Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie, 18 trojanów to ja dziekuje :P

nie koniecznie trojany. Jest w plikach l# wirus. IMO jednak nie polecam pobierać. Wieczorkiem wrzucę swoją paczkę jeśli będę miał czas :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak VMProtect to virus xD

Nie chcesz nie pobieraj dałem skan post ma zostać przywrócony

Wszystko zrobione tylko SVNCompilerem ;)

Dla tych co mi ufają

http://www.mediafire.com/download/n5hxldb6i1lciuz/L#_dla_mpcforum_1.0.rar

https://www.virustotal.com/pl/file/9de75e02630f6b70fd6b97d167324dd0bd8cbb06f9b2d1bf90cba434aa1ba09f/analysis/1408697255/

VMProtectem sie wrzuca virusy do exe xD ( :_; )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dla tych co mi ufają

https://www.virustotal.com/pl/file/9de75e02630f6b70fd6b97d167324dd0bd8cbb06f9b2d1bf90cba434aa1ba09f/analysis/1408697255/

W paczce nie ma ani jednego wirusa

Po analizie stwierdzam, iż w paczce znajduje się wirus (cassionator oraz Irelia dla przykładu). Rozumiem wirus w plikach l# jednak nie rozumiem w skrypcir

Tak więc nie polecam

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVikiPL

Dla tych co mi ufają

Sciaglem ta paczke, o dziwo dziala. Lecz nie chce sie zaladowac skrypt podczas gry (marksman) wszystko dobrze zaznaczone. A sam hack odpala sie. Pomocy!

Opublikowano
Jakaś nowa paczuszka się szykuje? :P Bo lece zaraz do kosmetyczki, weseeeeleee jutro :D
powstało kilka nowych skryptów wiec jeśli z ziom nie wrzuci do wieczora to wrzucę sam :)

@1361622928-U485574.pngVikiPLSciaglem ta paczke, o dziwo dziala. Lecz nie chce sie zaladowac skrypt podczas gry (marksman) wszystko dobrze zaznaczone. A sam hack odpala sie. Pomocy!
marksman i inne są zbudowane. Skrypt działa lecz nie działa menu. Graj normalnie (spacja itd)Nie polecam odpalać :SupportBaseult2CassionatorAkaliIreliaSawerenesSłabo ukrył wirt

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVertmar#2

Odpalam, ale nawet nie ma tego takiego fioletowego kółka na vayne, a jak naciskam spacje to mi stoi w miejscu, po prostu nie chce mi sie załadowac skrypt, zawsze po wlaczeniu pisalo Vayne. Loaded (czy cos takiego) a tutaj nic, jedyne co to:

LeagueSharp built - Aug 13 2014 18:11:02

by joduskame - visit us @@@ www.LeagueSharp.net

i slawny napis "LeagueSharp" po srodku, w gornej czesci obrazu podczas gry :C

Opublikowano

Misiaczki widzę, że Ziomka nie ma to wrzucę wam zaraz jakąś paczkę z volim i amumu ;)

U lekarza byłem, z kontrolą lewej nogi >.<

Jak działa tutaj target selector, 1 oznacza ze go bedziemy jako pierszwego bic? Czy 5 oznacza ze pierwszego bijemy?

5 to najwyższy, 1 to najniższy.

@1361622928-U485574.pngVertmar#2

Odpalam, ale nawet nie ma tego takiego fioletowego kółka na vayne, a jak naciskam spacje to mi stoi w miejscu, po prostu nie chce mi sie załadowac skrypt, zawsze po wlaczeniu pisalo Vayne. Loaded (czy cos takiego) a tutaj nic, jedyne co to:

LeagueSharp built - Aug 13 2014 18:11:02

by joduskame - visit us @@@ www.LeagueSharp.net

i slawny napis "LeagueSharp" po srodku, w gornej czesci obrazu podczas gry :C

Odznacz i zaznacz skrypty, jak już będziesz w grze :) Też mi się ostatnio buguje, no i muszę grać wtedy bez zoomhacka i wbudowanych opcji w L# :/ Ale skrypty działają, to najważniejsze :)

Zaraz wrzucę 2 paczki, jedna ze starym common, druga z nowym, kto jak woli ten sobie weźmie. Skrypty oczywiście wszyściutkie :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Coś mi się spusło. Wcześniej League Sharp działał świetnie wręcz z*********e. Niestety dzisiaj tylko co próbuje go włączyć to wyskakuje bugsplat :< Ktoś miał juz taki problem i wie jak go rozwiązać?

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

Czy tylko ja nie mogę połączyć się z IRC?

Ja normalnie sie łączę.

Coś mi się spusło. Wcześniej League Sharp działał świetnie wręcz z*********e. Niestety dzisiaj tylko co próbuje go włączyć to wyskakuje bugsplat :< Ktoś miał juz taki problem i wie jak go rozwiązać?

Był mini patch lola. Musisz czekać na update, albo wgrać fixa (który nie każdemu działa)

Opublikowano

Czy tylko ja nie mogę połączyć się z IRC?

Ja również normalnie się łączę jak kolega @1361622928-U485574.pngIm Bruner :)

Wgraj fix, albo czekaj na update.

Take it easy my friend

Opublikowano

U lekarza byłem, z kontrolą lewej nogi >.<

5 to najwyższy, 1 to najniższy.

Odznacz i zaznacz skrypty, jak już będziesz w grze :) Też mi się ostatnio buguje, no i muszę grać wtedy bez zoomhacka i wbudowanych opcji w L# :/ Ale skrypty działają, to najważniejsze :)

Zaraz wrzucę 2 paczki, jedna ze starym common, druga z nowym, kto jak woli ten sobie weźmie. Skrypty oczywiście wszyściutkie :)

Ziomal dasz dzisiaj nową paczkę?

Jedna strona do tyłu i już wiesz bez spamowania..

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Też macie taki spam na czacie od tego bota? ;))

Generalnie nie mam spamu, na początku miałem albo była to wina pewnego skryptu, więc najlepiej będzie jak dodasz screena :)

Zostaw lajka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...