Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom fix działa dzięki Vertmar.

polecam się na przyszłość

BTW. DRAVEN beta w MARKSMAN !!!!! miałem rozmowę z autorem i właśnie tworzy skrypt do dravena. będzie łapał <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVertmar#2

Właśnie wgrałem fixa, i wszystko działa jak należy, bug splat zniknął.

Ps. ja nie wiem jak to inni robią że im nie działa, toż to wystarczy podmienić 2 pliki -..-

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVertmar#2

Właśnie wgrałem fixa, i wszystko działa jak należy, bug splat zniknął.

Ps. ja nie wiem jak to inni robią że im nie działa, toż to wystarczy podmienić 2 pliki -..-

no wlasnie 2 pliki ja naprzyklad zajebalem sie mulem (nawet najlepszym zdaza sie zacmienie umyslowe) :D  nie doczytalem do konca i wgralem tylko jeden a trzeba dwa teraz wszytko huja bo musi hulac  ;)

Opublikowano

Ma ktoś rozwiązanie problemu na to , że wszystko pięknie działa, sam ten skrypt też (np. Marksman) - tylko że nie mogę go konfigurować na shifcie bo L# nie widzi go.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Ma ktoś rozwiązanie problemu na to , że wszystko pięknie działa, sam ten skrypt też (np. Marksman) - tylko że nie mogę go konfigurować na shifcie bo L# nie widzi go.

K***a... przeczytałbyś parę stron wcześniej i byś wiedział -_-

Opublikowano

@szczeryy Będziesz łaskaw podać numer strony, bardzo dziękuję, o ile to nie za duży trud dla Ciebie.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Jest program do przepisania skryptow z bola do leaguesharp?

tak, jest. Naucz się kodowania.

a program? brain.exe bądź brain.lua. wybieraj

nie, nie ma. jakby był teraz mielibyśmy każdy skrypt na L# ...

@szczeryy Będziesz łaskaw podać numer strony, bardzo dziękuję, o ile to nie za duży trud dla Ciebie.

nie ma rozwiązania. trzeba czekać na update.

powiem tylko że skrypt DZIAŁA lecz nie działa jego MENU. możesz normalnie grać naciskając spacje....

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVertmar#2 Wiem, że skrypt działa, pytałem czy mogę znowu ujrzeć config pod shiftem, dziękuję.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

tak, jest. Naucz się kodowania.

a program? brain.exe bądź brain.lua. wybieraj

nie, nie ma. jakby był teraz mielibyśmy każdy skrypt na L# ...

nie ma rozwiązania. trzeba czekać na update.

powiem tylko że skrypt DZIAŁA lecz nie działa jego MENU. możesz normalnie grać naciskając spacje....

Nie dacie rady kożystać  z menu? Ja tam moge normalnie wszystko jest OK.

Opublikowano

Fix ziomek działa lajk :3

nie ma sprawy. w razie problemów pisz na pw

@1361622928-U485574.pngVertmar#2 Wiem, że skrypt działa, pytałem czy mogę znowu ujrzeć config pod shiftem, dziękuję.

działać nie będzie aż do update :)

Nie dacie rady kożystać  z menu? Ja tam moge normalnie wszystko jest OK.

Jedni mają ok, inni nie. nie wiem od czego to zależy

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

mam pytanie dla ludzi którzy grali na cassinatorze. Otóż gram na tym shicie i z tego co zauważyłem to nie oplaca sie nawet spacji wciskać, bo przy spacji postać sie czasami zatrzymuje, a gdy po prostu chodzimy za przeciwnikiem bez wciskania spacji to robi piękny orbwalking i spam z E i Q. Moje pytanie jest takie, czy mozna ustawic aby spacja używałą 100% celnego ulta i śmigała ładnym orbwalkingiem, a nie zatrzymywala się gdy znajduje sie na zbyt bliskiej pozycji od wroga (pewnie jest cos tam takiego ustawionego, ale nie wiem jak to zmienic bo jestem chujwoy w tych skryptach)?

@jaki polecacie skrypt taki hypercarry, mam na myśli cos jak marksman z vayne lub ten niewygodny cassinator, który mimo swych wad zabija zanim zdążę zajarzyć gdzie stoje w teamfighcie

Opublikowano

mam pytanie dla ludzi którzy grali na cassinatorze. Otóż gram na tym shicie i z tego co zauważyłem to nie oplaca sie nawet spacji wciskać, bo przy spacji postać sie czasami zatrzymuje, a gdy po prostu chodzimy za przeciwnikiem bez wciskania spacji to robi piękny orbwalking i spam z E i Q. Moje pytanie jest takie, czy mozna ustawic aby spacja używałą 100% celnego ulta i śmigała ładnym orbwalkingiem, a nie zatrzymywala się gdy znajduje sie na zbyt bliskiej pozycji od wroga (pewnie jest cos tam takiego ustawionego, ale nie wiem jak to zmienic bo jestem chujwoy w tych skryptach)?

@jaki polecacie skrypt taki hypercarry, mam na myśli cos jak marksman z vayne lub ten niewygodny cassinator, który mimo swych wad zabija zanim zdążę zajarzyć gdzie stoje w teamfighcie

co do 1 części to nie mówię gdyż na tym nie grałem

a 2 część? xerath only. dziś będzie poradnik na ten temat (ok 20-21)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

co do 1 części to nie mówię gdyż na tym nie grałem

a 2 część? xerath only. dziś będzie poradnik na ten temat (ok 20-21)

po użyciu Twojego 'fixa' do #L lol mi się nie chce włączyć, wyskakuje, że wystąpił jakiś tam błąd. wcześniej mi naprawiało pliki, a nawet nie pomogło. loool ;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVertmar#2 poradnik jak używać skryptu? xD funny, ale z chęcią zobaczę.

Raczej nie tyle co jak używać skryptu, ale porady jak budować, gdzie się pozycjonować itp :)

po użyciu Twojego 'fixa' do #L lol mi się nie chce włączyć, wyskakuje, że wystąpił jakiś tam błąd. wcześniej mi naprawiało pliki, a nawet nie pomogło. loool ;)

Musisz poprosić kogoś o upload Lol.exe najnowszego ^^ Ludzie na MPC są tak mili, że na pewno Ci podeślą ^^

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...