Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę współczuje ludziom, którzy nic nie mogą na tym ugrać. Przecież to jest arcydzieło.
Ustawienia standardowe, ja nigdy nic nie zmieniam i oram normalnie.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedz jak. Jakieś ustawienia, cokolwiek.

Pytaj ludzi, którzy nią grają. Ja gram tristaną bo vayne nie kupiona ;__;

co jest 5 wszystko wlaczone jest i zaznaczone, a podczas gry nic nie dziala, zadnego napisu typu "leaguesharp" a program jest wlaczony. po prostu chodzi tak jak bez programu, ze l# jest wlaczony

Jest 113 stron, były już wszystkie możliwe solucje :x

Jak to sie instaluje, napisze ktoś poradnik? :/

Bo kiedy wchodze do gry na wlaczonym to mam error.

"to mam error" dużo mówi :) Napisz może jaki geniuszu?

Take it easy my friend

Opublikowano

Jak to sie instaluje, napisze ktoś poradnik? :/

Bo kiedy wchodze do gry na wlaczonym to mam error.

Bo L# nie działa teraz, trzeba czekać na update. Chyba że zainstalujesz fixa.

Opublikowano

Nie ma jeszcze patcha do L#?

Niestety nie. Trochę boli bo przykładowo w ViktorSharpie jest opcja zwiększenia range "E" a nie mogę odpalić tej opcji bo wiadomo Menu szlak wzięło :D  Ale na standardowych ustawieniach skryptów fakt, da się ugrać ładnie.

Właśnie grałem rankedzika Velkozem na midzie ze skrypcikiem vs Nidalka AP. Przegrywaliśmy 3:19 w jakoś 14 minucie ale enemy tak wchodziło w moje skille, że to poezja. Zrobiłem quadrę tym champem, który rzekomo nie ma dmg a feednięta Tristanka padała łatwo. Potem każdy z nas się feedował i gg z wynikiem 35:45 win - L# arcydzieło.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Toż to nic nie trzeba ustawiać wystarczy na lini trzymać v , x i spacja ale jak ktoś tego nie umie to już nikt wam nie pomoże.

Opublikowano

Powiedz jak. Jakieś ustawienia, cokolwiek.

Jak grasz Vayne to w zakładce Combo ustawiasz żeby automatycznie używało ci Q i E. Ogólnie wystarczy jak się wyfarmisz to po 40 minucie nikt oprócz Kogmawa nie jest lepszym ADC od ciebie (moim zdaniem Trist jest top3, zaraz po Vayne). Nie musisz być agresywny na linii, po prostu farm (X - lasthit; V - push). Kiedy przyjdzie czas na teamfight no to dobrze się zpozycjonuj (tak aby nie mogli cię złapać). Jeżeli na tobie siedzą to trzymaj spacje za postacią żeby uciekała, a jeśli chcesz zagrać ofensywnie to trzymasz spacje i kursor myszy w stronę przeciwników). Inaczej się tego nie da wytłumaczyć, jeżeli nie carryujesz Vayne to jesteś zwykłym bobem, który siedzi w <plat.

Opublikowano

Jak grasz Vayne to w zakładce Combo ustawiasz żeby automatycznie używało ci Q i E. Ogólnie wystarczy jak się wyfarmisz to po 40 minucie nikt oprócz Kogmawa nie jest lepszym ADC od ciebie (moim zdaniem Trist jest top3, zaraz po Vayne). Nie musisz być agresywny na linii, po prostu farm (X - lasthit; V - push). Kiedy przyjdzie czas na teamfight no to dobrze się zpozycjonuj (tak aby nie mogli cię złapać). Jeżeli na tobie siedzą to trzymaj spacje za postacią żeby uciekała, a jeśli chcesz zagrać ofensywnie to trzymasz spacje i kursor myszy w stronę przeciwników). Inaczej się tego nie da wytłumaczyć, jeżeli nie carryujesz Vayne to jesteś zwykłym bobem, który siedzi w <plat.

Tylko, że ten skrypt nawala tanka zamiast adc.

Opublikowano

No i c**j? Vayne ma true dmg więc to jej różnicy nie robi..

PS focusuje sie tego kto jest najbliżej. Chyba nie będziesz na chama się pchał do ich APC/ADC i nie ruszał tanka..

userbarwb.png

Opublikowano

Ustaw target selector żeby focusował tego kogo zaznaczysz. 

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Idiota. Rozumiem, ze chcesz bić ADC tylko jak chcesz to zrobic jak jestescie peelowani przez team i Ty i tamten adc? :O Jak grasz carry to bijesz to co jest najblizej Ciebie, nawet support. Understand? Powodzenia w wychodzeniu z brazu.

Opublikowano

Dajcie sobie spokoj z tym fixem, po prostu to zaktualizuja za jakis czas.

Czemu dajcie sobie spokój? Ja gram na fixie i na nic czekać nie musze. 

Opublikowano

Ale tak swoją drogą to czemu nikt inny nie napisze takiego L#? Bo mi się wydaje, że jak ktoś trochę w tym siedzi to mógłby coś takiego napisać ale problem byłby z własnymi bibliotekami chyba, że by działało z tymi od L#

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...