Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgaduję ze masz silver, max gold.

Ja używam Q i jestem w diament 3 a bez bola plat 2 (byłem, ban za cassio). Hmmm? Jak używasz źle to samobójstwo.... Ale jak się zna ustawienia to carry

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmentalmaste

Jak nie umiesz tego używać to się nie wypowiadaj.

Jaka jest najnowsza paczka teraz ? Lsvol4?

Kolejny silver ma ból dupy :D Ale żeby nie było że moje argumenty są bezpodstawne dam przykład : grasz sobie vayne i divujesz kogoś z 400 hp ( załóżmy że masz go na 3 hity ) sam masz ok.500 hp i wbijasz się pod wieże a skrypt zamiast atakować na full range'u używa Q w stronę myszki ( jak użyjesz obok to przeciwnik ci ucieknie) i umierasz przez to że nie masz jak uciec. Albo chcesz zaatakować udyra a skrypt używa ci Q do niego, on cie stunuje i umierasz

Opublikowano

Kolejny silver ma ból dupy :D Ale żeby nie było że moje argumenty są bezpodstawne dam przykład : grasz sobie vayne i divujesz kogoś z 400 hp ( załóżmy że masz go na 3 hity ) sam masz ok.500 hp i wbijasz się pod wieże a skrypt zamiast atakować na full range'u używa Q w stronę myszki ( jak użyjesz obok to przeciwnik ci ucieknie) i umierasz przez to że nie masz jak uciec. Albo chcesz zaatakować udyra a skrypt używa ci Q do niego, on cie stunuje i umierasz

Nie żeby coś ale z 50 gier vayne na tym skrypcie zagrałem i NIGDY nie zdarzyła mi się taka sytuacja jaką opisałeś.

Zresztą w ogóle ten skrypt nie jest zbyt ofensywny swoim Q bo sam czasem musze mu pomagać bo najwyraźniej nie chce do przeciwnika sie przeturlać..

Opublikowano

Nie żeby coś ale z 50 gier vayne na tym skrypcie zagrałem i NIGDY nie zdarzyła mi się taka sytuacja jaką opisałeś.

Zresztą w ogóle ten skrypt nie jest zbyt ofensywny swoim Q bo sam czasem musze mu pomagać bo najwyraźniej nie chce do przeciwnika sie przeturlać..

On turla się do myszki nie do przeciwnika. I coś takiego zdarzyło mi się wczoraj bo przez przypadek włączyłem Q w opcjach

Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego jak odpalam LeagueSharp'a to mi wywala lola podczas ładowania do gry?

Cheat wczoraj chodził perfekcyjnie dziś już nie chce.

Update był lola...

Ktoś wie co zrobić zeby mieć menu na marksmanie?

Nie moge przestawic ustawien na swoje i nie da sie grac

Niezgodność z aktualnym common.

Dopóki nie wyjdzie NORMALNY update to tak jest z 99% skryptów.

To po prostu błąd skryptu, nie zgodność z aktualnym common.

Take it easy my friend

Opublikowano

Update był lola...

Niezgodność z aktualnym common.

To po prostu błąd skryptu, nie zgodność z aktualnym common.

Okej to co teraz sprawdzic zeby działało, czekac na update?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Da sie skrypty z BoL przeksztalcic zeby dzialaly na LeagueSharp?

Nie.

BoL to lua 

L# to exe.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie.

BoL to lua 

L# to exe.

HAHAHAHH SKISŁEM

człowieku, da sie !

Tylko skrypty do bola napisane są w języku LUA, a LeaugeSharpa w C#.

Możesz przepisać pod C# skrypty z języka LUA.

NIe, nie ma automatycznego konwertera.

Opublikowano

Niby czym według Was różni się C# i jakie ma większe możliwości od Lua skoro i tak wszystko zależy od funkcji zaimplementowanych do skryptera ?

Racja są jakieś dodatkowe parametry zapewne przy zmiennych, których w Lua nie ma ale moim zdaniem spokojnie nadrabia to łatwością korzystania z niego.

Pomijam oczywiście dyskusje bol vs l# ponieważ mówię o samym języku skryptowym.

Opublikowano

Fixa? który nie działa? ;)

Jak nie działa? 5 gier już zagrałem z fixem i żadnego bug splata...

Nie.

BoL to lua 

L# to exe.

L# to C# a nie .exe  xD

Opublikowano

Co mogłem zrobić źle ty mój mózgu.exe?????????????????????

WRZUCASZ PLIK I TYLE I CHUJNIA ...

No to chyba nie potrafisz nawet wrzucić tego pliku w 2 foldery. Mi wszystko dobrze działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...