Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

marksman

Dodałeś też baseult?:D  Też pykam jak mam okazje tym adc bo jest najprzymniejszy. Ja taki zaciesz mam jak bot tak inteligentnie oblicza co do sekundy kiedy wystrzelić ult do ich bazy a po chwili "enemy has been slain" - świetne uczucie :D

Co do Yasuo to mi działa wszystko ładnie ale czasem harrass z Q jest słaby;p

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dodałeś też baseult? :D  Też pykam jak mam okazje tym adc bo jest najprzymniejszy. Ja taki zaciesz mam jak bot tak inteligentnie oblicza co do sekundy kiedy wystrzelić ult do ich bazy a po chwili "enemy has been slain" - świetne uczucie :D

Co do Yasuo to mi działa wszystko ładnie ale czasem harrass z Q jest słaby;p

Tak używałem to baseult. Najlepsza reakcja enemy "WTF?"

Prawdę mówiąc to więcej mi tych ultow zużył bo ktoś np przerwał recall, lub na respie w kogos innego jeblo ale tak czy inaczej jak już zabije to zaciesz jest xD

Opublikowano

Dobra może mnie wyśmiejecie ale mam takie pytanie dał by ktoś xeratha przetestować? Bo nw czy jego czy cassio kupić.Wiem zaraz teksty typu: hahah pojebalo cie?, dobrze się czujesz?, pierdol sie xD, ale ja na serio bo nie chce mi się tych pż wywalać na marne

Opublikowano

Wszyscy co mówią, że te skrypty są z*******e, to kłamią was w c**j. Żadnej gry nie może to gówno wykerować.

Bob i cebula, tyle w temacie!

te skrypty mnie tak wykerowały, że miałem s1 100lp a teraz mam s2 50 lp

Bob jesteś i cebula

Co robi IHateSkillshot?

Używa skillshoty :)

Dawaj ktoś duo, pokażcie mi jak działają te wasze skrypty.

Nikt z gównem nie zagra :)

Dobra może mnie wyśmiejecie ale mam takie pytanie dał by ktoś xeratha przetestować? Bo nw czy jego czy cassio kupić.Wiem zaraz teksty typu: hahah pojebalo cie?, dobrze się czujesz?, pierdol sie xD, ale ja na serio bo nie chce mi się tych pż wywalać na marne

Zerath > Cassio

Take it easy my friend

Opublikowano

JESTEM KUWA ZYEBEM ;F

W złym folderze pliki podmieniłem pffffffffffffffff JA PRDL  DZIALA

Vayne vs Cassio??
Czym łatwiej wyccarować bronzuuuuffff?(2 konto/10 first rankedow)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Vel Koz z support.exe coś nie chce działać większość zakładek pod shift nie sie chce otwierać w tym combo które atakuje tylko autoatakami wie ktoś czego to wina? 

Opublikowano

Takie pytanie. Może głupie ale nie poświęciłem na to nawet 3 minut żeby pomyśleć ;p

Jak mam podmienić pliki w folderze gameclient_sln czy coś takiego z końcówką sln to ja nie mam tego folderu...

Opublikowano

Vel Koz z support.exe coś nie chce działać większość zakładek pod shift nie sie chce otwierać w tym combo które atakuje tylko autoatakami wie ktoś czego to wina? 

Do Velkoza jest oddzielny skrypt bo on nie jest supportem z kategorii. Jest po prostu Velkoz skrypt. Ładnie ora ale szkoda, że czasem przerwie ulta ale to chyba moja wina.

edit: a zakładki się nie otwierają bo struktura L# się zjebała. Trzeba czekać na update.

userbarwb.png

Opublikowano

Next lose. Vayne 7 5 staty, takie warzywa grają że c**j by to k***a. Taka gra 2 na 5, kiedy gram sam z supportem, i powiedzcie że da się to wykerować...

Pasjonat
Opublikowano

Dlaczego ludzie mówią na xeratha zerath? To jest XERATH przez X nie przez Z

Bo czyta się /zeraf/, ofc można też po polskiemu -/KSERATH/

.

Opublikowano

Po angielsku "X" wymawia się jak "Z" np. Xin Zhao = Zin Zao, Xaxus = Zazus

Opublikowano

JESTEM KUWA ZYEBEM ;F

W złym folderze pliki podmieniłem pffffffffffffffff JA PRDL  DZIALA

Vayne vs Cassio??

Czym łatwiej wyccarować bronzuuuuffff?(2 konto/10 first rankedow)

Vayne

Velkoz nie jest w support exe, jest oddzielny.

Takie pytanie. Może głupie ale nie poświęciłem na to nawet 3 minut żeby pomyśleć ;p

Jak mam podmienić pliki w folderze gameclient_sln czy coś takiego z końcówką sln to ja nie mam tego folderu...

Jesteś dziwny, jak można nie mieć folderu lol_game_client_sln? Chory jesteś? :P Sprawdziłeś przez szukajkę systemową czy na pewno nie ma? :O CTRL + F w folderze z launcherem lola, no i wpisujesz sln, czekasz moment i masz.

Next lose. Vayne 7 5 staty, takie warzywa grają że c**j by to k***a. Taka gra 2 na 5, kiedy gram sam z supportem, i powiedzcie że da się to wykerować...

Da się. Po prostu jesteś bobem i nie umiesz.

Wyżej wyjaśnili ^^

Take it easy my friend

Opublikowano

Pobrałem tą paczkę.

Kopjuję kazdy plik leaugeoflegends.exe z League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\"każdy folder"\deploy do innego folderu chodź nie wiem po co. Oraz zamieniam go z tym który pobrałem z paczki w lokalizacji: Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\"każdy folder"\deploy

Pozniej w League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\"każdy folder"\deploy robie to samo, kopjuje orginał gdzieś w inne miejsce, oraz dodaje w jego miejsce ten pobrany.

Co robię źle? bo dalej mam bugsplaty.
Chyba ominąłem jakiś krok bo orgninalne pliki leaugeoflegends.exe do niczego tu się nie przydają.

Opublikowano

Witam z chęcią zagram z kimś duo ale na poziomie platyna jestem platyna 5 i planuje wbicie diamentu na L# obecnie perfecto mam skrypt ryze na topa. Na mida skilluje xeratha. Ogólnie mainuje supporta więc na tych trzech liniach dam sobie radę więc jestem mobilny. Posiadam ts mikro itp więc mogę się komunikować.

Opublikowano

Ja tak piszę tylko i wyłącznie dlatego, że mam uszkodzony klawisz "A" więc abym mógł go używać zmieniłem hotkey. Od teraz jak klikam "iks" to na ekranie pojawia się "a" i dlatego piszę Zerath bo po prostu teraz nie mam jak wklepać "iksa" a nie chce mi się bawić w kopiowanie czy klawiaturę ekranową.

Kupiłbym klawiaturę nową ale do laptopa są drogie.

userbarwb.png

Opublikowano

co jest 5 wszystko wlaczone jest i zaznaczone, a podczas gry nic nie dziala, zadnego napisu typu "leaguesharp" a program jest wlaczony. po prostu chodzi tak jak bez programu, ze l# jest wlaczony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...