Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wyskakuje bugsplat ;/

jakby co to #L mi działa w dalszym ciągu, nie było chwili, żeby nie działało. Korzystam z paczki vol4 i z fixa ;)

Ja mam bug splaty przy 50 % przywoływania :/

Nie injectuje ;/

Siemka mam problem z league sharp nie działa mi robilem tego fixa ale nic nie daje jak ktoś ma czas to niech napisze : i mi pomoże :DD

FIX działa na 7679576489478976875965785488258%.zróbcie DOKŁADNIE a gwarantuje że zadziała

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Moze tak L# fixowac a nie klienta lola ...  Takie pierdzielenie bo jak wam zaktualizuja L# jak nalezy to wszyscy wy co teraz na tym pseudo fixie jada znowu bedziecie musieli sie fixowac ;p

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

Moze tak L# fixowac a nie klienta lola ... Takie pierdzielenie bo jak wam zaktualizuja L# jak nalezy to wszyscy wy co teraz na tym pseudo fixie jada znowu bedziecie musieli sie fixowac ;p

bynajmniej gramy cały dzień a nie czekamy w nieskończoność. Fixowac? Nie koniecznie. Naprawa i git. A na słabszych kompach zamiana plików

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

bynajmniej gramy cały dzień a nie czekamy w nieskończoność. Fixowac? Nie koniecznie. Naprawa i git. A na słabszych kompach zamiana plików

Ziomek nie przejmuj się kretynami, fix działa na 100% i zapewniam to. Boby nie potrafią tego zrobić ;/

Opublikowano

Misiaczki widzę, że Ziomka nie ma to wrzucę wam zaraz jakąś paczkę z volim i amumu ;)

Un like bo nie umiem ;(

a no spoczko to czekam na ta paczuszke:d i zrob jak ziomal opisz co dodali:d

Już raz mi się udało zrobić ale wszyscy hejcili że się podszywam pod Ziomka ;(

Z resztą z ziomkiem się dogaduje (gramy razem duo, gadamy sobię itp,, itd) ;)'

Opublikowano

Un like bo nie umiem ;(

Już raz mi się udało zrobić ale wszyscy hejcili że się podszywam pod Ziomka ;(

Z resztą z ziomkiem się dogaduje (gramy razem duo, gadamy sobię itp,, itd) ;)'

Albo dobra wrzucę paczkę ;)

No zarzuć pakę, nie ma Zioma to ktoś kto ogarnia może go na chwile zastąpić przecież, nie wiem czemu ludzie sądzą że się podszywasz

Opublikowano

Amumu już był dodany w ostatniej paczce. O update Ci chodzi pewnie?  Ale ciekawe jest to, że są skrypty do Amumu czy Volibeara a do Fizza czy Vi nie ma :]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...