Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak k***a nie działa jak przed chwilą grałem na niej na botach customach żeby przetestować i działa miód malina tylko ten orb walking wkurwia i combo nie wywala...

Orb walkin wkurwia i combo nie wywala no to faktycznie dziala miód malina masz racje.  :D

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na jakim skrypcie do Udyra wy robicie takie dobre statsy? Przecież ten YetAnotherUdyr nie wykonuje żadnego combo,oprócz orbwalkingu,a innego do Udyra nie widziałem jeszcze..

Opublikowano

Szkoda że płatne, ale cóż napracowali się to chcą zarobić. Ciekawe jaka to będzie kwota i jakiego typu płatności.

Opublikowano

@Therd aka Front

Lucian Ezreal Gnar Zed

Masz na poprzedniej stronie, ale przecież ciężko ruszyć d***, lepiej czekać na gotowe -..-

Opublikowano

Jak będzie to płatne to na pare dni przejde na Bol'a. Nie dlatego, że darmowy czy cos. Kupie ten program ale napewno nie teraz kiedy trzeba kombinowac z programem na 100 różnych sposobów aby nie było żadnego bugsplata. 

Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja SFMaster Yi, SFKatarina, SKO Ban Karma, SKONidalee, iHateSkilshots, BrandSharp, ChewyMoonsIrelia, kPoppy2

Download:

http://speedy.sh/c5D7T/LSvol4.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/7e198b87a9c635a9c30eafcbfcaba4e06d1d285ec3ba396c8904ef038f6ff1f3/analysis/1408515725/
U mnie paczka działa, system Windows 8.1 64bit. W sprawach WIndowsa 7 nie udzielam pomocy, ponieważ 7 a 8 to niebo a ziemia.
W sprawach win 7 mozna pw do mnie. Mam ten system i w 90% go znam. Nie pomagam tutaj bo jak widze jaki jest tu spam to odrazu mi sie nie chce

Tak wiec - problem na win 7? Pisz pw a postaram sie pomoc ;):wub:

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Nowa paczka 3 strony dalej lub 5 poczytaj

Rowniez nie zdazyl mi sie bugsplat chyba ze o czyms niewiem  :huh:

Opublikowano

Rowniez nie zdazyl mi sie bugsplat chyba ze o czyms niewiem :huh:

bugsplaty może wywołać błąd połączenia (np. chwilowy dc). u mnie jest to częsty błąd, gdyż mam internet radiowy. ponadto bugsplat wyskakuje, gdy pewien argument w kodzie wchodzi w proces LoLa. (jakoś tak to było z BoL'em. zapewne w L# jest to samo, gdyż program polega na tym samym)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Jak będzie płatny i nie będzie takiego czegoś jak free user to już wolę Bola 2.0 bo i tak będą tam free pakiety a tylko o nie mi chodzi (Zerath, Cassio itp). Strzelą sobie w stopę jeżeli będzie droższy od BoLa.

Jak będzie płatność smsem to zostanę przy L# bo mam 240zł do wydania więc droga wolna.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mam nadzieję że jak będzie płatny to zrobią dożywotną licencję za np.50 zł a nie jakiś abonament.

76561198053546969.png

Opublikowano

Jak będzie płatny i nie będzie takiego czegoś jak free user to już wolę Bola 2.0 bo i tak będą tam free pakiety a tylko o nie mi chodzi (Zerath, Cassio itp). Strzelą sobie w stopę jeżeli będzie droższy od BoLa.

Jak będzie płatność smsem to zostanę przy L# bo mam 240zł do wydania więc droga wolna.

Mam nadzieję że jak będzie płatny to zrobią dożywotną licencję za np.50 zł a nie jakiś abonament.

autor zapowiada, że program zawsze będzie w pełni darmowy

czemu? praktycznie utrzymanie jest zerowe

zero kosztów za baze danych (brak kont jak w BoL'u). jedyne koszty to ewentualne forum... jednak od tego zapewne będą sponsorzy. wydaje mi się że program będzie free na dłuższą metę :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

autor zapowiada, że program zawsze będzie w pełni darmowy

czemu? praktycznie utrzymanie jest zerowe

zero kosztów za baze danych (brak kont jak w BoL'u). jedyne koszty to ewentualne forum... jednak od tego zapewne będą sponsorzy. wydaje mi się że program będzie free na dłuższą metę :)

Przecież wyżej pisali, że autor programu na IRC pisał, że wkrótce będzie płatne.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Przecież wyżej pisali, że autor programu na IRC pisał, że wkrótce będzie płatne.

nie jestem co do tego przekonany. sam na IRC nie chodzę jednak jeśli autor napeawdę tak napisał - kończę z tym tu i teraz. Raz mówi jedno, raz 2. ja podziękuje :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

JakiśTyp: L# will be free forever?

JakiśTyp2: 100% yes

joduskame(twórca): Not sure.

czyli nie jest jeszcze przesądzone, że będzie płatne :) wszystko jest możliwe :)

Działa Varus tutaj moze? Jak tak to na jakim skrypcie?

marksman. nie polecam, jakoś pro nie kozaczy. 100x lepsza tris czy vayne :)

varusa nie ma

tutaj masz liste adc w marksman

https://github.com/Esk0r/LeagueSharp/tree/master/Marksman

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...