Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cassinator i Cassio tak samo działają , sam próbowałem ^_^ , ale 1 MINUS - nie używa ulta , więc póki co Casio de coutau z BoLa na free jest lepsza ;p

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

kiedy będzie update leaguesharpa żeby wreszcie to gówno zaczęło działać? piszecie tutaj tak jakby wszystko już pięknie działało. czemu udajecie że problemu nie ma?

Opublikowano

Cassinator i Cassio tak samo działają , sam próbowałem ^_^ , ale 1 MINUS - nie używa ulta , więc póki co Casio de coutau z BoLa na free jest lepsza ;p

W pewnych sytuacjach dobrze rzucony ult moze wygrac gre czego skrypt nie jest w stanie ocenić więc to ze trzeba odpalac ręcznie to tylko duży plus, poza tym mozna ustawic zeby samo uzywalo ulta nie wiem w czym

widzisz problem.

kiedy będzie update leaguesharpa żeby wreszcie to gówno zaczęło działać? piszecie tutaj tak jakby wszystko już pięknie działało. czemu udajecie że problemu nie ma?

dziala wystarczy wgrac starego lol.exe

fjlw0o.jpg

Opublikowano

zaktualizowali go dziś chyba i mi działa bez fixów

W pewnych sytuacjach dobrze rzucony ult moze wygrac gre czego skrypt nie jest w stanie ocenić więc to ze trzeba odpalac ręcznie to tylko duży plus, poza tym mozna ustawic zeby samo uzywalo ulta nie wiem w czym widzisz problem.

właśnie próbowałem ustawić i się nie da :P

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

No i trzeba przyznać, że BoL się wypalił (a raczej L# go wyparł :D). Aż żałuję, że wydałem kasę na VIPa 2 tygodnie temu. Jak będzie L# płatne to instabuy :)

Opublikowano

Czy jak mam odpalone SAwarness i np. Marksman i gram Ezrealem to skillshoty będą celniejsze czy to nie ma nic do rzeczy?

Opublikowano

Czy Kog'Maw działa na marksman?

Oraz czym najlepiej carrować silvery?

działa. polecam Xerath, Tristana, ,,casio...''

Działa wam marksman po tym update? Bo nie wyświetla zasięgu menu też nie.

działa. nie wyświetla menu oraz drawingu jednak skrypt działa

Czy jak mam odpalone SAwarness i np. Marksman i gram Ezrealem to skillshoty będą celniejsze czy to nie ma nic do rzeczy?

nie ma nic do rzeczy

Nie działa mi teraz Sharp ;-;

w czym problem?

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

działa. polecam Xerath, Tristana, ,,casio...''

działa. nie wyświetla menu oraz drawingu jednak skrypt działa

nie ma nic do rzeczy

w czym problem?

Miałem obie paczki starą i od Ziomala najnowszą. Wchodzę do gry z fixem nawet w ładowaniu nie ma "LeagueSharp"

Opublikowano

Miałem obie paczki starą i od Ziomala najnowszą. Wchodzę do gry z fixem nawet w ładowaniu nie ma "LeagueSharp"

a na samym L# wyskakuje Ci jakiś error? przestał działać czy coś?

odpal L# już w samej grze 

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

a na samym L# wyskakuje Ci jakiś error? przestał działać czy coś?

odpal L# już w samej grze 

Próbowałem. Nie ma żadnego errora.  Spróbuję pobrać na nowo paczkę od Ziomala..

@Edit już działa. Dzięki ;)

Opublikowano

tak niektórzy gadają, ale porównałam skrypty z #L i z free usera bola i na tym i na tym jest podobnie i można ugrać bez problemu. tylko te evadee z #L o wiele lepsze ;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Jak używać WardJumpera bo nie ogarniam? Jakieś hotkey'e czy coś? :)

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...