalony ^^ Cały czas dodaje np. logika dive pod turreta do farmienia, trochę dziwnie to napisałem więc napiszę od nowa:

Masz Q włączone do farmy, to nie użyje go pod wrogi turret, bo ma wgraną logikę, że oberwiesz i to będzie złe :P

Lux nie sprawdzałem, tylko Marksman Evade SAwareness używałem podczas testu czy nie bugsplatuje itp :)

Nie potrzebny jest już ten fix z podmianą plików lola?

Nie jestem pewien :) Ja cały czas gram na tym podmienionym z fixa Lol.exe :)

Take it easy my friend

Opublikowano

ChewyMoonsLux to dopiero pierwsze wydanie, a ChewyMoonsIrelia to już wersja 1.5.2, która jest w 100% dobrze wykonana, bo aktualizacje do niej wydaje jak szalony ^^ Cały czas dodaje np. logika dive pod turreta do farmienia, trochę dziwnie to napisałem więc napiszę od nowa:

Masz Q włączone do farmy, to nie użyje go pod wrogi turret, bo ma wgraną logikę, że oberwiesz i to będzie złe :P

Lux nie sprawdzałem, tylko Marksman Evade SAwareness używałem podczas testu czy nie bugsplatuje itp :)

Dokladnie, wystarczy LoL.exe zmienic :_;

@Edit

Gdy pobralem ta paczke, myszka i klawiatura przestala dzialac po odpaleniu L#, po zrestartowaniu kompa nadal tak samo i nic nie moge zrobic :(

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

brakuje mi w niej tego, że gdy np za daleko od range Q a minion przed tobą może zostać zabity z Q to skrypt robi combo Q (minion) i combo na enmy

takie coś byłoby zacne. hmmm marksman działa cudnie <3

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

brakuje mi w niej tego, że gdy np za daleko od range Q a minion przed tobą może zostać zabity z Q to skrypt robi combo Q (minion) i combo na enmy

takie coś byłoby zacne. hmmm marksman działa cudnie <3

Hmm, kozacka logika by wtedy była, napiszę o tym na IRC do autora, jak go zauważę :)

Marksman wiem, że kosi, a na kim sprawdzałeś? :P Bo ja na Tristanie, innych nie mam :P

Take it easy my friend

Opublikowano

Hmm, kozacka logika by wtedy była, napiszę o tym na IRC do autora, jak go zauważę :)

Marksman wiem, że kosi, a na kim sprawdzałeś? :P Bo ja na Tristanie, innych nie mam :P

mam wszystkie adc (dosłownie xD. tylko do urgota i quinn nie mam skina :D) kiedyś mainowałem xD

hmmm testowałem na vayne i widać że lepiej zgrywa się z common. fajnie Q i E obija zawsze (na 5 prób 5 celnych)

i nie wiem, albo sam wyjebałem R albo skrypt sam używa ulta ^^

teraz zed z UltimateCarry <3 harass dodany chyba xD kozak może być :D edit - brak harassu :(

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

mam wszystkie adc (dosłownie xD. tylko do urgota i quinn nie mam skina :D) kiedyś mainowałem xD

hmmm testowałem na vayne i widać że lepiej zgrywa się z common. fajnie Q i E obija zawsze (na 5 prób 5 celnych)

i nie wiem, albo sam wyjebałem R albo skrypt sam używa ulta ^^

teraz zed z UltimateCarry <3 harass dodany chyba xD kozak może być :D edit - brak harassu :(

W przyszłości może będzie ^^

Tak na boku, xQx pracuje chyba nad skryptem dla Luciana ^^ Przynajmniej pracował, bo ostatnio jeszcze było "x.cs" które w środku miało kilka linijek kodu związanego z lucianem, teraz już nie ma tego pliku x.cs :D

Take it easy my friend

Opublikowano

W przyszłości może będzie ^^

Tak na boku, xQx pracuje chyba nad skryptem dla Luciana ^^ Przynajmniej pracował, bo ostatnio jeszcze było "x.cs" które w środku miało kilka linijek kodu związanego z lucianem, teraz już nie ma tego pliku x.cs :D

fajnie by było :D

hmmm, mógłbyś poprosić deva o skypt do anivi / j4 lub fiory :D?

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Dzieki ZIomal!!!! jestes Bogiem! wszystko dziala perfect!

Nie ma problemu ^^ Skoro na razie wszystko działa, to paczka nowa będzie jutro chyba, albo jeszcze dziś jeżeli dodadzą poważną aktualizację lub dodadzą skrypt na jakiegoś champa.

a Jak wy\laczyc tower range ?? w bocie w zakładce  settings  mam  Tower Range na none  i nadal widac  ?

To już w L# ustawienia :P 28 strona się kłania.

fajnie by było :D

hmmm, mógłbyś poprosić deva o skypt do anivi / j4 lub fiory :D?

Hmm, Fiora? Bez przesady, ale do Anivi / J4 to poproszę ^^

Z fixem grasz @naturus ?

Take it easy my friend

Opublikowano

To co usłyszałem po zapytaniu o zrobienie skryptu dla J4/anivii:

"mh maybe next Xeardon going to do a khazix first i guess"

#ZiomalZfirmyHG jak mam baseult2 to nie używać recaltracker?

Tak, jak masz Baseult2 to nie używaj recalltracker :P

@naturus z fixem grasz?

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...