Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo że nie wiedziałem że tak działa ten skrypt to czuje, że najlepszy do tego będzie ez (nic nie zablokuje ulta)

Przetestuje wieczorem

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja włączam na ekranie logowania ten program, zaznaczone mam skrypty, ale to mi nie działa w grze. Mam Windows7. Uruchamiam jako admin.

Opublikowano

Ja włączam na ekranie logowania ten program, zaznaczone mam skrypty, ale to mi nie działa w grze. Mam Windows7. Uruchamiam jako admin.

.

Jakie skrypty konkretnie zaznaczasz ? W grze odznacza i zaznacz jeszcze raz

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVertmar#2

Ale nic mi nie działa, nawet Zoomhack. W tym programie jest jakaś wiadomość powitalna?

Na gorze napis LeagueSharp.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVertmar#2

Ale nic mi nie działa, nawet Zoomhack. W tym programie jest jakaś wiadomość powitalna?

Zoom hack nie działa ,albo strasznie słaby.

Odpalaj gdy już się ładujesz ,a w grze odznacz i zaznacz fajeczką skrypty ,które chcesz mieć.

Opublikowano

Zoom hack nie działa ,albo strasznie słaby.

Odpalaj gdy już się ładujesz ,a w grze odznacz i zaznacz fajeczką skrypty ,które chcesz mieć.

Haha, zoomhack nie działa? Zajebiscie działa. Mam takie pole widzenia, że gra Zerathem czy innym wysokozasięgowcem to przyjemność zwłaszcza na skrypcie.

Teraz odkryłem, że najlepiej mi idzie Dżinks bo te jej ulty do bazy to magia.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tylko mi na Zed'zie nie działa combo? Gwałcę spaje a on mi tylko w>q>e używa

Jaki skrypt? Używaj UltimateCarry dla zeda, bo Zed.exe jest jeszcze w wersji WiP.

Jakie postacie są w UltimateCarry?

Wiem ze lucian, przed chwilą zrobilem 10;1;12, cos jeszcze?

Gnar Lucian Ez Zed

Jestem ciekaw ile będzie trzeba zapłacić.

Raczej mniej lub tyle co za BoLa, bo ma być konkurencja ^^

ej a np w skrypcie do anki da się wyłączyć jakoś ten orb walking?

i wgl jak ustawić żeby combo działałobo po przytrzymaniu A (tak mam ustawione combo) ona tylko wchodzi w enemy a żadnego skilla nie używa

Annie is broken...

Szkoda że płatne, ale cóż napracowali się to chcą zarobić. Ciekawe jaka to będzie kwota i jakiego typu płatności.

Od początku było wiadome, że będzie płatne ^^ Też jestem ciekaw metod.

Ponawiam pytanie, jakie postacie są w ultimatecarry?

Ez Lucian Gnar Zed

Program przestał działać -_- win7 x64bit :c

Uruchamiasz jako administrator? Jakie skrypty zaznaczone? Odpalasz dopiero podczas ładowania?

autor zapowiada, że program zawsze będzie w pełni darmowy

czemu? praktycznie utrzymanie jest zerowe

zero kosztów za baze danych (brak kont jak w BoL'u). jedyne koszty to ewentualne forum... jednak od tego zapewne będą sponsorzy. wydaje mi się że program będzie free na dłuższą metę :)

Nie wiem czy wiesz, ale będą konta, jak w BoLu, po prostu tutaj mają problemy ze stroną i dlatego nie ma kont ^^ W starym L# były konta (jak jeszcze mieli subforum na zynoxie ^^)

Działa Varus tutaj moze? Jak tak to na jakim skrypcie?

Nie ma żadnego skryptu do Varusa.

Marksman

Najpierw idź się doedukować, potem odpowiadaj.

wysle ktos wardjumpera? nie moge znalezc..

W najnowszych paczkach jest.

mimo wszystko L# bije na głowę BoL'a. dodatkowo nie wiadomo jak to będzie z samymi płatnościami. może być tak, że np w tygodniu każdy ma 10 darmowych gier a wykupować będzie można większe pakiety. zobaczymy, nie ma info więc narazie możemy tylko gdybać :)

jakiego skryptu używasz?

odpal LoL'a w oknie, powinno pomóc :)

Lepiej jest na "Bez krawędzi", mi np. w oknie kradnie trochę obrazu z gry...

Mam natomiast nadzieje ze platny bedzie tylko program a nie skrypty do niego ; >?

Też mam  taką nadzieję... Skąd wgl. wzięła się moda na płatne skrypty >.< Zdzierstwo płacić za program no i jeszcze skrypty...

Mimo że nie wiedziałem że tak działa ten skrypt to czuje, że najlepszy do tego będzie ez (nic nie zablokuje ulta)

Przetestuje wieczorem

Ez ma zmniejszony dmg za każdą przeruchaną jednostkę :P

Jak zaktualizować leaguesharp common

Przez SVNCompiler, ale ja zaraz wrzucam swoją paczkę.

Take it easy my friend

Opublikowano

z g4 do g2 w ciagu 1 dnia a wy i tak powiecie ze nie da sie ^^ only vayne ofc

Co ma sie niedac to jakies prowo czy jak bo nierozumiem, po to wlasnie sa haxy  ;)

Opublikowano

z g4 do g2 w ciagu 1 dnia a wy i tak powiecie ze nie da sie ^^ only vayne ofc

w silverze bylo mi trudnej niz w goldzie przez afki, poza tym to kwestia noł lajfa

fjlw0o.jpg

Opublikowano

W każdej lidze da się tym carrować, te evadee jak mam ping 20-30 omija prawie all skille , wiec...

Napewno kupie jak będzie w rozsądnej cenie, przyda się do robienia smurfów, na swoim koncie jednak wole liczyć na swoje umiejętności ;3

Opublikowano

W każdej lidze da się tym carrować, te evadee jak mam ping 20-30 omija prawie all skille , wiec...

Napewno kupie jak będzie w rozsądnej cenie, przyda się do robienia smurfów, na swoim koncie jednak wole liczyć na swoje umiejętności ;3

Po co Ci do smurfów? :O a na swoim poziomie juz nie? 

Tam dasz rade bez, a na smurfach ?xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

I ja przejebałem znowu serie przez te jebane warzywa w teamie .. Smurfing diamond 4 mid hahahaha < musiałem mu oddać mida bo PICK ORDER

Opublikowano

Przetestuje wieczorem

Lol. Jego ultowi zmniejsza się dmg, gdy już w kogoś uderzy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...