Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ktoś Is LeagueSharp will ever pay?

odpowiedź twórcy L# Yes

czyli L# będzie płatne. w takim razie nie tracąc czasu wracamy do BoL'a :)

imo pytania z win 7 możecie pisać na pw

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

ktoś Is LeagueSharp will ever pay?

odpowiedź twórcy L# Yes

czyli L# będzie płatne. w takim razie nie tracąc czasu wracamy do BoL'a :)

imo pytania z win 7 możecie pisać na pw

Dokładnie to samo widziałem ;)

Jeszcze nie wiadomo jak będzie z  ceną a pozatym muszą zrobić stronkę tego, żeby móc to sprzedawać i wprowadzić obsługę płatności.

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Jeszcze nie wiadomo jak będzie z  ceną a pozatym muszą zrobić stronkę tego, żeby móc to sprzedawać i wprowadzić obsługę płatności.

po rozmowie z autorem na PW powiedział mi, iż nie wie jeszcze do końca jak to będzie z płatnością. czyli nie wiadomo czy będzie abonament czy one pay. 

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Do czasu aż L# będzie darmowe można dalej grać więc nie widzę żadnego problemu. Co do BoLa to pewnie tylko kwestia czasu aż wszyscy na niego wrócą, skoro twórcom L# już odbija od ilości osób grających na nim i chcą zarabiać.

Opublikowano

Do czasu aż L# będzie darmowe można dalej grać więc nie widzę żadnego problemu. Co do BoLa to pewnie tylko kwestia czasu aż wszyscy na niego wrócą, skoro twórcom L# już odbija od ilości osób grających na nim i chcą zarabiać.

mimo wszystko L# bije na głowę BoL'a. dodatkowo nie wiadomo jak to będzie z samymi płatnościami. może być tak, że np w tygodniu każdy ma 10 darmowych gier a wykupować będzie można większe pakiety. zobaczymy, nie ma info więc narazie możemy tylko gdybać :)

Co zrobić ja wywala mi bugsplata ? Jest jakiś sposób ?

jakiego skryptu używasz?

odpal LoL'a w oknie, powinno pomóc :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

@Im Bruner

Ty byś nie chciał zarobić? Dałbyś to cudo za freee?

Mam nadzieję że nie będzie płatności sms, bo więcej dzieci, to jest 100x lepsze od bola więc napewno sporo osób to kupi :P

Opublikowano

Nie można odnaleźć strony sieci Web, też tak macie w tej pierwszej zakładce ?

@@

Ktoś duo ?

Silver/gold

tak, zakładka nr 1 nie działa :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

mimo wszystko L# bije na głowę BoL'a. dodatkowo nie wiadomo jak to będzie z samymi płatnościami. może być tak, że np w tygodniu każdy ma 10 darmowych gier a wykupować będzie można większe pakiety. zobaczymy, nie ma info więc narazie możemy tylko gdybać :)

jakiego skryptu używasz?

odpal LoL'a w oknie, powinno pomóc :)

To prawda bije, bo sam grałem na tym i na tym i L# jest o wiele lepszy.

@Im Bruner

Ty byś nie chciał zarobić? Dałbyś to cudo za freee?

Mam nadzieję że nie będzie płatności sms, bo więcej dzieci, to jest 100x lepsze od bola więc napewno sporo osób to kupi :P

Chciałbym zarabiać, ale liczyłbym się też z tym, że jak odpale tylko płatnego bez free to wiele osób by odeszło i hype też by zniknął bo wszyscy wrocili by na Bola.

Nie można odnaleźć strony sieci Web, też tak macie w tej pierwszej zakładce ?

@@

Ktoś duo ?

Silver/gold

Nie działa strona.

Duo w innym dziale sie szuka.

Opublikowano

Grałem teraz DŻINKS i ja p******e. Odpaliłem Evadee+Marksman i tak dla beki w sumie BaseUlt2 (bo nie wierzyłem w jego działanie tak dobre).

Już w 10 minucie jakoś myśle "wtf?! czemu ulta mi wypaliło w stronę respa enemy?" mój team też co ja odpierdalam. Chwila pózniej "enemy has been slain" a na chacie spam "the god" "genja" haha beka z tego skryptu.

edit : Przez 34 minuty gry zabiłem tak 5 razy.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...