Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja gram bez fix'a. Żadnego bugsplata, na wszystkich skryptach..

Jeżeli ktoś ma głowę na karku, to mu będzie działać.

@janek93wrk

Tak, działa :).

Wez czlowieku smiesny jestes, Tak samo jak masz enforsa "Marcoly Studio" a odkąd wyszedl L# z tego dzialu nie wychodzisz.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Marcoly Studio, a enforce to co innego.

MS to bajka, enforce to prawda.

L# ma większe możliwości.. tak samo jak i lepszy dev'ów dlatego po co mam używać enforce'a ? A zresztą to i tak już się nie nazywa Enforce..

----------------------------------------------------------------------------------------

To na prawdę takie dziwne, że bez fixów, działa mi najnowsza wersja L# ? :D

A w tym temacie jestem raz na ruski rok, żeby się pośmiać z niektórych osób i wypowiedzi, a jeżeli widnieje na tabelce, która pokazuje kto siedzi w tym temacie, to znaczy że nie wyłączyłem przeglądarki ^^.

A zresztą i tak Wam nic nie da marudzenie takie jak "Ta już na pewno bo masz" "Na pewno nie masz" "Nie pierdol że Ci działa, bo pewnie w c***a robisz".

Mam, działa i sobie korzystam, a to czy Wy napiszecie że nie mam / nie działa mi, nic nie zmieni, będę na tym grał bez obawy o crasha, bez jakiegoś fixa.

@antipatyczny

Z tego co mi wiadomo, piszę dla Vayne. Jeżeli spodoba mu się pisanie w języki #C to skusi się na troszkę więcej :).

QUhIR7.png

Opublikowano

L# ma większe możliwości.. tak samo jak i lepszy dev'ów.

Wchodzę tu raz na ruski rok, żeby się pośmiać z niektórych osób i wypowiedzi.

A zresztą, i tak nic nie da Wam marudzenie takie jak "Ta już na pewno bo masz" "Na pewno nie masz".

Mam i sobie korzystam, a to czy Wy napiszecie że nie mam / nie działa i tak nic nie zmieni, i tak będę na tym grał i tak :D.

A chwaliles sie, że braciak pisze skrypt ala Marksman ale lepszy. Wez niech zrobi by na 100% Draven działał bo to must have :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ziomeczki powiecie mi dlaczego po fixie gdy włączam LoLa wyskakuje ze L# przestaje działac i musze go włączac jeszcze raz zeby działał

Opublikowano

Ziomeczki powiecie mi dlaczego po fixie gdy włączam LoLa wyskakuje ze L# przestaje działac i musze go włączac jeszcze raz zeby działał

Bo musisz go włączyc jak jesteś w grze a nie przed grą. Wtedy nie ma żadnego błędu.

Opublikowano

Bo musisz go włączyc jak jesteś w grze a nie przed grą. Wtedy nie ma żadnego błędu.

Przed fixem spokojnie mogłem sobie odpalić i był włączony cały czas

Opublikowano

L# ma większe możliwości.. tak samo jak i lepszy dev'ów dlatego po co mam używać enforce'a ? A zresztą to i tak już się nie nazywa Enforce..

----------------------------------------------------------------------------------------

A w tym temacie jestem raz na ruski rok, żeby się pośmiać z niektórych osób i wypowiedzi, a jeżeli widnieje na tabelce, która pokazuje kto siedzi w tym temacie, to znaczy że nie wyłączyłem przeglądarki ^^.

A zresztą i tak Wam nic nie da marudzenie takie jak "Ta już na pewno bo masz" "Na pewno nie masz" "Nie pierdol że Ci działa, bo pewnie w c***a robisz".

Mam, działa i sobie korzystam, a to czy Wy napiszecie że nie mam / nie działa mi, nic nie zmieni, będę na tym grał bez obawy o crasha, bez jakiegoś fixa.

@antipatyczny

Z tego co mi wiadomo, piszę dla Vayne. Jeżeli spodoba mu się pisanie w języki #C to skusi się na troszkę więcej :).

Skoro Marcoly Studio, którym tak szpanowaliście to fejk cala ta wasza banda jest smiechu warta i zwyczajnie nie mozna wierzyc w rzeczy w które piszecie na tym forum, tak czy inaczej fajnie ze Ci dziala. Winny sie tłumaczy.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

@StudzeKisiel
"Skoro Marcoly Studio.." o k***a xD.
Od początku pisaliśmy (przynajmniej ja) na pw że to jest zwykły fake, a wymyśliliśmy to tylko po to, by mieć bekę, z takich jak Ty.
Marcoly Studio w odróżnieniu od "enforce" nie był poparty żadnymi dowodami..

To jest temat o L#, więc po co wyciągasz mi tą akcję z Marcoly Studio ? To był jednorazowy numer.
A ja w tym temacie uświadomiłem tylko ludziom że wszystko działa bezproblemowo.

"Gdyby niewinny się nie tłumaczył, byłby uznawany za winnego."

@StudzeKisiel
Źle opisałeś.. "nie ma co brac tego na serio", nie ma co brać NIEKTÓRYCH rzeczy na serio.. tak jak to było z Marcoly Studio, był na jego temat tylko jeden post ode mnie, żadnych dowodów, nic.. 

Z Enforcem była inna sytuacja, podawałem masę dowodów, zresztą @Marcoly to samo, i nikt nie wierzył..

W sumie enforce i tak od dawna krąży po necie, pod inną nazwą.

Co do Leaguesharpa, masz rację, pomyliłem się.

LoL'a, od wczoraj miałem cały czas odpalonego, dlatego też L# mi działał.

Wyjebałem się na tamtym poście, przepraszam.

QUhIR7.png

Opublikowano

@StudzeKisiel

"Skoro Marcoly Studio.." o k***a xD.

Od początku pisaliśmy (przynajmniej ja) na pw że to jest zwykły fake, a wymyśliliśmy to tylko po to, by mieć bekę, z takich jak Ty.

Marcoly Studio w odróżnieniu od "enforce" nie był poparty żadnymi dowodami..

To jest temat o L#, więc po co wyciągasz mi tą akcję z Marcoly Studio ? To był jednorazowy numer.

A ja w tym temacie uświadomiłem tylko ludziom że wszystko działa bezproblemowo.

"Gdyby niewinny się nie tłumaczył, byłby uznawany za winnego."

"Dziala bezproblemowo" taki h*j, po prostu ich ostrzegam ze nie ma co brac tego na serio, ok wierze ze Ty z Twoim przyjacielem wspólnie poradziliscie sobie z tym, ale co z tego skoro i tak nie powiesz jak zrobić by dzialało? Zaraz wyskoczysz z hehehe L# studio

Czekajcie na updejta jak nie umiecie zrobic fixa poza tym bol jest teraz dla free users.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Jadę. To działa. Nie czytam nawet starych odp w tym temacie. Działa i koniec. Masz problem to pisz do mnie na prywatnej wiadomości odpowiem jutro. O 5:30 wstaje wiec idę spać. Dobranoc

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Siemka mam problem z league sharp  nie działa mi robilem tego fixa ale nic nie daje jak ktoś ma czas to niech napisze : i mi pomoże :DD 

Co nie działa. Błąd jakiś? Nie injectuje się do gry?

Napisz coś więcej bo nie działa mi nie wiele mówi.

Opublikowano

"Dziala bezproblemowo" taki h*j, po prostu ich ostrzegam ze nie ma co brac tego na serio, ok wierze ze Ty z Twoim przyjacielem wspólnie poradziliscie sobie z tym, ale co z tego skoro i tak nie powiesz jak zrobić by dzialało? Zaraz wyskoczysz z hehehe L# studio

Czekajcie na updejta jak nie umiecie zrobic fixa poza tym bol jest teraz dla free users.

Eyy no bo dziala bezproblemowo

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Zagrałem na tym z kilkanaście gier i stwierdzam że ten evade jest c*****y ;x Wszystko wygląda strasznie nie naturalnie i nie da się wyłączyć movement blocka. Mówią że lepsze od evadeee a to nawet do EzVade się nie umywa. 2 razy typ napisał do mnie po grze że mam evadee ;)

Opublikowano

Zagrałem na tym z kilkanaście gier i stwierdzam że ten evade jest c*****y ;x Wszystko wygląda strasznie nie naturalnie i nie da się wyłączyć movement blocka. Mówią że lepsze od evadeee a to nawet do EzVade się nie umywa. 2 razy typ napisał do mnie po grze że mam evadee ;)

Wątpie, czy w takie bajeczki można wierzyć, skoro wszędzie trąbisz, że #L jest chu...owe, odkąd bodajże powiedziano, że będzie płatne. 

Mówią że lepsze od evadeee a to nawet do EzVade się nie umywa.

z tego zdania wynika, że Evadee jest lepsze od ezvade :O 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Wątpie, czy w takie bajeczki można wierzyć, skoro wszędzie trąbisz, że #L jest chu...owe, odkąd bodajże powiedziano, że będzie płatne. 

Mówią że lepsze od evadeee a to nawet do EzVade się nie umywa.

z tego zdania wynika, że Evadee jest lepsze od ezvade :O 

Grałeś kiedyś na evadeee? I nie powiedziałem że l# jest c*****e, uważam że jest dobry ale na pewno nie lepszy od BoLa szczególnie że wychodzi 2.0. Niech sobie płatne będzie jak wyjdzie bol 2.0 to i tak już tego używał nie będę. Chyba nikt nie wierzył że to będzie darmowe jak zaczęło tego używać kilka tysięcy osób ( albo kilkanaście) jak l# pojawił się na kilku dość sporych forach. I powiedziałem że evade jest c*****y a nie reszta skryptów. A poza tym gdzie tu są bajeczki? To że ktoś do mnie napisał? Następnym razem zrobię screena dla takich niedowiarków. Zresztą beka jak chcą zarabiać na tym jak do teraz strony nie mają ;x Zgaduję że z tym evadee tak samo jak z L# i bolem, L# lepszy bo darmowy,EzVade też.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmentalmaste

EzEvade jest lepsze pod względem smooth. Evadeee i tak bije na głowę w unikaniu, tyle że robi to po prostu jak cyborg, strasznie widać.

Evade w leaguesharpie, nigdy mnie nie zawiodło, nigdy nie wszedł w graba / hooka / NIGDY.

QUhIR7.png

Opublikowano

jakby co to #L mi działa w dalszym ciągu, nie było chwili, żeby nie działało. Korzystam z paczki vol4 i z fixa ;)

Zostaw lajka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...